Şimdi Ara

Shift 2 Drift Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar klavyede oynuyorum ama şu drift işini çözemedim gece uykularım kaçıyorsürekli spin atıyorum klavyede oynayan arkdaşlar püf noktaları yazabilirlermi acaba teşekkürler

• Ana konuda yazılmıştı sanırım. Steering deadzone u full yapınca düzeliyomuş ama ben denemedim.
  • Hemen deniyorum yazarım buraya
  • daha drife gelemedim, ama iyi bi grid oyuncsu olarak söylüyeblirmki nfs gene çuvallamaış yıl 2011 artık dha gerçekçi hasar modellemesi yapılabilirdi.
  • bu Hasar modellemesini beyenmedinmi ???? ayarlardan damage kapalı olabilir oyunun hasar modellemesi gayet güzel lastikler tampon kapılar hepsi ayrı ayrı parçalanıyor ve yerinden kopuyor takla attınmı arabanın hertarfı parçalanıyor bunları beyenmediysen pek bişey söyliyemiycem :/
    quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

daha drife gelemedim, ama iyi bi grid oyuncsu olarak söylüyeblirmki nfs gene çuvallamaış yıl 2011 artık dha gerçekçi hasar modellemesi yapılabilirdi.
  • o oyun klavye ile oynanmaz
  • çok fazla gaz verme, deviri düşük tut oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 Auto Hold Sorunu
    8 ay önce açıldı
    Darksiders 2 Save Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    GTA 5 SAVE SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 turluk bir drift yarışında ilk 2 tur çok iyi giderken son turda arabayı bir türlü kaydıramıyorum. Full hasarda oynadığım için motor arızası duymuştum onunla alakası olmasın
  • Hatamı anladım sanırım full gaz giriyodum ben virajlara düşük hızlı oluncada kaydıramıyorum pratik yapmak lazım sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridermark

Hatamı anladım sanırım full gaz giriyodum ben virajlara düşük hızlı oluncada kaydıramıyorum pratik yapmak lazım sanırım

Olmazsa lastikleri değiştir...
  • Ben pek kaydıramıyorum. Normal yarışlarda virajı kaydırarak geçmeye çalışayım diyorum olmuyor. İllaki hız kesip dönmek lazım. O da zevk vermiyor. Siz nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar?
  • DİREKSİYON EN İYİSİ.Bu arada klavyede ben de zorlandım biraz.Çalışmak lazım .
  • bende yapamıyorum drift.direksiyon da var,tam gaz gitmiyorum.azıcık döndürüyorum.hüüü araba on tur spin atıyor.video da izleyemiyorum kotadaha ilk drifti geçemedim.240sx variyor ya oradayım.
    normal yarışlarda iyi drift yapıyorum.misal
    180 derece dönüp geri geri gidiyorum üç saniye. düzeliyorum,gidiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fukox -- 23 Temmuz 2011; 13:09:37 >
  • zaaa oldu.gerçekten yardımları kapatın oluyor.
  • arkadaşlar ya bende şu driftin deneme yarışlarını geçemedim hala dediğiniz ayarları yaptım ilk iki yarışı geçtim ama o 3. sarmal olan yarıştı 250 puana kadar gayet iyi gidiyorum sonra yoldaki oklar siliniyo ve araba kaymıyo drift yapmıo ya bunun bi çözümü varmı?
  • dün ilk defa direksiyonla shift 2 kullandım (zaten klavyeyle de 3-5 yarış yapmışımdır)
    hatta "bunu direksiyonla oynamak lazım" diyerek logitec momo aldım
    sonuç: klavyeyle ne yapıyorsam direksiyonla da aynısını yapabiliyorumyani yine pist yarışı çok zor ve yine drift hiç olmuyor. Direksiyon kullanmanın verdiği zevk hariç.
    drift yapmaya çalışırken logitec'i parçalamama ramak kalmıştı şu deadzone olayını denicem ama sonucun çok değişeceğini sanmıyorum.
    NFS hep basit bi oyun olmuştur Test Drive Unlimited'ın tam aksi ama basitliğiyle zevkli. Carbon'da drift yapmak süperdi mesela. Hatta Underground'da önden çekişli arabayla da drift yapabilmek saçma ama idare ederdi. Shift 2 biraz saçmalamış harbiden.
    (Shift 1'i de başlarında bıraktım ve nası bişey olduğunu hatırlamıyorum bile)

• evet gerekli ayarları yaparak tekrar denedim. Shift 2'de drift berbat.

internetteki vidyolarda belirli arabalar üzerinde nasıl ayar yapılacağı gösterilmiş, benim kullandığım RX8'de benzer tuning ayarları kullanınca sürüşö karakteri değişti. Fakat yine bir virajı bile driftle geçip duraklamadan diğerine gitmeyi başaramadım.
    Sonra klavyeyle denedim ve oldu. Bu oyun klavyeyle oynanmaz diyorsanız hayır, direksiyon şart değil.

Asıl olay şu: Drifti başlatmak için virajın içine yapılan hızlı direksiyon hareketinin ardından verilen kontrayı oyun otomatik ve ayarsız olarak yapıyor.

Direksiyondayken, örneğin sağa doğru drift yapılacak. Sağa doğru yaptığınız ilk hamleden sonra kontra vermeyip, sadece daha az sağa çevirseniz bile arabanın ön tekerelerinin çoktan sola dönmeye başladığını görüyorsunuz.

Ayrıca oyun arabanın yönünü doğrultmak için yaptığınız ufak direksiyon hareketlerini kontra olarak algılayıp bir anda tam tur çevirebiliyor ve araba spin atıyor.

Klavyede tepkiler çok daha hızlı olduğu için bir şekilde drift yapıp yarışı geçebiliyorsunuz ama tüm yarış boyunca akıcı driftler yapmak için baya bir sabahlamak gerekiyor oyun başında.

• Oyunu merak edip indirmiştim gece drift olayı için save dosyası attım hiç sevmediğim bişeydir ki becerebildiğim kadarını videoya aldım yorumlarınızı beklerim burdan izleyebilirsiniz :)
  • Nasıl bir hort bu
  • Maul* kullanıcısına yanıt
    Konuyuda ne biçm hortlatmışım :D Farkında değiliim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.