Şimdi Ara

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com] (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.153
Cevap
249
Favori
814.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tahmini ne kadar süresi kaldı sabırsızlanıyorum bu arada efsane ilerliyorsunuz helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maskara958

Tahmini ne kadar süresi kaldı sabırsızlanıyorum bu arada efsane ilerliyorsunuz helal olsun.
    Oyunu hiç oynamadım ne 1. si ne 2. si nede 3. sü videolarını bile izlemedim ama az birşey oyunun içeriği hakkında bilgi sahibi olunca helal olsun koca yürekli insanlar diyesim geldi hatta dedim helal olsun koca yürekli insanlar Sırf bu emeğiniz için oyunu indirip yamanızla oynayacağım umarım biter kısa zamanda

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Oyunu hiç oynamadım ne 1. si ne 2. si nede 3. sü videolarını bile izlemedim ama az birşey oyunun içeriği hakkında bilgi sahibi olunca helal olsun koca yürekli insanlar diyesim geldi hatta dedim helal olsun koca yürekli insanlar Sırf bu emeğiniz için oyunu indirip yamanızla oynayacağım umarım biter kısa zamanda

Alıntıları Göster
    Beni gıcık eden şu p0 dosyası İçeriği her güncellemeyle değiştiği için insanı zorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

Oo hocam ne kadar hızlısınız siz öyle Kolay gelsin inşallah hep böyle devam eder

• quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

quote:

The Witcher 3 (YENİ NESİL) %100 Türkçe Dil Paketi v5.00 YAYIMLANDI [w3tr.pidacs.com]

Oo hocam ne kadar hızlısınız siz öyle Kolay gelsin inşallah hep böyle devam eder

Alıntıları Göster
    hocam çeviri bittikten sonra dlc ler fln gelirse başka onlarıda çevirir misiniz

• Emegi geçenlerin eline saglik oyunu yuklemistim ama saglam ingilizce gerektirdigi ve hikayeden pek bisey anlayamadigim icin oyuna uzun suredir girmiyordum. Bu yama cikinca oyunu oynayamaya tekrar baslayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bur159ak7533

hocam çeviri bittikten sonra dlc ler fln gelirse başka onlarıda çevirir misiniz

Alıntıları Göster
    Of of süper ilerliyorsunuz arkadaşlar.

Dlc hızıda süper ne desek az.

• quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Alıntıları Göster
    Oyunu takip listesine almıştım. Malum indirime girince de indirdim dün bitti dünden beri oynuyorum fakat gerçekten sağlam ingilizce istiyor ki benim kötü değildir ona rağmen atladığım çok nokta var. Tarihsel ve mistik bir yapısı olduğu için çok farklı bir grammer ve kelimeler mevcut. Velhasıl yama araştırdım burayı gördüm. Oynamaya devam edeceğim ancak inşallah kısa sürede biter de tekrar baştan oynarız ne yapalım.. Elinize sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gian Carlo39

Oyunu takip listesine almıştım. Malum indirime girince de indirdim dün bitti dünden beri oynuyorum fakat gerçekten sağlam ingilizce istiyor ki benim kötü değildir ona rağmen atladığım çok nokta var. Tarihsel ve mistik bir yapısı olduğu için çok farklı bir grammer ve kelimeler mevcut. Velhasıl yama araştırdım burayı gördüm. Oynamaya devam edeceğim ancak inşallah kısa sürede biter de tekrar baştan oynarız ne yapalım.. Elinize sağlık.

Alıntıları Göster
    %49 - %63 başlıkta görünce hayretimi anca küfürle hitap edebildim. O kadar müthiş yani. Teşekkürler çabalarınız için

• Çeviri için teşekkurler. Kolay gelsin.

Bu arada oyun hazır çeviriliyorken elimde bulunan 1 adet Witcher 3 keyini satmak istiyorum fiyati ise şu sekilde.

Bulabildiginiz en ucuz witcher 3 fiyatini bana yollayın onun 10 TL ucuzuna satacagim.

Ornegin oyunu en ucuz X adli sitede 40 TL ye bulduysaniz ben size 30 tl ye satacagim.

Bu oyunu turkce oynamak isteyenler icin de iyi bir anlasma olabilir. :)

• quote:

eee kim çeviriyor dlc yi

• quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

quote:

eee kim çeviriyor dlc yi

Alıntıları Göster
    Çeviri bittikten sonra size bağış yapmak isterim gösterdiğiniz bu azim için bir şeyler kazanmalısınız

• Harika bir iş yapıyorsunuz ingilizcem çokta kötü değildir ama anlamadığım yerler oluyor tabiki ve witcherın tüm oyunlarını oynadım ve bayılıyorum o dünyaya umarım yaparsınız bitirirsiniz elinize kolunuza sağlık şimdiden cidden şuan acayip mutlu oldum bayıldım bu olaya

• quote:

Orijinalden alıntı: tzakhi

imla hataları fazla. çeviri bitince her şeyi tek tek gözden geçireceğiz.
    Sırf bu çeviri için her gün peyderpey siteye girip duruyorum en son durumda bir değişiklik var mı diye, baya hızlı yol kat ediyorsunuz alnından öpülesi insanlar HELAL OLSUN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gams -- 28 Kasım 2015; 22:53:14 >
  • quote:

Bir de kız arkadaşı versin inşallah

var mı istanbulda olup kızlarla tanıştırabilecek, bağış yapalım diyorsunuz onun yerine beni kızlarla tanıştırın :D

Hocam Allah gönlünüze göre temiz kalpli, terbiyeli,efendi bir kız versin...

Amin

• quote:

Orijinalden alıntı: R-10

quote:

Bir de kız arkadaşı versin inşallah

var mı istanbulda olup kızlarla tanıştırabilecek, bağış yapalım diyorsunuz onun yerine beni kızlarla tanıştırın :D

Hocam Allah gönlünüze göre temiz kalpli, terbiyeli,efendi bir kız versin...

Amin

Alıntıları Göster
    diğer konuda yazıldımı bilmiyorum ama yama için bir sebep daha
    Webtekno
    Yılın En İyi Oyunları Belli Oldu!
    http://www.webtekno.com/oyun/global-game-awards-2015-h12693.html

goty the witcher

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire109

diğer konuda yazıldımı bilmiyorum ama yama için bir sebep daha
    Webtekno
    Yılın En İyi Oyunları Belli Oldu!
    http://www.webtekno.com/oyun/global-game-awards-2015-h12693.html

goty the witcher

Alıntıları Göster
    Helal olsun arkadaşlar maşallahınız var ellerinize sağık .

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Kendi adıma konuşayım 3 oyunu da bitirdim aralarında hikaye olarak en iyisi 1. oyun ama savaş sistemi grafikler vs dersen 3. oyun çok geliştirmiş kendini. Yani kısaca sana şiddetle diğer oyunlarıda oynamanı öneriyorum özellikle 1. oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relinquished06

Kendi adıma konuşayım 3 oyunu da bitirdim aralarında hikaye olarak en iyisi 1. oyun ama savaş sistemi grafikler vs dersen 3. oyun çok geliştirmiş kendini. Yani kısaca sana şiddetle diğer oyunlarıda oynamanı öneriyorum özellikle 1. oyunu.
    bu habere sevininmez mi ya :D teşşekürler ediyorum bu yamada emeği geçen herkese sabırsızlıkla bekliyoruz çıkmasını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cross1963

bu habere sevininmez mi ya :D teşşekürler ediyorum bu yamada emeği geçen herkese sabırsızlıkla bekliyoruz çıkmasını...

Alıntıları Göster
    Keşke yama çıktığında adnanoktar nicknameli arkadaşımız kullanamasa :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa608 -- 29 Kasım 2015; 5:18:52 >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.