Şimdi Ara

Shellden V-Power Aldım Hiçbir Fark Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • totalden shellden opetten yakıt alıp araba uçuyor kaçıyor diyenler vardı tamam aşırı fark olmasada azıcık ediyordur diyordum önceden ama bugün onunda olmadığını anladım opetten alıyordum sürekli sulu yakıt çıktı araç uyarı verdi bilgilendirme için keçören ftz yanındaki opetten alıyordum kimseyede tavsiye etmem artık her neyse yakıtı aldım sessizleşme performans artışı bekliyorum ama tamamen aynı çalışması vs.

• Hepsi aynı tamamen reklam onuda yakıyor onuda araç menzil harici fark olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sulu çıktı derken araç naısl bir uyarı verdi?

Benim de arada yakıt aldığım bir yer orası ona göre almayalım bir daha.

• Çoook uzun yıllardır sürekli kredi kartıyla yakıt alıyorum, ve kredi kartı kampanyası nedeniyle hep farklı farklı firmalardan ve farklı istasyonlardan yakıt alıyorum, ülkenin en kuzeyinden en güneyine en doğusundan en batısına tamamını araçla gezdim ve bu nedenle her yerden akaryakıt almışlığım var buda yetmiyor pisbir huyum var aldığım her yakıtı kayıt ediyorum ve buna rağmen şu petrolden aldığım yakıt uzun gidiyor bu petrolun yakıtı çok sessiz beriki ile motor çoşuyor gibi bir tecrübem hiç olmadı.

Bazı istasyonlardan alınan yakıtlar pis vesaire oluyor bunu hissediyorum ama hepsi bu.

1 depo şuradan aldım daha uzın gitti/daha kısa gitti, motor çoştu falan ben bu tür şeyleri hiç etüd edemedim.

• Shell nitro ile fuel save arasında 100 TL lik benzinde 20-30 km oynuyor bunun doğruluğunu kendim gördüm tecrübe ettim ancak ben de istasyonların farkını göremedim marka bazında. Yani BP olsun PO olsun Shell olsun OPET veya Aytemiz olsun vay be dedirtmedi.

Zaten bazı standartlar var benzinin çoğunluğu aynı sadece fark eden bazı katkı maddeleri bu kadar yani.
  • dizel fuelsave alıp geçiyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çiko06

Hocam sulu çıktı derken araç naısl bir uyarı verdi?

dizel araclarda mazot filtresinde su var uyarısı yanar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı olduğunu nereden biliyorsun hangi cihazla ölçtün,falcı bacıyamı gösterdin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır v power kullanıyorum.Bişeyler yazmaya geldim.60 cümle kurmuşsun tek bir virgül nokta yok.

İnsanın yazasi gelmiyor.

Bunu niye yazıyorum?Okuyan bir müslüman başlık açarken belki azicik dikkat eder açar.

• Benzinliler için değil ama dizel araçlarım için Shell GTL ile misal Petrol Ofisi nin mazotu arasında çalışma sesi - devirlenme isteği farkı olurdu aklımda kalan.

• benim lpg li hurda v power ile soğukta daha rahat çalışıyor

• Araç dolu ve düşük devirde anlaşılır nasıl olduğu

• Ben hep shellden alırım. Denemek için total ve opet de kullandım, shellin yakıtı bariz farklı, araçın çekişinde ivmelenmesinde kesinlikle hissedilir fark oluyor.. Araç dizel focus..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 17 Nisan 2018; 23:1:41 >
  • Zaten iki tane rafineri var. Hepsi aynı yerden alıyor yani. İçine solvent katmasınlar, tankları temiz olsun. Gerisi masal

• Aracım 1.3 dizel. Shell'den aldığım yakıt opetten aldığım kadar bereketli değil menzil farkı var opetin mazotu daha uzun mesafe yaptiriyor buna adım gibi eminim.

Ama şöyle bir fark var ki ; opetten aldığım mazotla traktör gibi çalışan motor, shell'in mazotunu koyunca eski sesine oranla benzinli motor gibi ses çıkartıyor.

Farkındalık yaratmak için burada markalara sallamaya ya da genelleme yapmaya gerek yok. Madem opet, shell ya da total senin için bir anlam ifade etmiyor o zaman şehirler arası yollarda ahmetpet, mehmetoil gibi petrol istasyonlarından bir kere mazot al arabana sonuca bak öyle konuşalım.

• depo tamamen bitmeden denemeyin,farklı benzinle karıştırmayın,150 cc motorda bile fark ettiriyor
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    Tam da bunu yazmaya gelmiştim ben de abi Kaldırılmadan önce birkaç kez özellikle PO, Opet ve GTL denemiştim. Dizel Clio için konuşayım seste bariz fark hissetmedim ama araba biraz daha rahat devirleniyordu GTL aldığım zamanlar

• bp ultimate deneyin pişman olmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çiko06

Hocam sulu çıktı derken araç naısl bir uyarı verdi?

sakın almayın bence daha önce partner 1.9d atmosferik dizelde her mazotu yakar diye de biliniyor aldık araç ilk çalışmada okadar zor çalışıyordu ki şimdi benim arabamında ilk marşı daha çabuk alıyor ekran bir uyarı lambası yandı

https://forum.donanimhaber.com/nikaha-giderken-yanan-ariza-lambasi--132246060

bu konuda sıkıntmı yazmıştım uyarı lambasıda gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: caner4141

Aracım 1.3 dizel. Shell'den aldığım yakıt opetten aldığım kadar bereketli değil menzil farkı var opetin mazotu daha uzun mesafe yaptiriyor buna adım gibi eminim.

Ama şöyle bir fark var ki ; opetten aldığım mazotla traktör gibi çalışan motor, shell'in mazotunu koyunca eski sesine oranla benzinli motor gibi ses çıkartıyor.

Farkındalık yaratmak için burada markalara sallamaya ya da genelleme yapmaya gerek yok. Madem opet, shell ya da total senin için bir anlam ifade etmiyor o zaman şehirler arası yollarda ahmetpet, mehmetoil gibi petrol istasyonlarından bir kere mazot al arabana sonuca bak öyle konuşalım.
    öyle yerlerden alıp tekrar mazot filtresinne tıkamaya niyetim yok.Önemli olan shell opet vs değilde istasyonun temiz yakıt satması bence yoksa katkı maddeleri ile 100 beygir araçlarda farkı hissettirecek bir fark olmaz.(benim düşüncem bu)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.