Şimdi Ara

Sezer Beyin Olur muydu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence olabilirdi en azindan su takimda oynardi gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oynardı,Baroni'den daha çok iş yapardı en azından .transfer politikamız evlere şenlik
  • Oynardı.1 maç sakatlanıp 5 ay olmazdı yine.
  • Hem de ne oynardı. Geçen sene süre alığı maçlarda da iyiydi. Holmen i almak yerine sezer i takımda tutsaydık, yedek kulübesinde bir oyun kurucu bulunurdu
  • Bu adam gecen sene 5 maca cikti 3 gol atti. Tam bizim aradigimiz adamdi. Malesef elimizdeki tum iyi oyunculari yolluyoruz.

• Sezerin hakkının yendiğini düşünüyorum. Geçen yıl o gol atınca kendim atmışım gibi seviniyordum. Fakat 1.5Milyona Beşiktaşa satıldı. İnşallah orada Hakettiği forma şansını bulur.
  • sezerin kötü futbolcu olduğu için değil dik başlı olduğu için yollandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pelin Batu neden bu kadar ateşli?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bencil adamın tekinden nasıl takımın beyni olmasını beklersiniz arkadaş.
  • aykutun son kazıklarından birisidir kendisi . satın diye rapor verdi kendisi
  • vov. sezer takımdan gitmese ve ersun yanal sezerle maça çıksa 2130219302103 sayfa eleştirirdiniz adamı. daha bu sezer dediğin adam beşiktaşta bile oynayamıyor fenerde ne işi var ?
  • OLMAZDI 10 numara pozisyonunda oynamak için ''bencil'' olmamak gerekiyor. Sezer'de bencil king, pas dağıtmazdı.
  • Kör ölür, badem gözlü olur; Sezer'de biraz beyin olsa bu takımda kendine yer bulurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

Kör ölür, badem gözlü olur; Sezer'de biraz beyin olsa bu takımda kendine yer bulurdu
    sezer karakolluk olmuş dün barda kavga çıkmış hürriyette haberi vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Sezerin hakkının yendiğini düşünüyorum. Geçen yıl o gol atınca kendim atmışım gibi seviniyordum. Fakat 1.5Milyona Beşiktaşa satıldı. İnşallah orada Hakettiği forma şansını bulur.

Sezerin hakkı sezere

• Valla adam sizi Türkiye kupasında sırtladı kimse onları konuşmuyor? Fenerbahçe'nin geçen sezon ki başarısı sadece Türkiye Kupası idi Sezer olmasa 3te 0 olacaktı iyi düşünün.
  • bugün haberlerde okudum yanlış anlamdıysam beşiktaş Sezer'e kulüp bulmasını söylemiş, yani senin anlayacağın bu adamdan bir birşey olamz@Allâme
  • odyomex kullanıcısına yanıt
    Oha
  • Barda çıkan kavganın içindeymiş. Karakolda şahit sıfatıyla ifade vermiş.

Biz diyoruz bu adamlardan cacık olmaz, siz hala daha saçma sapan yüceltmeye uğraşıyorsunuz. Beyin olurmuymuş... gram anlayan kalmadı şu futboldan.
  • Sezer'in beyin olduğu takım beyinsizdir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.