Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
815.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen o diyalogları atlamayalım. Benim gibi oyunun dünyasının içinde yaşayarak oynamayı sevenler için altın değerindeler.
  • Roxzezo R kullanıcısına yanıt
    Yok yahu bu kendini bilmezlere bakma, hepsini çeviriyoruz. Sonuna kadar sömürün, her bir köşesini didikleyin ama kaşınıyorsanız :D. Çünkü bazı diyalogları bırak, görevleri bile bulmak için kaşınmak lazım.

Meydandaki hanın önünde yeni gelen garsonlar hakkında dedikodu yapan abazalar,

Meydanda sıradan bir idam, (bu görev bile değil)

İdamı gören Geralt'ın kendi kendine konuşması,

meydandaki kitapçıya merak edip giren ve kendisine bir kitap bırakıldığını öğrenirkene

üst meydanda çakallık yapan bir tüccar,

buranın yakınındaki mağaza ilgimizi çekiyor, meğerse ölmüş bir büyücüden kalma malları satıyormuş bu amca, bu yeni bir görev açıyor...

ama göreve gitmeden önce yakınlarda bir berber gördük, bir berbere bakalım

traşımızı olduk, şu büyücünün köşküne gidelim diyoruz

meğerse büyücünün köşkünde de bir portal buluyoruz. az önceki tüccardan aldığımız anahtarla portalı açıp, bir elf mağarasına girip "peynirden kehanet yapılan" bir yere ışınlanıyoruz. sonrasını da artık oynaya oynaya

Bunları atıyorum ki, bu tür şeyler sadece cidden hakkını vererek oynayanların karşısına çıkacak şeyler. Artık oynayan kişinin insiyatifine kalmış :)

• ne kadarda oyun zevki olmayan bir insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragon.Born

Çok hızlı gidiyorsunuz şimdiden %49 olmuş tebrikler 9 ay - 1.5 yıl olarak verdiğiniz süre hala geçerlimi yoksa daha kısa mı sürecek

%49 mu? Yarın görürsünüz siz %49 u
  • Şuan da steamde tüm oyunlarda çok büyük indirimler var. Withcer 3 44 TL bütün seri 49 TL. Almak isteyen arkadaşlar kaçırmasın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TxsMelih

quote:

Çok hızlı gidiyorsunuz şimdiden %49 olmuş tebrikler 9 ay - 1.5 yıl olarak verdiğiniz süre hala geçerlimi yoksa daha kısa mı sürecek

Yarın büyük bomba geliyor o zaman. Yüzde 5 ya da daha çok ilerlediyse sevinçten uçarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TxsMelih

quote:

Yarın %100 yama çıkıveriyormuş bak sen şenliğe

• TxsMelih kullanıcısına yanıt
    Bekliyoruz yarın oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreaktheCode

Şuan da steamde tüm oyunlarda çok büyük indirimler var. Withcer 3 44 TL bütün seri 49 TL. Almak isteyen arkadaşlar kaçırmasın derim.

Bende W3 Day one edition siparişi verdim dün 65 tl'ye. Witcher evrenini anlatan bi kitapçık - oyunun haritasının posteri - kurt kafası stickerleri - oyunun müziklerinin cd sini fln veriyor bu fiyata güzel bir set
  • Cumartesi oldu.
  • %100 olursa travesti olcam söz.

• %55 olur bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

%55 olur bence.

var mı arttıran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzakhi -- 28 Kasım 2015; 2:12:27 >
  • hearts of stone'u soran eden yok :( valla darılıyorum. oysa ki senaryosu, karakterler, görev dağılımı vs. 10/10 bence. beğenmesem koca pakete tek başıma girmezdim.

• tzakhi T kullanıcısına yanıt
    %55.5
  • ilk defa buraya yorum yazıyorum yıllardır bu forumun gizli takipçisiyim size nasıl teşekkür etsem az kardeşim gerçekten yaptığınız çok büyük bir şey emin olun. Allah sizden razı olsun yeterki sözünüzü tutup projeyi tamamlayın, ayrıca birşey soracağım oyunun sadece kendi mi çevrilicek dlcler flnda çevrilicek mi ?
  • tzakhi T kullanıcısına yanıt
    ana hıkayeden bile daha cok merak ediyorum bu dlc'i

• Harika gidiyorsunuz. Allah nazarlardan saklasin. Güç kuvvet sabır versin. Derslerinizde zihin açıklığı versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 28 Kasım 2015; 10:22:35 >
  • Hey maşallah yav 1 haftada % 10 dan daha fazla ilerleme mi kaydedilmiş ben mi yanlış anladım, emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.