Şimdi Ara

Shameless (2011- ) | 11.Sezon ~ (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.658
Cevap
61
Favori
185.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

@TheDC

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Geldi 11

@TheDC

Tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antrim

bu dizinin altyazılarıda çok geç çıkıyor

Yayınlandığı günün ertesi akşamına çıkıyor ne alaka...

Ashes2Gnashers
  • Ooooh yeni bölüm geldi, altyazı da geldi!....şimdi Shameless zamanı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

frank, fiona sandığı kızın ölümüne pek tepki veremeden bayıldı iyi oldu. yoksa gözleri dolduracaktı yine.

yalnızlık kimine göre hasta insanın kaçışıdır, kimine göre de hasta insanlardan kaçış.

• Final bölümü tahminim Fiona ölebilir.
  • Fiona-Emily sahnesinde ağladım açıkçası. Mükemmeldi bu bölüm. Kev'in kavga sırasında meditasyonu, Mickey'nin sözleri vb. En iyi bölümlerinden biriydi şuana kadar Shameless'ın, Amanda Lip ve Bonnia Carl ilişkilerinde mükemmeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kev in meditasyon sahnesinde haykırdım Adam her bölüm güldürüyor. Lip o paraya evi biraz yeniler artık hiç değilse Fiona çıkana kadar rahat idare eder.

• frank le küçük kızın konuşmaları, eskiye götürdü bizi hani fionayı unutmuştu meğer uyuşturucu aldığı içni vs ama frank biliyordu yani önemsiyordu onu bunu anladık..
    ve küçük kızla konuşmaları, kızın ölünce frankin hali.. fena duygulandırdı beni

• Fazlasıyla duygusal bir bölümdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironim -- 1 Nisan 2014; 1:19:28 >

• Vay arkadaş dizi iyice drama bağladı. Küçük kızla Frank'in sahnesinde acaip içlendim. Dizinin karakter derinlemesi çok iyi , bu sezon dramın yanında nadirde olsa komedi var ve komedinin adı ; Kevin Ball Bar tarumar edilirken takındığı tavır müthişti
  • Sezonun en iyi , Shameless'ın en iyi bölümlerinden bir tanesiydi bu bölüm.Yahu şu bölümlerin sonları böyle giderse , sezon finalinde ağlatır kesin , çok dokunaklı oluyor bu dizinin son sahneleri...

Şuradaki üniversite hayatını gördükçe , burada yaşadığıma hayıflanıyorum ya...Lip , dersin ortasına girip şeklini koyuyo adamlarda ki vurdum duymazlığa özgürlüpe bakar mısınız.Tabi özgürlük demişken Debbie'nin malum sahnesinde de az sövmedim.Haketmedi de değil ama bu o yaştaki birisi için ağır oldu...Sheila özüne geri döner gibi oldu Frank'i ziyaretinde , üzerine çıkması falan bayağı kopardı kadın Şu Rus hatuna zaten ayar oluyodum , Mickey sağlam ayarı verdi...Ian , kezbanlığa vurdu kendini bayağı ama herhalde bar sahnesine kahkaha atmaktan yarısını izleyemedim , felaketti

Kevin'den sonra herhalde yaran karakterlerden biri Mickey'dir , o kelepçeli oldukları sahne de gülmekten kopardı geçti Frank'e gelecek olursak , başta iyi güzel güldük ancak Emily ile olan konuşması oldukça duygusaldı , Fiona sanıp geçmişte yaptığından bahsetmesi ve sonunda Emily'nin ölmesi bayağı üzdü...Umarım Fiona'nın başına bir şey gelmez hapiste.Son sahnede yere sabun falan düşürecek sandım...

Bu kadar uzun-vari dizinin özetinden sonra son olarak Kevin diyorum

Ashes2Gnashers

• sezonun en iyi bölümlerinden biriyle sonu üzdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

özellikle bar kavgasında pedere çok güldüm ahahaha

• Dizi finalinde Fionaya birşey olacak ve ucu açık bırakılacak.Bence ......

En fazla tecavüze uğrar hapishane ortamında..
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.