Arkadaşlar Gta 4 de kız arkadaşımla buluşup bowling salonuna gittim. Ama rezil oldum Çünkü topu bir türlü atamadım..... Topu nasıl atabilirim ?
dostum önce a veya d ile yerini ayarlıyorsun sonra sol tuşa tıklıyorsun fareden ve sakin bir şekilde geriye ve hızla ileri ittiriyorsun fareyi atıyor ben böyle yapıyorum ve çoğu zaman strike yapıyorum
İlk bende yapamamıştım :) sonra kardeşime bıraktım o yapmıştı.bugün yeniden başladım bu sefer yaptım bilardoda oynayamıyodum artık çözdüm olayı.fareyi hayvan gibi itiyodum ondan olmuyomuş yawaş ywaş alıştırdım kendimi.
Sol tuşa tıklayıp aynı zamanda fareyi ileriye ittirip atış yapılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
kardeş çok saol ya oyunun %60 ını bowling oynamadan bitirdim hep bowlinge çağırdıklarında iptal ediyodum oynayamıyodum çok sağol
quote:
Orijinalden alıntı: jac0B0
quote:
kardeş çok saol ya oyunun %60 ını bowling oynamadan bitirdim hep bowlinge çağırdıklarında iptal ediyodum oynayamıyodum çok sağol
acemi şansı 1 kere yaptım 2. ye yine yapamadım ayrıntılı anlatsana :D
quote:
quote:
quote:
acemi şansı 1 kere yaptım 2. ye yine yapamadım ayrıntılı anlatsana :D
Fareyi mümkün olduğunca hızlı bir şekilde ileri geri yap
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme