Bildirim
Yeni Kasa HONDA CİVİC 2017'mi - 2016 JETTA'mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeni kasa hondayı kimse görüp test edemediği fikir vermek zor olur herhalde.
Hondanın 9 ileri ZF şanzımanla geleceği söyleniyor, dsg şanzıman sorunları ile uğraşmamış olursunuz.
Aceleniz yoksa hondayı bekleyin bence._____________________________ -
Biri ruhsuz basit bir tasarim, biri daha akıcı yeni bir yüze sahip bir araç. Fakat Civic'in fiyatları 100 bandından gidecek diyorlar.
Ben de diyeyim yeni Megane Sedanı bekle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Nissan Qashqai 1.5 dCi DCT Sky PackDacia Duster 1.0 ECO-G Comfort -
Civic fiyatları açıklanınca 2016 passat mı 2017 civic mi konusunu daha çok göreceğiz gibime geliyorquote:
Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri
Biri ruhsuz basit bir tasarim, biri daha akıcı yeni bir yüze sahip bir araç. Fakat Civic'in fiyatları 100 bandından gidecek diyorlar.
Ben de diyeyim yeni Megane Sedanı bekle.
_____________________________ -
Civic'in ucubeye benzeyen ruhsuz tasarımı yanında Jetta'nın tasarımı ve çizgileri, Civic'in kalitesiz konsulu ve Jetta'nın kaliteli konsolu, Jetta'nın küçük hacim yüksek tork TSI motoru vs, her türlü Jettaquote:
Orijinalden alıntı: Ragnarok.
Civic fiyatları açıklanınca 2016 passat mı 2017 civic mi konusunu daha çok göreceğiz gibime geliyor
Alıntıları Göster
Civic'in ucubeye benzeyen ruhsuz tasarımı yanında Jetta'nın tasarımı ve çizgileri, Civic'in kalitesiz konsulu ve Jetta'nın kaliteli konsolu, Jetta'nın küçük hacim yüksek tork TSI motoru vs, her türlü Jetta
Sessizce imzaya bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2020 Ford Focus 4 1.5 Ti-Vct 123 Hp AT6-TrendX
2022 Toyota Corolla 1.5 MDS Dream
2022 Skoda Kamiq 1.0 TSI DSG Elite -
Araba gelmedi daha. Kim, nasıl tavsiye versin? Civic gelsin önce. İnceleyip kullanmadan bir şey demek yanlış olur. İnşallah yalıtım ve detay konusunda ilerleme kaydetmişlerdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
(-) ler burdan.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Skayn
Civic'in ucubeye benzeyen ruhsuz tasarımı yanında Jetta'nın tasarımı ve çizgileri, Civic'in kalitesiz konsulu ve Jetta'nın kaliteli konsolu, Jetta'nın küçük hacim yüksek tork TSI motoru vs, her türlü Jetta
Hadi motora tamam ama jetta nın tasarımı ve çizgileri ne, günümüz araçlarında vag kadar ruhsuz ucube tasarım yapan başka firma yok her yenisinde iyice çirkinleşiyor vw nin tasarımda tek rakibi toyotadır, gelecek civic yakışıklı değil ama corolla jetta kadarda çirkin değil ayrıca civic in içine daha oturmadık resimlere göre kalite mevzusuna girmeyelin gelsin öyle karar veririz, şanzıman konusundada honda varken dsg alınmaz Türk otomobil kültürü otomatik olduğu için vw son seçenek olmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: _TerryLeather_
quote:
Hadi motora tamam ama jetta nın tasarımı ve çizgileri ne, günümüz araçlarında vag kadar ruhsuz ucube tasarım yapan başka firma yok her yenisinde iyice çirkinleşiyor vw nin tasarımda tek rakibi toyotadır, gelecek civic yakışıklı değil ama corolla jetta kadarda çirkin değil ayrıca civic in içine daha oturmadık resimlere göre kalite mevzusuna girmeyelin gelsin öyle karar veririz, şanzıman konusundada honda varken dsg alınmaz Türk otomobil kültürü otomatik olduğu için vw son seçenek olmalı
Forumdaki anti vw cilerdensiniz hemen her konuda VW karşıtı mesajlarınızı görüyorum o yüzden tartışmamızın anlamı yok. Yazdıklarınızın her kelimesi realiteden uzak, sadece vw karşıtı cümlelerden ibaret.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 30 Temmuz 2016; 16:50:52 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: kartalus
quote:
Sessizce imzaya bakın.
Civic alıp Jetta tavsiye etmem daha enteresan olurdu sanırım. Focus/Civic/Corolla/Jetta arasında seçim yapmışım, almışım ki daha mantıklı gelmiş o sebeple tavsiye verebilirim sanırım ?_____________________________ -
Yeni Civic piyasaya çıktığına göre, son durumda jetta mı civic mi? _____________________________ -
Jetta'yı beklemek gerek.. Honda kartını oynadı, vw halen eski motor ve eski kasa ile devam ediyor..
bence beklemek lazım.. Ve hatta honda'nın 1.5 turbo motorunu ve geçecekse yeni nesil otomatik vitesine bakmak lazım..
şu an buralara birşey yazmak için erken bence.._____________________________ GİTTİ : 2012 CITROEN C4 1.6 E-HDi 112 HP(chipped 136hp) EXCLUSIVE MCP + KÖR NOKTA + NAVIGASYON / BEYAZ
GELDİ : 2024 COROLLA CROSS HYBRİD PASSİON X-PACK / GÜMÜŞ -
Bence de Honda'nin turbo modelinin beklemenize tavsiye ederim. 1.5 turbo ve 182 PS Honda'dan idaali geliyor. Yani kasaya'da cok yakisir! _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: eozel
Yeni Civic piyasaya çıktığına göre, son durumda jetta mı civic mi?
Jetta makyajla beraber alıbabilir oldu.
Direksiyon ve gösterge tablosunun değişmesi bence çok önemli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Abi düşündüğünde araba ciddi bir yatırım iyi düşünmek lazım. Sen şimdenden şupheye düştüysen eğer, bence de Yeni Civic'i bekle, sanımırım acelen de yok. İçinde kalmasın, pişmanlık kötü olur.
Ayrıca yeni civic'le ilgili güzel söylemler var yurt dışında vs..._____________________________ -
ikiside parasını hak etmeyen teneke araçlar. bu araçlarla 500 km yol yap sesten beynin patlar. içeri acayip ses alıyorlar.
jetta şirket aracım devamlı kullanıyorum bu araca para verilmez. aynı şekildeyeni civic ile 500 km yol yaptım inanılmaz ses içeri alıyor .._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: duggac
ikiside parasını hak etmeyen teneke araçlar. bu araçlarla 500 km yol yap sesten beynin patlar. içeri acayip ses alıyorlar.
jetta şirket aracım devamlı kullanıyorum bu araca para verilmez. aynı şekildeyeni civic ile 500 km yol yaptım inanılmaz ses içeri alıyor ..
Abi ben hiç öyle bişey yaşamadım. Bindiğin araba öncesinde kazalı olmuş olmasın_____________________________ -
Tabii ki Jetta
Bir Alman asla dandik Japon arabalarıyla kıyaslanamaz.
Dizel Otomatik Jetta yeniden meydana inince Honda Civic iyice ezilecek.
Zaten Ford Focus Dizel Otomatik, Volkswagen Grubu TDI DSG araçlar ve PSA grubu Dizel Otomatik araçlar Honda'yı ezik büzük etti.
Honda "Tüplü ve Öfkeli" arabaları millete itelemeye çalışadursun bakalım.
Dizel Otomatik olsa Civic ile kıyaslanmaz bile zaten...
Benzinli Yeni Civic ile şehir içi 60 kuruş yaktım. Kim alır 60 kuruş yakan araba bilinmez..._____________________________ -
2017 Jetta 1.4 TSI 125 PS Comfortline DSG
2017 Honda Civic Elegance Otomatik + Fabrikasyon LPG
2017 Temmuz-Ağustos itibari ile sıfır olarak hangisi alınır arkadaşlar?_____________________________ Intel Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz/MSI Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3/GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V/SAMSUNG 128GB 840 PRO SATA 3.0/WD 4TB Red/WD Caviar Green 2TB/Samsung 2TB HD203WI/ CORSAIR 400R 80PLUS 750W/ASUS HD7950 DirectCU II TOP GDDR5 3GB 384Bit/ASUS DRW-24B5ST 24X/S-LINK SL-525 5.25"/HP w2207/LOGITECH G105/LOGITECH G500/THERMALTAKE TT eSPORTS PYRRHUS MEDİUM/POWERCOM BNT-1000AP 1000VA LINE INTERACTIVE/LOGITECH Z5500/WD 3,5" 3TB+5TB My Book USB3.0 -/WD 3,5" 2TB Elements USB 2.0/
Benzer içerikler
- opel grandland x 1.5 dizel yorumlar
- passat 1.8 t
- kia sportage 1.6 benzinli kullanıcı yorumları
- mercedes c200 alınır mı
- dizel tofaş
- audi 40 tdi ne demek
- en az yakan arabalar
- en ucuz sıfır araba
- nissan micra 2025
- porsche cayenne elektrikli fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt