Şimdi Ara

Shell'in benzini dahamı çabuk bitiyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
8.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • shellin yakıtıyla bi sorunumuz yok zaten gayet performanslı ve temiz yakıt satıyor sorunu 40ltrelik bir depoda 50 60 km daha az yol gitmesi :)

Totale gelince performansı shell ile aynı ve daha fazla yol götürüyor :)

PO deniyorum şuan araç biraz daha fazla ses yapıyor çekiş gücü çok iyi bakalım ne kadar yol götürecek.
  • PO testinizi bekliyoruz
  • bence yakıt istasyonunu işletenlerden kaynaklanıyor durum.benzin depolarına solvent benzeri,dizel depolarına biyodizel,10 numara yağı devasa bidonlarla dökenler var.sonra bunun sıkıntısını biz çekiyoruz.bence markadan önce istasyonu işleten çok önemli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxax

arkadaşlar 10 litre shell 95 oktan ile 100 km gidiyorum %60şehir dışı 90km/s ortalama hız ile, %40 şehir içi fazla dur kalk yok. totalle aynı şekilde 120 130 km gidiyorum. şimdide PO deniyeceğim

+1 kesnlikle aynı fikirdeyim , istasyondan istasyona fark ediyor , bende po Dan aldığımda 100 km gidiyordum ama opet te hep 130 larda bitiyor.
  • Arkadaşlar bildiğim kadarıyla en ince akaryakıt Shell'de. Dolasıyla araba daha atak giderken, yakıtı daha erken tüketir...
  • İlginç bir durum!
    Konuyla ilgili paylaşımların devamını bekliyoruz.
  • fazla yakıt hesabı yapmam ama ortalama olarak aldığım yakıt ne kadar gider beni nereye kadar götürür tahmin ederim..

genelde full den alıyorum yakıtı..

tatilde istanbuldan kırıkkaleye gidicektik... yola çıkmadan önce mecidiyeköy shell den yakıtımızı aldık yola çıktık.. şuan ne kadarlık aldığımızı hatırlamıyorum ama forumda bi ara yine belirtmiştim bu konuyu... yolda giderken bi anda yakıt ışığının yandğını farkettim.. ibarenin yanmasını kesinlikle beklemiyodum.. çok şükür ki hemen önümde park alanı gördüm hemen girdim içeri.. insanlık hali farketmemişizdir boşu boşuna shell gibi bi firmaya çamur atmayalım dedim, biraz mecburiyet biraz iyi niyetle tekrar shell den aldım yakıtı.. ancak bu sefer az bi yakıt alıyımda en azından kırıkkalede tekrar doldururum dedim.. Çünkü kırıkkalede kadoil var bilen bilir.. orda tüpraş olduğu için kaliteli oluyo yakıtlar ve daha uygun fiyatlı... shellden aldığım motorin yine beni ankaranın girişine kadar zor getirdi..

Dönüşte yaktığımız yakıtla giderken yaktığımız yakıtın arasında dağlar kadar fark vardı.. bunuda belirteyim..

Bi kaç kişi daha bana bunun yaşandığını ve shellin yakıtının az gittiğini söyleyince bir daha önünden geçmedim..

hele uzun yolda allah göstermesin..

• Bizde hep Shell'den alırız açıkcası hiç dikkat etmedim ne kadar götürdüğüne ama artık kontrol ederim.
    Arkadaşlar BP'nin yakıtı nasıl
  • Şunu söylemektede fayda var..

Taksiciler veya aktif sürücüler kadar iyi bilemem fakat full den ve opetten alırım genelde yakııtımı.. şuana kadar beni 1 kere olsun üzmediler..
  • Ben dizelde en iyi sonucu total excellium ile elde ettim. Yazın Po da geçerli 150 tl hediye kuponu vermişlerdi farkını verip boş depoyu fullemiştim 100 km de total ortalamam 5,1 iken po da 5,4 olmuştu. Aracı sadece işe gidip- gelmek için kullandığımdan karşılaştırmam yeterince adildi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracımda motorda yaşadığım kirli yakıt probleminden sonra Ustam bir süre Opet ve Shellin katkılı yakıtını kullanmamı söyledi. Bende Shell in GTL sini aldım. Araç performanslı gidiyor ama yakıtı banada fazla yakıyormuş gibi geldi. Ayrıca shell deki pompacı bile abi sürekli GTL alma meseafesi az, genelde normal euro dizeli al dedi.
    Konuyu takip edeceğim.
  • en yakın istasyonlar shell olduğu için mecbur oralardan alıyorum fakat ama artık değiştireceğim bende. Uzun süredir shellden alırım yakıtımı 3 senedir fakat artık pek memnun değilim cidden azda olsa çabuk bitme durumu var üstelik full save falan filan diyorlar.

Özellikle Eskişehir Osmangazi Üni. oradakinden aldığımda benzin çarşıdaki üniversite cad. oradaki shell 'e göre daha çabuk bitiyor. Şİkayet etsen dinleyeceklerde sanki. En güzeli artık değiştirmek dedim bende. 3 sene önce de sürekli totalden alırdım sonra shell e geçmiştim sanırım ya total ya da opete geri döneceğim. Clup kartı da iş yapmıyor arkadaşın dediği gibi okadar yakıt alırım 5 lira anca birikmiş 1 senede üstelik yazın 600 liralık benzin harcamam oldu tatil falan derken. Migoros ta money kart kullanıyor onda da bir gram puan birikmez. Sürekli migrostan alışveirş yapmama rağmen 1 tl bile birikmedi money club 'a geçtiğinden beri. Hepsi yalan dolan bu işlerin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Aracımda motorda yaşadığım kirli yakıt probleminden sonra Ustam bir süre Opet ve Shellin katkılı yakıtını kullanmamı söyledi. Bende Shell in GTL sini aldım. Araç performanslı gidiyor ama yakıtı banada fazla yakıyormuş gibi geldi. Ayrıca shell deki pompacı bile abi sürekli GTL alma meseafesi az, genelde normal euro dizeli al dedi.
    Konuyu takip edeceğim.

GTL bildigin zarar ziyan baska bir cacik yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • POnun yakıtını çok beğendim aracımın çekiş gücü arttı ve performansıda shellinkinde daha çok, neredeyse 50km geçtim çeyreğin yarısına yaklaştı ama 120km geçince benzin ışığı yanacak gibime geliyor çünkü shellde 50km geçince daha aşağıda oluyordu yakıt ibresi neyse gözleme devam benzin fiyatlarından dolayı en iyi yakıtı seçmem gerekecek pintilik dönemine girdim :) bu arada bundan böyle shellden yakıt almayı düşünmüyorum aracı alırken bize en iyi yakıt shellde temiz ve performanslı dendi bizde öneriye uyarak hep shellden aldık ama başka şirketleri deneyince gördümki shellin performansıda kalitesi poff çıktı.

Shell'in benzini dahamı çabuk bitiyor ?

Shell'in benzini dahamı çabuk bitiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 26 Aralık 2012; 23:40:13 >

• shell den alıyorum ankara incekten hemen hemen aynı yerden almaya çalışıyorum.Geçen fulledim depoyu ama sonra aracımın çekişten düştüğünü hissettim.Ayrıca 1 depoyla 750km filan civarında yapıyorum .Bp ultimate almıştım bi ara acayip performans artmıştı.Bende mi değiştirsem bilemedim
  • türkiye petrollerini deneyen var mı ? Silifkede almıştım yeni açılmıştı gerçekten çok hoşuma gitmişti yakıtı. Bitme oranını test etmedim tam anlamıyla ama shellden iyiydi diyebilirim yine. Po ise satıldı sanırım satıldıktan sonra gerçekten yakıtı iyileşti gibi. Eskiden hiç sevmezdim.
  • bence opet ve full dan al.
  • Shell yakıt istasyonlarına kesinlikle yaklaşmam. Defalarca diesel yakıtın daha az gittiğine şahit oldum. İstasyonla ilgili olacağınıda sanmam. Yakıtla alakalı bence.
    Benim tercih sıralamam total-po-bp(arabam diesel, benzinini bilmiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

türkiye petrollerini deneyen var mı ? Silifkede almıştım yeni açılmıştı gerçekten çok hoşuma gitmişti yakıtı. Bitme oranını test etmedim tam anlamıyla ama shellden iyiydi diyebilirim yine. Po ise satıldı sanırım satıldıktan sonra gerçekten yakıtı iyileşti gibi. Eskiden hiç sevmezdim.

Ben Erdemli'deyim ve TP'den alıyorum mazotu üstad. 3.85 TL... Çok temiz ve çok km gidiyor.
    Bu şirketin kesinlikle yaygınlaşması lazım. Sık denetlenen, devlet desteği olan bir firma. İşin kötüsü, seneye Mezitli'ye taşınacağım ve sırf orada TP yok diye üzülüyorum, o kadar deyim

• PO'dan devam ediyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.