Arkadaşlar, ben 3 sene önce bir kuyumcudan mozanit pırlantalı 18 ayar yüzük kolye ve küpe takı seti aldım. inanın o zamanın parasıyla 68 bin lira verdim. geçen hafta acil para lazım oldu ve eşim bunları satalım dedi. şu anın parasıyla 160 bin lira civarında olması lazım diyerek gittik kuyumcuya. bana toplam olarak 14 bin lira dedi. dedim kardeşim sen dalgamı geçiyorsun. bana dediği şu bu pırlanta ama mozanit ve laboratuvar yapımı. bunların tanesi çinde 1 dolardır. para etmiyor. pırlanta diye insanları kandırıyorlar.
eyvah dedim. squad game 2 dedi eyvah ile aynı duruma girdim.
Arkadaşlar sakın kazıklanmayın. mozanit pırlantalı takı setlerini çok yüksek fiyatlara satıyorlar. ama siz onu kesinlikle nakite çeviremiyorsunuz. memleketteki kuyumcu tanıdığa söyledim. bana silisyum karbür denilen bir maddeden sinterleme ile yapıldığını ve çinde herkesin bunu yaptığını söyledi.
Arkadaşlar tekrar söylüyorum. sakın mozanit pırlanta almayın fena kazık yersiniz. Ben fena kazık yedim hemde acil para lazım olan bu dönemimde.
ARKADAŞLAR, LÜTFEN BU YAZILARIMI HERKESE GÖNDERİN. KİMSE KANDIRILMASIN. ŞU AN PIRLANTA DİYE FENA KANDIRIYORLAR. BENİM DURUMUMA DÜŞMESİNLER.
Amerika amazondaki ürünlerimizin reklamı için tiktok ve instagram fenomeni lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bana özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. Yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Şayet amerika amazondaki ürünleri satarsa 50.000 dolar ödemeyi düşünüyorum. Lütfen boş mesaj göndermeyin. İletişim whatsapp numaranızı yazarsanız hemen iletişime gireceğim.
Arkadaşlar, 10 ay önce 4 milyon liraya sattığım ( büyük bir aptallık yaptım) evimin parasını bankaya faize yatırdım. bugün bankadaki faize 4 milyon liramı çektim. kuyumcu arkadaşımda 2 milyon liralık dolar ve 2 milyon liralık altın aldım. fakat neye yatırım yapacağımı bilmiyorum. kuyumcu arkadaşımda ben yönlendirmek istemedi. çünkü ben sana şuna yatırım yap derim kazanamazsın sonra beni suçlarsın diyor. 20 gün önce çinden mal alıp amazonda satayım dedim. çinliler 1000 dolarımı dolandırdılar. bişeyde yapamıyorum.
aslında sattığım evimi geri alayım demiştim ama 10 ay önce 4 milyon liraya sattığım ev şu an 9 milyon lira olmuş. üstelik o zamanlar 15 bin lira kira getirisi olan bağcılarda ama site içinde. yeni ev sahibi 1 ocak 2024 itibariyle 27 bin lira yapmış kirayı. ev almaktan vazgeçip dolar ve altına yatırım yaptım. sizce en mantıklısı nedir. lütfen e coin demeyin. çünkü bitcoin yüzünden milyonlarını kaybeden tanıdıklarım var.
yardımcı olan arkadaşa teşekkürler.
Çinliler Tarafından Dolandırıldım.
Arkadaşlar bir çinli firma beni 1000 dolar dolandırdı. Bu kişiye dava açmam lazım. Tahkim davası varmış galiba. Nasıl dava açabilirim. Yardımcı olan arkadaşa teşekkürler.
Arkadaşlar ev almayı düşünüyordum ama bir emlakçı yüzünden alamamıştım. 750 bin liralık daireye emlakçının abartması yüzünden 2.5 milyon isteyen mal sahibiyle anlaşamadık. Oysa ki 1.100.000 lira vermeye hazırdım. Şimdi daire fiyatını 1.000.000 liraya kadar düşürdü ve beni arayarak alıp almayacağım konusunda düşüncemi sordu. Düşüncemi sorarken bile aklıma daha sen çok düşürürsün demek geldi ama demedim :) Fakat şu an yani depremden sonra kesinlikle istanbuldan ev almamaya karar verdim.
sahibinden sitesine baktımda ev fiyatları fena halde düşmüş. galiba mal sahipleride korkmaya başladı ne dersiniz.
Arkadaşlar Bu Tür Çocuk Müzikleri Yapıyorum.
Sevgili DH Ailesi;
Yeni başladığım çocuk müzikleri işinde yardıma ihtiyacım var. Bana yaptığım müzik kliplerinin reklamlarını yapacak arkadaş arıyorum. Video linkleri aşağıdadır. Müzikleri çocukların dans edeceği şekilde coşkulu yapıyorum. Yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum.
Kanalım ise bu linkte:
|
Diş Beyazlatma Fiyatları İstanbul
|
konu silinebilir
|
Diş Beyazlatma Fiyatları İstanbul
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 728
İkinci El Bölümü Mesajları: 54
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 213)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
8 Yanıt
0