Yüzbaşı
29 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 34 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar merhaba , Samsung NP550p5c-s05 bilgisayarıma Samsung 500 gb SSD taktım ancak kurulum esnasında SSD gözükmüyor.

Diskpart yardımıyla formatlayıp volume ve partition oluşturdum ancak halen görmüyor sistem.

İlgili hataların resimlerini paylaşıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlara çok teşekkürler.

Windows 10 Kurulum Sırasında SSD Görmüyor

Arkadaşlar merhaba öncelikle, Samsung 55Q70A 55" televizyonu inceliyorum bir süredir ancak kararsız kaldım. Pek televizyon işlerinden anlamadığım için sizlerden öneri ve tavsiye almak istedim.

Sizce bahsettiğim model alınır mı, yada bu modele 13k TL vermek yerine başka bir model mi almalıyım. Televizyonu kullanan arkadaşlar var ise deneyimlerini yazarlarsa çok sevinirim.

İyi forumlar dilerim.

Arkadaşlar merhaba elimizde bir röle var ve bu rölenin bir bacağına +24v 1. Binadaki güç kaynağından geliyor var sayalım, 2. Bacağına ise başka bir binadaki 24 güç kaynağın eksi ucu geliyor sizce çalışmada bir sıkıntı yaşar mıyız ?

Teoride ve pratikte ne gibi problemler yaşarız, konfigürasyonu değiştirme şansımız yok. Kablo sayımız yeterli değil ve röleyi tetikleyecek cihazdan +24v dv gerilim gelicek.

Beyler bu 1% oranındaki kambiyo vergisi olmadan nasıl dolar alabiliriz ? Bilen arkadaşlar yeşillendirirse sevinirim :)
30.000 tl nakit için yatırım tavsiyesi istiyorum ? Hiç bir yatırım fikrim yok bu konuda aydınlatıcak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
www.sikke.com.tr

önemli bi fırsat şu an kampanya var üye olduktan sonra referansınızla üye olan kişiler sayesinde sikke biriktirebilirsiniz.

ayrıca ön satışla indirimli alma şansınız var

Referansınızla üye olan 1 ziyaretçi için 10 SKK ödül alırsınız
Referansınızla üye olan kişi ay sonuna kadar en az 3 kere sisteme giriş yapmalıdır
Referansınızla ile üye olan kişi ön satış kampanyasından SKK tokeni alırsa; aldığı token miktarının %5'i ödül olarak size verilir
Suistimal hallerinde üyenin hesabı ve referansı ile üye olanların hesabı (hiç bir işlem yapmamış ise) silinmektedir
Ödüller her ayın son günü hesaplanıp, 3 iş günü içinde belirteceği kese numarasına gönderilir

ÖN SATIŞ 1.000.000 4 Nisan 2018 - 6 Nisan 2018 %50 İNDİRİM 0.50 TL

TOPLU SATIŞ 2.000.000 11 Nisan 2018 - 13 Nisan 2018 %40 İNDİRİM 0.60 TL

TOPLU SATIŞ 3.000.000 18 Nisan 2018 - 20 Nisan 2018 %25 İNDİRİM 0.75 TL

TOPLU SATIŞ 4.000.000 25 Nisan 2018 - 27 Nisan 2018 %15 İNDİRİM 0.85 TL
Bir proje kapsamında birden fazla kullanıcıya durum hakkında sms göndermek istiyorum mesela gaz kaçağı var gibi . Ancak benim problemim şurada başlıyor kullanıcılara gönderilecek mesajı ve kullanıcıların numarasını arduinoya göndermek için bir program yapmam gerekli kullancı usb üzerinden karta bağlanıp
numaraları ve gönderilicek mesajı kendi tanımlayabilmeli . Bu problem için windows application yaratmam gerekiyor yardımcı olabilecek yada bu konu hakkında fikri olan varmı ?
Yardimci olan herkeze teşekkürler
Arduino Uno İçin Shield yapmak istiyorum ancak ares üzerinde baskı devresini çizme kısmında sürekli hata verip beni çıldırttığı için farklı bir yöntem arıyorum daha önce ardu için shield yapan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi ?
Silinebilir
Hakkında
Meslek: Elektrik mühendisi
Forum İmzası:
[color=
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
LG
Operatör
Vodafone
ISS
TTNET
Notebook
Samsung
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 841
İkinci El Bölümü Mesajları: 44
Konularının görüntülenme sayısı: 8.758 (Bu ay: 409)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 91 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.