Şimdi Ara

sezen aksu neden ülkeyi terketmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hazir parasi var yurtdisindada konserler verebilir 5 sene onceki sarkidan dolayi haketmedigi bir lince maruz kaldi yapay suni gundem icin hedef secildigini herkes biliyor

bazen sasiriyorum bu sanatcilar neden hala yurtdisina kacmio diye

• Yoo gayet de hakediyor.

• İyi oldu yetmez ama evetçiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana dokunmuyorsa sıkıntı olmazdan ne durumlara düştün serçecik, böyle bozuk para gibi harcanırsın işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 21 Ocak 2022; 19:29:46 >
  • Sen kaç ben kaç ülkeyi bunlara mı bırakacağız?

• Herkesin içinden geçeni dile getireyim :BETER OL SEZEN AKSU.

• Belki de çoktan etmiştir. :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yetmez ama evet demişti vakti zamanında....

Reisde yetmediğini gösteriyor. Müstahak...

• Tüm yalakalar siyasal islamcılara yaranılamayacağını görsün...

• İngilizce şarkı yapamadığı için.

• Zamanında bu kadar yalaka olmasa ağzını açıp iki kelime edebilirdi ancak yaladıkları güç kendilerine dokunduğunda kendini savunamayacak kadar aciz duruma düşüyor bu tip yalakalar. İnşallah reis en ağır cezayı verir.

• Bir dakika ben evet diyorum sizde evet diyor musunuz culardan değil mi MINIK SERCE çuvaldız döndü dolaştı bir yere mi battı. Şarkılarına sanatına lafımız yok ama kendisini zerre sevmem sonradan dönek kesimden kendileri .İyi olmuş kendi tabiri ile yetmez ama EVETTTT

• İlahi adalet böyle birşey işte

• Bunca lince rağmen çıkıp bir açıklama yapma gereği bile duymadı.Demek ki pekte umursamıyor ve başına ciddi bir işin geleceğini düşünmüyor.Zaten bir şarkı sözünden dolayı ne yapabilirler?Hiç...Üstelik söz konusu şarkı beş yıl önce çıkmış bir şarkı.Yeni bile değil...

Tüm bunların aksine 'reklamın iyisi kötüsü olmaz' mantığında da olabilir.Şu olay konuşulduğundan beri kadının şarkıları tekrar ve tekrar dinlenir oldu.Birkaç haftaya da bu linç olayı tamamen unutulur gider.

Böyle bir durumda neden yurt dışına gitsin?Hem muhtemelen yurt dışında mülkleride vardır.Ciddi ciddi kendini tehlikede hissederse çeker gider.

• Ülkeyi çökerten bir iktidar var...nahci agbal, doları 7 TL ye indirmişti...faiz 19 a çıkmıştı ..o zaman ekmek 1.5 tlydi.. kaşar peyniri 25 TL kg, mazot 6 TL civarıydı ayrıca o zaman da pandemi vardi..o gitti yenisi geldi ne oldu faiz 14 e indi eee yine ne oldu inince herşey ucuzladimi :)dolar 14 TL , kasar 80 tl oldu , ekmek 3 TL oldu , mazot 14 TL oldu ..yani faiz düştü ama gerisi bize girdi..yani köpüğü sıyırdılar :) faiz 14 e ineceğine 19 da kalsaydı o zaman ülkem daha ferahti...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masonlara olan hizmetini daha tamamlamadi
    Himmm
    🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

• Bence bunu muhalif kesim sahiplenir oradan bir tartışma çıkarırız diye ortaya attılar. Ancak kim takar sezen aksuyu yıllarca böyle suni tartışmalarla gündemi değiştirdiler artık kimse yemiyor.

• Çünkü Türkiye'de parası var

Parası olan için Türkiye çok güzel ülke aşırı ucuz kral gibi yaşarsın

Avrupa'ya gitse bile geliri yine TL ile olacak hayat kalitesi aşırı düşer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkânı olması onu kullanmasını gerektirmez. İstemiyor olabilir ülke dışında yaşamak. Kimisi köyünden dışarı adım atamaz, kimisi ise evinde dahi 1 gün duramaz. Bu mevzular sadece imkan mevzuları değildir. Kişilik etkendir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.