Şimdi Ara

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
0
Favori
14.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmin yönetmenini bilmiyordum pek de izlemeyi düşünmüyordum açıkçası öylesine açtığımda daha ilk dövüş sahnesinde Guy Ritchie mi ya yoksa bu dedim sonra da ekrana kitlendim zaten. 2. si de harika olacaktır eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

İlkini daha dün izledim, bence çok müthişti. Robert Downey Jr. birkez daha hayran oldum diyebilirim. Laf koymalar falan tam House gibiydi

Birde Sherlock Holmes WT yapıyor gibi geldi bana, öyle mi

Mesajı görünce yazayım dedim, WT yapıyor emin oldum.
  • robert downey jr.ı pek sevmem ama senaryo gayet iyiydi. oyunculuklar da iyiydi. yönetmen sağlam, her türlü tutar. düştüğü gün indiririm daha ne diyim
  • güzel haber ilk filmi cok güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Zaten Dünyanın en iyi Starları arasında :)

Stardan kastım Clint Eastwood,Al Pacino,Robert de Niro gibi isimler arasında anılması.O isimlerin seviyesinden bir altta diye biliyorum ben.
  • ilk film çok güzeldi ancak tam anlamıyla ingiliz centilmeni sherlock holmes filmi gibi değildi. zira sherlock holmes karakteri ağır kanlı, sakin, düşünceli bir karakterdi. öyle de kalması taraftarıyım. bu filmin adı sherlock holmes olmasaydı da çok güzel bir film olurdu. sonuçta 2. filmde güzel olacaktır ve keyifle izlenecektir. ama ne bileyim sanki gerçek sherlock holmes bu değil.
  • Kitaplardaki Sherlock Holmes Dr. Watson'a filmdekine nazaran daha bağlı
    Ve filmdeki Sherlock Holmes kitapdakine nazaran daha komik. Ben bunların dışında hiç bi fark göremedim.
    Birde kitapda eroin kullanıyodu bunda kullanıyomu hatırlamıyorum
  • İlki idare ederdi ikincisini bekelyip görücez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 22 Temmuz 2010; 3:23:12 >
  • Robert Downey Jr. varsa her türlü izlerim...
  • İlki bence cok güzeldi. Hatta filmin jenerigi bile tatmin ediciydi benim icin. 2. filmin gelmesi cok güzel olucak bana göre :)
  • cok guzel bir haber. Ilki cok guzel filmdi. Bu Guy ritchie ne yapsa izlerim

Filmdeki atmosfer cok guzeldi. Sanki o donemde yasiyormussun gibi hissettiriyordu. Robert downey her zamanki gibi dokturmustu. Ben bu filmin de onceki kadar guzel olacagina eminim
  • guy ritchie filmiyse hiç tereddütetmeden izleyeceksin. ilki çok güzeldi. ikinciside öyle olacaktır
  • ilki çok hoştu. Zaten ucunu da açık bırakmışlardı 2. film için. 2 de güzel olacaktır merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Daha 1.sini izlemedim.

bence izleme hiç beğenmedim
  • Kadrı aynı kalıyorsa harika bir haber,
  • işte gerçekten beklediğim film bu, ilk filmi izlemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum
  • İlk filmi çok hoşuma gitmişti.. Merakla 2. Film'i bekliyorum..
  • cok güzel haber 1nci film cok iyi
  • Acaba Rachel McAdams oynayacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Acaba Rachel McAdams oynayacak mı

varlığı bile ayrı hava katıyor..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.