Şimdi Ara

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
0
Favori
14.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cames123

Turkçe Dublaj Cıkmıs Torrent Inı Bulan Olursa Lınk Pm Atabılırmı ??

Underworld Awaking da çıkmış Türkçe olarak ikisini de indirdim gece izlerim
  • Bu film 1080p dts orjianl dilinde izlenir. Sinemada izlemiştim. Ama 1080p dts birdaha izlicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

quote:

torrent varmı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onea54

quote:

torrent varmı

Maalesef yok torent kullanmıyorum
  • Bugün indi ve izledim 1. filmden daha iyi olmuş. 3. film çıkabilir.
  • İlk film ve ikinci film cidden ikiside bir biri ile yarışır cinsten Guy ritchie hayranı biri olarak 2 film çok daha iyi olmuş özellikle kamera çekimleri ve slow motion'lu sahneler harikaydı bence ben 3 film mi bekliyorum açıkcası.

zaten the end yanına ? koyması geleceğinin göstergesidir.

Filmde en komik sahne sherlock un kadın kılığına girdiği sahneydi
  • Bende filmi indirdim bugün izleyecem. Zaten sinemalar.com sitesinde filmin yorumlarını okuyayım dedim filmin sonu hakkında spoiler yedim Bidaha ordan film yorumu okumam en iyisi bura :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01

Bende filmi indirdim bugün izleyecem. Zaten sinemalar.com sitesinde filmin yorumlarını okuyayım dedim filmin sonu hakkında spoiler yedim Bidaha ordan film yorumu okumam en iyisi bura :D

Aşırı ergen yüklenmesi sonucu çöken sitelerden bir tanesi. 3-4 yıl öncesi fena site değildi ama sitenin yetkilendirme yapısı çok yorum yapanlara yetki verince,Site kendi kendine kamikaze yaptı. münkün mertebe uzak durulmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 20 Nisan 2012; 15:50:11 >
  • quote:

Bende filmi indirdim bugün izleyecem. Zaten sinemalar.com sitesinde filmin yorumlarını okuyayım dedim filmin sonu hakkında spoiler yedim Bidaha ordan film yorumu okumam en iyisi bura :D

Sözlüklerden okuyun..
  • İlk filmden bile daha iyiydi.Son yıllarda bu kadar kötü film varken böyle filmler bulunmaz hint kumaşı oluyor.Devamı gelmezse üzülürüm.
  • Filmi izledim bence çok çok güzeldi. Merak ettiğim soru, film 2012 oscar adaylarına niye seçilmedi?

Filmin sonunda Sherlock Holmes ordan düşerken nasıl ölmedi? Tamam kardeşinden yürüttüğü oksijen aletini kullandı anladım da (Bir insan yüksekten düşerken ne oluyor da Sherlock o oksijen aletini kullandı o alet ne işe yarıyor? ). Peki düşüşünü nasıl yavaşlattı?
  • quote:

Filmi izledim bence çok çok güzeldi. Merak ettiğim soru, film 2012 oscar adaylarına niye seçilmedi?

Filmin sonunda Sherlock Holmes ordan düşerken nasıl ölmedi? Tamam kardeşinden yürüttüğü oksijen aletini kullandı anladım da (Bir insan yüksekten düşerken ne oluyor da Sherlock o oksijen aletini kullandı o alet ne işe yarıyor? ). Peki düşüşünü nasıl yavaşlattı?

Belki Prof. Moriarti yi altına alarak düşmüş olabilir.Saçma bir düşünce ama olabilirde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeEhrmantraut -- 24 Nisan 2012; 10:35:06 >
  • quote:

En iyisi filmden önce bir şey okumamak. Sözlük olsa bile orada da spoiler yemek mümkün.
  • film gerçekten güzel olmuş az önce bitirdim 3. film en az 2 sene sonra gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstich

1080p Olarak izledim daha yeni bitti film gerçekten full hd olunca çok fark oluyor filme ayrı bir tat,hava katıyor.İzleceyek arkadaşlar kesinlikle HD olarak izlesinler film zaten gerçekten harika hd olduğunda tadından geçilmiyor

Link gönderirsen çok sevinirim dostum..
    Şimdiden teşekkürler.
  • A Game Of Shadows ilk filmden başarılıydı bence. Ben çok beğendim.
  • 2-3 hafta önce izlemiştim. Valla gerilim sahnelerinde gerilim, aksiyon sahnelerinde aksiyona giden; hızlı-gaza getirici müziklere alıştığımızdan mıdır nedir anlayamadım, bu filmde müzikler ile sahneler arasında ciddi uyumsuzluklar gördüm. Kavga, gürültü patırtı, kovalamaca, aksiyon oluyor; arkada kemanlı memanlı ninni etkisi yaratan müzikler çalıyor. Normal şartlarda o müzikle balayına çıkılır, beyaz şarap içilir. Bir kere benim için oradan kaybetti. Ama en önemlisi -ki ilk filmini de bu yüzden pek sevmemiştim- bu bir dedektiflik içeren bir film yani aslında düşündürücü. Yani, en azından öyle olması gerekir. Fakat ben bu filmde bir şeyler bulmak için düşündüğümü hatırlamıyorum. Maşallah filmde size bulmacanın parçasını göstermiyorlar, bir zaman sonra karakterimiz çıkmaza giriyor, işte tam bu sırada aklına o bize daha önce göstermedikleri bulmacayı gösteriyorlar ve senaryo kendi başına ilerliyor. Bu film benim için nötrdür, etkisiz elemandır; tıpkı ilk filmde olduğu gibi.

1080p indirdim, izledim ve direkt sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 30 Nisan 2012; 22:46:27 >
  • bende çok beğendim kesintisiz izlettirdi helal olsun
  • dün izlemek nasip oldu banada. muhteşem bir filmdi yine. Robert a sherlock karakteri çok yakışıyor ^^
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.