Şimdi Ara

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
440
Cevap
0
Favori
14.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci filmde olmadı ama inşallah üçüncü filmde Karın Deşen Jack olur.
  • Çıksında izleyelim.
  • İlk filmi geçenlerde izledim,o kadar da ahım şahım gelmedi bana pek, bişeyler eksikti filme biraz "İzle-İyi Vakit Geçir-Unut" vari diyebilirim. Beklenti meselesi tabi. Genede mutlaka izlenmeli devam filmini hak eden bir yapımdı, dönemini yansıtma konusunda gayet iyiydi. Devam filmi biraz daha sağlam olur umarım
  • Sherlock Holmes 2 Set Fotoğrafları

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)
     Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011) Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)
     Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011) Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)

Film: 16 Aralık 2011'de vizyonda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 19 Ekim 2010; 8:54:27 >
  • Harikaydı.Umarım ikincisi de güzel olur
  • Yeni resim
  • Off bu filmin çekimi baya uzun sürüyor, eh tabii bayada uğraşıyorlar ama 26 aralık 2011 çok ya.

Neyse film çıkana kadar tüm Sherlock Holmes kitaplarını okuyayım, biraz bilgim olsun
  • Beklemedeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Beklemedeyiz

+1
  • Süper olur 1.Çok güzeldi baya bi beklentim var
  • merakla bekliyorum ikinci filmi
  •  Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)
  • ilk film çok iyiydi. ikincidende şüphem yok aynı güzellikte bir film daha geliyor.. :)
    yavaşlatılmış görüntüleri bolca kullanırlar umarım hepsi güzeldi :D
  • Filmin başlığı belli oldu: Sherlock Holmes: A Game of Shadows
  • uzun zaman sonra merakla bekeleyeğim Serinin 2. filmi.müthiş haber
  • birincisi ef-sa-ney-di ya.

direkt ile 10'uma girmişti. inşallah bu da öyle olur.
  • resimlerde robert downey yine döktürmüş adamım ya
  • Birincisi çok güzeldi umarım 2.side 1.ci filmi aratmaz ama daha çokkk varmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

Güzel haber ama dedektiflik olaylarıda hep aynı, ortada bir kurgu var zeki adamımız herşeyi yavaş yavaş çözer ve finalde iyiler kazanır. buda sıkar bir süre sonra.

200 yıldır hâlâ zevkle okunuyor sherlock holmes,filmi de sıkmaz kitapları da merak etme.

bir de benim bildiğim kitaplarda sherlock holmes daha kibar(watson'ın eşine yaptığı kabalık unutulmaz zaten,gerçi eşi kaşınmıştı) ve dövüşmeyi bilmeyen bir karakterdir,daha ziyade kitapları düşünce üzerine kurulu.guy ritchie filmi heyecanlandırmak için yapmış böyle bir şeyi,hoş iyi güzel de geçen filmde biraz fazlaydı bu sahneler.1 tane olsa yeter,sherlock'un piskopat yorumlamalarının sayısı artsın

edit:çok çok özür dilerim.holmes eskrim,boks,sopa dövüşü(o dönemde ingiltere'nin popüler sporu) ve baritsu'da uzmanmış ancak şiddete çok nadir başvururmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 21 Şubat 2011; 18:49:28 >
  • Robert Downey Jr. ukalalığın en çok yakıştığı Hollywood aktörü olabilir.

İlk yapım sinema filmi olarak çok güzel olmasa da güzeldi, iyi vakit geçirtme açısından ise muhteşemdi. Umarım benzer bir yapım çıkar ortaya.

Malzeme de iyi yine. Prof. Moriarty'yi Holmes okuyanlar bilir, kral karakterdir vesselam.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.