Şimdi Ara

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
0
Favori
14.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk film mükemmeldi. Fakat bazı yerleri sıkıcıydı. Tek şikayetim o. İkinci filmde bir bu kadar güzel olur diye tahmin ediyorum. Robert Downey Jr.'ada burdan bir Gönderiyorum.

İnşallah yine dövüş sahneleri olur, slow motion olarak
  • Bence güzeldi. Ortaçağ güzeldir ya. Devam etsin. :)
  • İlk film gerçekden çok güzeldi 2.side öyle olur inşallah
  • İlk filmde Moriarty konuşurken sesi nedense bana Liam Neeson gibi geldi.
  • İlk filmi izledim sonunda. Çok güzeldi. İkincisi de güzel olur umarım
  • Birinci film gayet lezizdi,devam filmlerinden pek haz etmem lakin yine de izlemeden edemicem sanırım.
  • konu müsait seriye sokarlar artık....
  • dort dortluk olmasada ilki guzeldi. heleki o oyuncular olomasaydi filmde vast bile dene bilirdi..
    bakalim 2.nasil olacak..
  • Bunu bir arkadaş önermişti indirdip kısa kısa bir göz attıp pek beğeneceğim bir filme benzemiyor ama 15 saniyeden ne kadar anlaşılırsa sanırım gözüme bile hitapo etmedi ama yorumları gördükten sonra izlerim sanırım bakalım nasıl birşeymiş, ilk 10 dakikada sararsa devam eder izlerim umarım beğenirim.. Sinemaya gidip film takip eden biri değilimdir yeni yeni indirmeye başladık işte ne bulursam izliyorum.
  • İlk film tutmadı ki ikincisini çekiyorlar..
  • İlk film cok güzeldi umarım 2.de güzel olur...
  • İlkini altyazılı izledim pek bir şey anlamadım, iyice anlamak için bi de tr dublaj izleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

İlk film tutmadı ki ikincisini çekiyorlar..

90 milyon dolar bütçeli film 600 milyon dolara yakın hasılat elde etti Tuttuki 2.sini çekiyorlar

gayette güzel bir film sinemada izlemedim diye yakındım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

İlk film tutmadı ki ikincisini çekiyorlar..

90 milyon dolar bütçeli film 600 milyon dolara yakın hasılat elde etti Tuttuki 2.sini çekiyorlar

gayette güzel bir film sinemada izlemedim diye yakındım...

Açıklamana gerek yok pötibör stili cevaplara alışmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürcan34 -- 19 Ağustos 2010; 10:28:22 >
  • İlk film süperdi 2.si için beklemedeyiz
  • Sherlock Holmes 2′de Oyuncu Haberleri

Noomi Rapace, çok ünlü Ejderha Dövmeli Kız, Guy Ritchie’nin 2009 yılındaki Sherlock Holmes filminin devamında yer alacak.

Şimdilerde, Milenyum üçlemesinin ikinci filmi Ateşle Oynayan Kız’da izleyicilerden büyük ilgi gören aktris, yıl içinde çekimleri başlayan planlı ve sıralı devam filminde Holmes ve Watson’ı oynayan Robert Dawney Jr. ve Jude Law’ın karşısında oynayacak.

Rachel McAdams, ilk filmdeki bayan başrol oyuncu, seriye dönecek. Fakat Rapace, Warner Brothers tarafından finanse edilen bu devam filminde bayan başrol olarak yerini aldı. Aktrisin filmde oynayacağı rol ise, Fransız bir Çingene.

Joel Silver, Susan Downey, Lionel Wigram ve Dan Lin tarafınan yapımı gerçekleşti.
  •  Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)

Sherlock Holmes 2'nin Kötü Adamı Belli Oldu!

Filmde Prof. Moriarty rolünü Jared Harris canlandıracak…

2009 yapımı Sherlock Holmes'un devam filminde belli başlı roller sonunda belli olmaya başladı. Büyük merakla beklenen filmde kötü adam rolünde kimin olacağı konusunda geçmişte yapılan dedikodulara bir açıklık getirildi ve filmde Sherlock Holmes'un ve arkadaşı Dr. John Watson'ın başına bela olacak kötü adam, kötülüğün Napolyonu olarak da bilinen Profesör Moriarty'yi Mad Men dizisinin yıldızı Jared Harris canlandıracak...

Daha önce Daniel Day-Lewis, Brad Pitt hatta Sean Penn, Javier Bardem ve Gary Oldman gibi ünlü oyuncuların da isminin geçtiği bu rol için seçilen Harris'i en son 'Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi'nde izlemiştik. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış da olsa, rol Harris'in oldu gibi.

Peki merakla beklenen 'Sherlock Holmes 2'deki diğer rollerde kimler var? İsveç yapımı Millennium serisiyle tanınan ve şu sıra kariyerini Hollywood'da sürdüren 'Ejderha Dövmeli Kız' Noomi Rapace'i filmde gizemli bir Fransız Çingene olarak, İngiliz komedyen Stephen Fry'ı ise Sherlock Holmes'un 7 yaş büyük ağabeyi Mycroft olarak izleyeceğiz.

Bu yılın sonunda çekimlerine başlanması planlanan filmin yönetmen koltuğunda ise ilk filmin de yönetmeni olan Guy Ritchie var.

Son olarak Jared Harris hakkında bir kaç şey söylemeden bitirmeyelim. Yönetmen Ritchie'nin bu önemli rol için büyük bir Hollywood yıldızı seçmek yerine daha çok yardımcı rolleriyle tanınan Jared Harris'i seçmesine ister İngiliz torpili deyin, isterseniz de şans. Fakat yeteneğini büyük ihtimalle babası ünlü aktör Richard Harris'den alan ve yıldızını eline geçen böyle yapımlarla parlatmasını umduğumuz Jared Harris gibi görmezden gelinen yetenekli aktörlerin artık modası geçmiş, yıldızı çoktan sönmüş Hollywood yıldızlarını tekrar tekrar seyretmekten bıkan seyirciye iyi bir kıyak olacağı kesin.

kaynak
  • Fena seçim olmamış,Tipte psikopatlığa gayet müsait.İlk filmdeki müthiş dövüş öncesi anlatım sahnelerini 2 ye biraz daha fazla koyarlarsa daha güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-revival

quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Daha 1.sini izlemedim.

+1

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Bunu bir arkadaş önermişti indirdip kısa kısa bir göz attıp pek beğeneceğim bir filme benzemiyor ama 15 saniyeden ne kadar anlaşılırsa sanırım gözüme bile hitapo etmedi ama yorumları gördükten sonra izlerim sanırım bakalım nasıl birşeymiş, ilk 10 dakikada sararsa devam eder izlerim umarım beğenirim.. Sinemaya gidip film takip eden biri değilimdir yeni yeni indirmeye başladık işte ne bulursam izliyorum.

3 film arka arkaya izlemiştim, bunu 3. olarak izledim biraz uykuluydum, film güzeldi, beğendim ama keşke daha sakin kafayla izleseymişim. Benim sevdiğim türden bir filmdi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.