Herkese iyi günler. 2023 model 1.3 TCE 130'luk Megane 4 sahibiyim. Aracımla yokuş aşağı fren yaptığımda örneğin ışıklarda beklerken, frenden ayağımı çektiğimde araba kendini bir tık salıp öyle tutuyor. Ayrıca tam tuttuğu anda garip bir gıcırdama sesi geliyor. Yokuş yukarı ise geri vitesle biraz geri geldikten sonra, d'ye atıp ayağımı frenden çektiğimde yine geriye doğru bir tık salıyor kendini. Bu sebeple servise götürdüm, sıkıntı göremedik dediler. Tekrar sıkıntıyı izah edip kontrol etmelerini istedim yine sıkıntı yok dediler. Bu sorunu yaşayan var mı, daha doğrusu bu araçlarda bu bir sorun mudur yoksa normal midir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Megane 4 Auto Hold Sorunu
-
-
Normal hocam karekteri öyle. Donanımlı araçlar ama var denmek için konulmuş donanımlar. Hele mukayese edildiği focus ve corolla ile kıyaslanmaması gereken bir araç aslında. Ancak motor ve şanzıman mükemmel ona laf yok ama bu motor ve şanzımanı focus tadında arabada istiyorsanız ona a200 sedan diyorlar fiyat malum.
Normal yani aracınızda sorun yok. Gıcırdama sesi de balatanın diske sürtmesinin sesi. O seste normal, hatta auto holdu vesaire kapatın aracı boşa alın hafif rampadan aşağı ağır ağır frenle salın aynı sesi yine duyacaksınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: think of ideaNormal hocam karekteri öyle. Donanımlı araçlar ama var denmek için konulmuş donanımlar. Hele mukayese edildiği focus ve corolla ile kıyaslanmaması gereken bir araç aslında. Ancak motor ve şanzıman mükemmel ona laf yok ama bu motor ve şanzımanı focus tadında arabada istiyorsanız ona a200 sedan diyorlar fiyat malum.
Normal yani aracınızda sorun yok. Gıcırdama sesi de balatanın diske sürtmesinin sesi. O seste normal, hatta auto holdu vesaire kapatın aracı boşa alın hafif rampadan aşağı ağır ağır frenle salın aynı sesi yine duyacaksınız.
Teşekkürler. Sorun olduğunu düşünüyordum ama sorun olmaması daha büyük bir sorun mu bilemedim.. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X