Şimdi Ara

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
0
Favori
14.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue051

çıkmadimi bunun dvd si blueray i hala

1 2 ay daha beklersin tahminimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Sherlock Holmes bir dedektif ve öyle kalmalı. Aksiyon severler için güzel ancak filmde etkileyici bir kurgu yoktu malesef.

İzlemediysen dizisini izle kesinlikle. Gerçek Sherlock Holmes'u orada gördük bence.

Dizi mi? Filmden daha uzun ve daha güzeldi.

Bir de Black Mirror var. Sherlock ile alakası yok ama İngilizler mükemmel dizi yapıyorlarmış, bunu anladım.

Bir Black Mirror'a bakayım, Sherlock harika ya
  • 14 mayista cikiyor dvdsi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemon143

14 mayista cikiyor dvdsi.

Merakla bekliyoruz.
  • ilk filmi daha çok begenmiştim, ikincisi o kadar güzel gelmedi bana bulmacalar daha azdı
  • Amazon bluray çıkış tarihini 12 haziran olarak gösteriyor :(((((((((88
  • iki filmde hayatımda izlediğim en keyifli birkaç filmdendir. İzlemeyenler mutlaka ama mutlaka izlesin, robert downey başlı başına izlenmesi için bir sebep zaten
  • dvd si internete düşmüş sanırım. .orrent olarak görmüştüm, indirebilirsem burada haber veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

iki filmde hayatımda izlediğim en keyifli birkaç filmdendir. İzlemeyenler mutlaka ama mutlaka izlesin, robert downey başlı başına izlenmesi için bir sebep zaten

Kesinlikle.Gerçekleştirdiği filmde mimikleri kullanmak çok önemli ve robert downey bunu çok iyi başarıyor.seninde dediğin gibi başlı başına izlenmesi gereken birisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

dvd si internete düşmüş sanırım. .orrent olarak görmüştüm, indirebilirsem burada haber veririm

Hocam eminmisin TS olmasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

quote:

dvd si internete düşmüş sanırım. .orrent olarak görmüştüm, indirebilirsem burada haber veririm

DvD-BluRay yazanların Hepsi CamRip. Daha DvD'si düşmedi zorrente. Yorumlardan merak edip indirmiştim fakat izlenicek gibi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: asphendus

quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

quote:

DvD-BluRay yazanların Hepsi CamRip. Daha DvD'si düşmedi zorrente. Yorumlardan merak edip indirmiştim fakat izlenicek gibi değil

Bende biraz once indirip baktim maalesef dvd degilmis
  • Niye bu kadar uzadıysa çıkması Bluray versiyonunun öyle kötü kalitede izlenilecek bi filmde değilki bekleme izle neyse devam bakalım beklemeye!!!
  • Ya neden gecikti bu film bu kadar her yer sinema çekimi.
  • Arkadaşlar R6 internete düştü haberiniz olsun.
  • indiriyorum.

• r6 nın kalite ts gibi sanki
  • R6 falan artık idare edeceğiz.
  • R6 izlenmez beyler çince altyazı oluyor iğrenc yani biraz daha sabredin dvd yakında düşer.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.