Şimdi Ara

ADAC verilerine göre Volkswagen ile Mercedes'in ses yalıtımı kafa kafaya gidiyor (CIHANAIR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu uzatmadan direkt olarak verilere gireceğim;

Passat:

2000 TDI 150 PS 6-DSG
    Innengeräusch 130km/h 65,4 dB(A)

http://www.adac.de/_ext/itr/tests/Autotest/AT5228_VW_Passat_Variant_2_0_TDI_BMT_Highline/VW_Passat_Variant_2_0_TDI_BMT_Highline.pdf

E Serisi:

Innengeräusch 130km/h 65,4 dB(A)

http://www.adac.de/_ext/itr/tests/Autotest/AT5029_Mercedes_E_220_BlueTEC_BlueEFFICIENCY_Edition_Avantgarde_7G_TRONIC_PLUS/Mercedes_E_220_BlueTEC_BlueEFFICIENCY_Edition_Avantgarde_7G_TRONIC_PLUS.pdf

C Serisi:

BlueTEC Avantgarde 170 beygir
    Innengeräusch 130km/h 66,6 dB(A)

http://www.adac.de/_ext/itr/tests/Autotest/AT5158_Mercedes_C_220_CDI_BlueTEC_Avantgarde/Mercedes_C_220_CDI_BlueTEC_Avantgarde.pdf

Cihanair'den alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stand Alone -- 17 Aralık 2014; 22:53:20 >

• Konu daha önce açıldı.
  • Yüksek Vw alman mühendisliği bunu gerektirirdi.
  • Konu verildi. Ayrıca ADAC ve VW yanyana gelince kötü kokular burnumda tütüyor..
  • Hmmm yani VW , mercedes ten iyi mı diyelim ? Yoksa kafa kafaya giderler sonra dsg farkı acar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • passat a yıl başında zam gelecek demektir.

Şu aracı mercedes ile kıyaslayanlar neyin kafasındalar merak ediyorum .
  • adac? Wv?
    Soru işaretleri ile dolu bir test

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuda şunu merak ediyorum. Bu cep telefonlarina yüklenen programlarin ölçümleri doğru mudur? Test yapma şansim olursa ölçmeyi düşünüyorum.

• ;)))))))

• test arabası gelsin bayiye bakarız
  • Parayi veren duduktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

passat a yıl başında zam gelecek demektir.

Şu aracı mercedes ile kıyaslayanlar neyin kafasındalar merak ediyorum .

Bu laf bana mı?
  • ADAC ve VW mi? Geçiniz .
  • Konuyu sen de yanlış anlamışsın.Desibel anlamında Vw Passat başarılı evet.Bu da yalıtımının iyi olduğunun göstergesi.

Ama işin frekans boyutu de var.E serisi ile Passat arasında frekans anlamında ciddi bir fark olduğu kesin gibi bir şey.E serisi çok daha ağır,çok daha kaliteli malzemelere sahip rezonansı çok daha düşük bir araba.Bu açıdan bakıldığında ses konusunda Passat'tan daha az gürültülü olduğu olduğu %100.
  • Vw ve Adac ?

• Biri diğeriyle aynı ses seviyesinde olabilir. Buradan e den daha iyi olduğu anlamı çıkmaz. Başarılı yalıtım olduğu söylenir sadece. Ayrıca passat e serisinden daha iyi diyen olacağını sanmıyorum, bu forumda bile söyleyen çıkmaz.

• VW ve ADAC.

1 ay sonra itiraf ederler aslında biz sahtekarlık yaptık, hile yaptık oylama da VW'yi birinci seçtik diye. Aylar öncesinde ADAC'ın GOLF için yaptığı hile geldi aklıma. Forumda da açılmıştı konusu.
  • VW'nin Mersoyla eş bulunduğu bir test?

ADAC verilerine göre Volkswagen ile Mercedes'in ses yalıtımı kafa kafaya gidiyor (CIHANAIR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-994965FA4 -- 17 Aralık 2014; 14:54:06 >
  • Adac in kuruluş amacı bildiğim kadarıyla yolda kalanlara çeki ve tamir hizmeti vermek bu doğrultuda dsg sorunlarını araştırması bence daha faydalı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Biri diğeriyle aynı ses seviyesinde olabilir. Buradan e den daha iyi olduğu anlamı çıkmaz. Başarılı yalıtım olduğu söylenir sadece. Ayrıca passat e serisinden daha iyi diyen olacağını sanmıyorum, bu forumda bile söyleyen çıkmaz.

Ben haberi cihanair'den aldım.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.