|
Bildirim
|
hmmm sex.
izleriz. |
Eller günahkar
![]() |
Dizilerin feminist düşünceleri, eşcinselliği gözümüze sokmasa öleceklermiş gibi hastalıkları var.
Herkesin tercihe kendine be kardeşim. Yeter artık her dizide eşcinsel sahneler görmekten sıkıldım. Kendinizden soğutuyorsunuz. Kapalı kapılar ardında kim kime sakso çekmiş, kim kime parmak atmış umurumuzda değil ama bunları sürekli gözümüze sokmanızın amacı ne bilmiyorum. Yani şöyle düşünün. Bir topluluğun sürekli sizi dinle zehirlemesi sizi dinden soğutur. Bu adamlarda sürekli eşcinsel görüşü gözümüze sokması o görüşü hoşgörü ile karşılamamızdan ziyade soğutuyor. Görüş dediğime bakmayın artık siz tercih mi dersiniz ne derseniz deyin. Kardeşim sevin sevişin ama şu dizilerde sürekli eşcinsellik içeren sahneler görmediğimde puanım 10 üzerinden 10 olacak. Hem para veriyoruz hem milletin birbirinin penisini, vajinasını okşamasını izliyoruz. Soğuttunuz ama he kendinizden. |
Netflix'teki eşcinsellikten gına geldi artık. Her diziye bir eşcinsel bir de siyahiyi itinayla yerleştiriyorlar bazende bu dizideki gibi ikisini tek karakterde birleştirip double double yapıyorlar. Tamam olabilir dünyanın bir gerçeği bu durum ama bu kadar da göze soka soka olmaz ki.
|
Madem doğru bulmuyorsunuz ne işiniz var konuda
![]() |
Yazık .
|
Direk başladığım gibi bitirdiğim çok güzel bir gençlik dizisi olmuş başroller çok iyi oynamış özellikle Otis. Dizinin tek kötü yanı "Ola" karakteri bence olmasa daha iyi olabilirmiş tamamen gereksiz bir ayrıntı diziye dair.İlk sezon güzel başladı 2. sezon bunun üstüne koyacaklarını sanmıyorum ama yine de çıkarsa izlenir. Maeva kalp
|
Sonunu sevmedim
|
Ne yapacaklarını şaşırdılar saçma sapan işler..
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 17 Mayıs 2018; 23:11:33 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|