Şimdi Ara

Shadow Of the Colossus (Scret Garden ve Bilinmeyen 17. Colossus)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Colossus oyununu oynayanınız vardır aranızda.

16 tane colossusu bulup temizledikten sonra scret garden(gizli bahçe) diye bir yer var. Tapınağın taa damına gizlemişler.

Çoğumuz zaten 16. colossu bulduktan sonra oyunu bitti zaneder. Ama söylenene göre bu gizli bahçede 17. colossus var. Ve oyunun sonuda burdaymış.
    Ben gizli bahçeyi buldum saatlerdir bahçede leyla leyla dolaşıyorum. Hiç bir şey bulamadım.

Bunun hakkında bilgisi olan birileri veya oyunu bitirmiş biri varmı?

Hangi cehenemde bu 17. colossus?

Lütfen yardım...!?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalmutu -- 28 Haziran 2008; 19:53:49 >

• Hikayeden anladığım kadarıyla sonuncu colossus biziz...................
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOELLAMBERT

Hikayeden anladığım kadarıyla sonuncu colossus biziz...................
    Bende çok aradım internette de araştırdım gizli bir colossus yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rethekere

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rethekere

Gizli bir colossus yoksa neden gizli bir bahçe var?

Bence 17. colossus var, araştırdığım bir çok sayfada bundan söz ediliyor ama yeri ve durumu hakkında bir şey yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalmutu

quote:

Orjinalden alıntı: rethekere

Gizli bir colossus yoksa neden gizli bir bahçe var?

Bence 17. colossus var, araştırdığım bir çok sayfada bundan söz ediliyor ama yeri ve durumu hakkında bir şey yok...

Alıntıları Göster
    Yeri tapınağın üstü
    Adı Dormin, bize diğer devlerin yerini söyleyen ses. Çıkman için hatırı sayılır kadar çok kertenkele(beyaz) kuyruğu yemiş olmalı ve tutunma gücünün çok olması lazım. Tapınağın hemen arkasındaki köprünün çaprazına bakan yerdeki sarmaşıklardan çıkılıyor.

quote:

Secret garden
    Successfully complete all four modes and have a large amount of stamina. Then, climb the back of the temple you first started in. Climb up the ivy and follow the trail all the way up and around the ledge to the right. Jump across at the other end of the ledge to reach the next set of ivy. Continue on until you get to another ledge above that you must climb around. Once at the other side of this ledge, climb to the right then shimmy across another ledge that leads behind a column. Jump to the ivy-covered column, then continue climbing. The ivy will lead to a walkway. Climb the stairs and walkway to the left of the garden. A sequence will begin and the seventeenth Colossi will appear. Defeat the Colossi to open the path to the top of the temple. Note: Eating fruit from the trees in the garden causes damage.

It is possible to reach the Secret Garden early. Find the patch of ivy behind the Temple you start at (almost directly under the huge bridge you came in on). If your grip meter is high enough, you can just jump straight up the side until you reach the first ledge, which has a small patch of leaves on it. Position yourself directly under that patch of leaves. Continue to hold Grip/Duck and jump straight up. Your character will immediately duck in those leaves, allowing you to refill any lost grip. Then, continue around and up the side until you reach the path leading to the garden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 28 Haziran 2008; 20:24:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Yeri tapınağın üstü
    Adı Dormin, bize diğer devlerin yerini söyleyen ses. Çıkman için hatırı sayılır kadar çok kertenkele(beyaz) kuyruğu yemiş olmalı ve tutunma gücünün çok olması lazım. Tapınağın hemen arkasındaki köprünün çaprazına bakan yerdeki sarmaşıklardan çıkılıyor.

quote:

Secret garden
    Successfully complete all four modes and have a large amount of stamina. Then, climb the back of the temple you first started in. Climb up the ivy and follow the trail all the way up and around the ledge to the right. Jump across at the other end of the ledge to reach the next set of ivy. Continue on until you get to another ledge above that you must climb around. Once at the other side of this ledge, climb to the right then shimmy across another ledge that leads behind a column. Jump to the ivy-covered column, then continue climbing. The ivy will lead to a walkway. Climb the stairs and walkway to the left of the garden. A sequence will begin and the seventeenth Colossi will appear. Defeat the Colossi to open the path to the top of the temple. Note: Eating fruit from the trees in the garden causes damage.

It is possible to reach the Secret Garden early. Find the patch of ivy behind the Temple you start at (almost directly under the huge bridge you came in on). If your grip meter is high enough, you can just jump straight up the side until you reach the first ledge, which has a small patch of leaves on it. Position yourself directly under that patch of leaves. Continue to hold Grip/Duck and jump straight up. Your character will immediately duck in those leaves, allowing you to refill any lost grip. Then, continue around and up the side until you reach the path leading to the garden.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler @evo_4,

Söz ettiğin yer tapınağın üstündeki gizli bahçemi? Yoksa dahadamı yukarı çıkmam lazım?

Ben şuan zaten gizli bahçedeyim. Ama ordan sonra ilerleyemedim. Nerden gidip ne yapıcağımızı anlıyamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalmutu

Teşekkürler @evo_4,

Söz ettiğin yer tapınağın üstündeki gizli bahçemi? Yoksa dahadamı yukarı çıkmam lazım?

Ben şuan zaten gizli bahçedeyim. Ama ordan sonra ilerleyemedim. Nerden gidip ne yapıcağımızı anlıyamadım...

Alıntıları Göster
    Gizli bahçeye bende çıktım nasıl çıkılacağını anlatan videolar internette var. Ancak gizli bir colossus olsaydı şimdiye çoktan birileri bulurdu internette tüm sırlar var her oyunla ilgili ama 17. colossus yok.
    ,Ayrıca gizli bahçeye çıkmadan oyunun başında atla geldiğimiz geçitten çıkmaya da çalıştım köprüyü geçmek baya uzun sürdü gerçi ama deneyin bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rethekere

Gizli bahçeye bende çıktım nasıl çıkılacağını anlatan videolar internette var. Ancak gizli bir colossus olsaydı şimdiye çoktan birileri bulurdu internette tüm sırlar var her oyunla ilgili ama 17. colossus yok.
    ,Ayrıca gizli bahçeye çıkmadan oyunun başında atla geldiğimiz geçitten çıkmaya da çalıştım köprüyü geçmek baya uzun sürdü gerçi ama deneyin bence

Alıntıları Göster
    17 colossus varsa oyuna baştan oynarım hiç üşenmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

17 colossus varsa oyuna baştan oynarım hiç üşenmem.

Alıntıları Göster
    böyle bir konu var ama ingilizcem iyi olmadığı için anlamadım
    http://boards.ign.com/shadow_of_the_colossus/b8115/101827279/p3/

• quote:

Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

burdaki yorumlarin cogu olmadigi yonunde ama tartismalar var

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Kafkasya

quote:

Orjinalden alıntı: K®ATOS

burdaki yorumlarin cogu olmadigi yonunde ama tartismalar var

Alıntıları Göster
    17.colossus biziz

secret garden da armutdan başka hiçbirşey yok zaten...yani 17.colossus falan yok boşuna uğraşmayın playstation resmi forumlarındada söylenmişti bu

• quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

17.colossus biziz

secret garden da armutdan başka hiçbirşey yok zaten...yani 17.colossus falan yok boşuna uğraşmayın playstation resmi forumlarındada söylenmişti bu

Alıntıları Göster
    17. collosus'u ben buldum ama söylemem

• quote:

Orijinalden alıntı: THX

17. collosus'u ben buldum ama söylemem

Alıntıları Göster
    17. biziz arkadaşlar çok kıvranmayın hikayesini biliyordum bi aralar hastaydım bu oyun ama unuttuk gitti.................................................
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOELLAMBERT

17. biziz arkadaşlar çok kıvranmayın hikayesini biliyordum bi aralar hastaydım bu oyun ama unuttuk gitti.................................................

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar haklı, 17. colosus biziz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

bizmiymişiz? vay bea
  • quote:

Orijinalden alıntı: bay.manyak

quote:

bizmiymişiz? vay bea

Alıntıları Göster
    Evo dostum oyunu kaçkere bitirdim anlatamam bende nette o 17. colossus yazısını gördüğüm zaman biz 3 arkadaş bunu denemeye başladık ve o dediğin sarmaşıktan yukarıya çıkmayı başardık. Lakin yukarıya vardığınızda tutunma gücünüz kalmıyor yani kılpayı tırmanıyor. Gelelim yukarıda ne var , yukarısı yeşillkik ve eski roma taşlarından stunlar var , ortasında kara bir delik var ordan aşağıya atlayabiliyorsunuz paraşütünüz var ise. (oyuna ilk başladığınız tapınaktan çıkıyorsunuz geri)

Hatta bütün time attacklarda 1. olduk belki bir faydası dokunur diye olmadı , white Agro'yu çıkardık yine olmadı yani ne denediysek olmadı yukarıya çıkılıyor fakat 17. colossus diye bir şey yok kafanıza takılmasın. (oyunda yapılması gereken alınması gereken ne varsa herşeyi yaptık diyebilirim.)

• quote:

Orijinalden alıntı: bay.manyak

quote:

bizmiymişiz? vay bea

Alıntıları Göster
    17 ye iyi gelmişsin walla ben 5. de takılmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: LastObserver

17 ye iyi gelmişsin walla ben 5. de takılmıştım

Alıntıları Göster
    ii günler ben bi çaylak olarak maalesef daha 3. devde takıldım:S suyun içinden taş platforma doğru bi köprü uzanıyor ama neyi denediysem o taş platforma atlayamadım:S lütfen yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gülmir

ii günler ben bi çaylak olarak maalesef daha 3. devde takıldım:S suyun içinden taş platforma doğru bi köprü uzanıyor ama neyi denediysem o taş platforma atlayamadım:S lütfen yardımcı olur musunuz?

Alıntıları Göster
    iyi hortlamış. bahçede güzeldi ama.
    last guardian dan ne haber?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa982

iyi hortlamış. bahçede güzeldi ama.
    last guardian dan ne haber?

Alıntıları Göster
    beyler lütfen dinlein ya beyaz kertenkele yiorm baya gelsti ama siyah yince neden bi sey olmuo ve şu konuda takldm bu hard time attack denilen sey nedir item felan varmıs bu konuda yardm edermsnz ltfen beyler ltfen :(:(:(
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.