Şimdi Ara

Shell'in benzini dahamı çabuk bitiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
8.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 10 litre shell 95 oktan ile 100 km gidiyorum %60şehir dışı 90km/s ortalama hız ile, %40 şehir içi fazla dur kalk yok. totalle aynı şekilde 120 130 km gidiyorum. şimdide PO deniyeceğim...

EDİT: 02.01.2016

Arkadaşlar en çok performans shellden alıyorum buna bağlı olarak daha cabuk yakıt bitiyor olabilir. Shell yakıtlarının temiz olduğunu bu yüzdenden yakıtı yağ gibi ateşlediğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 2 Ocak 2016; 1:15:22 >

• Benzini ve dizeli opetten alıyorum genelde. Benzini bilmemde dizel yerine gtl alınca çabuk bitiyor.
    Sizin durumunuz soğuk havanın etkisinden olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Benzini ve dizeli opetten alıyorum genelde. Benzini bilmemde dizel yerine gtl alınca çabuk bitiyor.
    Sizin durumunuz soğuk havanın etkisinden olabilir.
    yaz kış aynı shell in benzini diğerlerine göre daha çabuk bitiyor. ilk kez shell alıp yolda kalan insanlar duymustum :D
  • Bunu bende tecrube ettim normalden 50 km daha az gittim bir depo shell 95 oktan benzinle ( depo 36 lt)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_isikan

Bunu bende tecrube ettim normalden 50 km daha az gittim bir depo shell 95 oktan benzinle ( depo 36 lt)
    peki hocam hangi şirketi önerirsiniz total iyi geldi bana shell performanslı ama çok cabuk bitiyor totel shell ile aynı performansı verdi fakat 20 km daha fazla gitti 10litrede şimdide PO deniyorum bakalım bununla ne kadar gidicez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaplan261

peki hocam hangi şirketi önerirsiniz total iyi geldi bana shell performanslı ama çok cabuk bitiyor totel shell ile aynı performansı verdi fakat 20 km daha fazla gitti 10litrede şimdide PO deniyorum bakalım bununla ne kadar gidicez.

Alıntıları Göster
    Ölçmedim ama bende lpg yi çoğunlukla shellden alıyorum %80 oranında kent içi kullanıyorum banada daha az gidiyormuş gibi geliyor bir başka arkadaşımda aynı düşüncede oldugunu söyledi yakın zamanda
  • Bence alakasi yok size oyle gelmistir ya da istasyonda hile vardir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Bence alakasi yok size oyle gelmistir ya da istasyonda hile vardir.
    10 litre ile 150-160 km civarı gidiyorum ben de.
  • Shell'in mazotuda cabuk bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Shell'in mazotuda cabuk bitiyor
    Shell biraz pompalarla oynuyor galiba yani yakıt az havayı çok basıyor bende daha önce denedim mesela Opet veya BP'ye göre daha az km yaptı Genellikle Mazotu Opet'ten Benzini BP'den alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxax

ben son 10 depo total aldım, memnunum 97 excellium alıyorum alırken litre başına 10 krş farketiyor depoda 3.5 tl farkediyor ama normale göre 40-50km daha fazla yapıyorum(shell'e göre değil normale göre)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_isikan

quote:

Orijinalden alıntı: maxax

ben son 10 depo total aldım, memnunum 97 excellium alıyorum alırken litre başına 10 krş farketiyor depoda 3.5 tl farkediyor ama normale göre 40-50km daha fazla yapıyorum(shell'e göre değil normale göre)

Alıntıları Göster
    5 ay kullandım yes artık opetçiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

Alıntıları Göster
    6-7 ay farklı istasyonlardan shell kullandım aracımda.

Bütün istsyonlarından verim alamadım ki bir tanesi pis yakıt koydu aracıma 100 beygir araba 60 beygire düştü neredeyse 4. viteste çıktığım rampaları 3. viteste bayıla bayıla çıkar oldu araç durduk yere.

Shell'i aradım analiz alacağız v.s dediler almışlar labarotuar'a götürmüşler analiz sonuçları temiz çıkmış kibar bir şekilde sövüp kapatmıştım telefonu.

Club cartı'da hiç avantajlı değil 100 liralık benzin alıyorsunuz 1 lira bile vermiyorlar.

Şuan Opet ve PO kullanıyorum ikisinden de son derece memnunum menzilim ve performansım arttı ayrıca club cardları da çok bonkör özellikle Opet'in club cart'ından çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

Alıntıları Göster
    PO da sabitledim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

PO da sabitledim...

Alıntıları Göster
    bunu öğrendiğim iyi oldu, hep shell den alıyordum demek ondan çabuk boşalıyormuş depo
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos_07

bunu öğrendiğim iyi oldu, hep shell den alıyordum demek ondan çabuk boşalıyormuş depo

Alıntıları Göster
    opet shellden daha cok km yaptı benm arabadada bidaha opetten alayım ben alınca ama shellin performansı daha yüksek bunuda unutmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 26 Aralık 2012; 13:50:48 >
  • benzin değil ama mazottaki menzil için şu formülü verebilirim

lukoil ecto dizel > shell full save
  • Shell daha az ama daha iyi goturuyor araci. Istasyon farkida vardir pek tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Shell daha az ama daha iyi goturuyor araci. Istasyon farkida vardir pek tabii.
    firmadan ziyade güvendiğiniz hep aynı istasyondan yakıt almayı tercih edin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t8nx81tn

firmadan ziyade güvendiğiniz hep aynı istasyondan yakıt almayı tercih edin derim.

Alıntıları Göster
    Shell 1 numara

Evet az götürüyor ama yakıt kaliteli ve temiz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.