Microsoft un force feedback Whell, geri tepkili direksiyonu ile need for speed undeground 2 oynarken bazı proglemler yaşıyorum. Mesela aracı çok sert çarptığınız zamanlarda titremesinin durmaması gibi şeyler oluyor. Bir sonraki çarpmaya kadar sallanmaya devam ediyor direksiyon. Bu tip problemler yaşayanlar varmı?
valla böyle sorunlar bende duydum nfs 2 için eğer ps2 uyumluysa direksiyonun ki sanmıyorum ps2 de hiç sorun olmuyo
need for speed serilerinde (misal porsche unleashed) simit tutuyormu$ hissi yaratan tekelci direksiyon(ekşi sözlük)
bide windosw 98 de deniyince düzeldi yazmışlar
Hmm ya direk sahip olupda deneyen yokmu koskoca forumda
twinturco casper dreksyon setiyle oynadım ve draglarda hala oynarım bu vun zevki hiç bi yerde yok
diger yarışarda kontrolü gerçekten zor oluyor yada ben beceremiyorum titreşim dedigin gibi bazan fazla sürüyor...
ama aracı yoldaki şeritler içine alınca geciyor hatta denedim gerçekten şeritten çıktıgı anda titreşim başlıyor kaldırıma filan çıkınca yani..
ama arkadaşlar gerçekten drag oynamanızı tavsiye ederim helede vitesli dreksyonnuz var ise
ben titreşim olayına kökten çözüm buldum artık titremiyor...
(kablosunu kopardım)
selam, aynı direksiyon bendede var.nfs için ben hemen denedim tabii ki. yalnız seninki gibi bi sorun yaşamadım.benim tek sorunum aracı kontrol edememekti şöyle bişey aklıma geliyo.yazılımı ile alakalı olabilir diye düşünüyorum.yazılım kontrolü olmayınca titreşim tepkime sürelerini yakalayamıyo veya uzun tutuyo olabilir.çünkü direksiyonla gelen yazılımda birkaç oyun var.(desteklediği oyunlar)bunlardan birini seçersen direksiyon kusursuz oluyodu.örn.midtown madness tıpkı gerçek gibi.benim fikrim bu yönde ama yanlış düşünüyo da olabilirim.
saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: Speed-Step
Hmm ya direk sahip olupda deneyen yokmu koskoca forumda