Sex Education (2019-2023) | Netflix (10. sayfa)

-
-
Netflixyoutube
Get your tissues ready, let's finish together. Seasons 1-3 now streaming, only on Netflix: https://www.netflix.com/sexeducation SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is one of the world's leading entertainment services with over 238 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, films and games across a wide variety of genres and languages. Members can play, pause and resume watching as much as they want, anytime, anywhere, and can change their plans at any time. Sex Education: Season 4 | Official Trailer | Netflix https://www.youtube.com/@Netflix With Maeve in America and Moordale closed, Otis must find his footing at free-spirited Cavendish College — but he's not the only sex therapist on campus.https://www.youtube.com/watch?si=XRxJO70W6-DAb8yO&v=WldgrH9SvbE&feature=youtu.be
-
posterlerin manası büyük, elinde incil olan gay zenci, sosisli not defteri, herkesin orgazm halleri ...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son sezon dün yayınlandı bugün bitirmeyi planlıyorum güzel gidiyor şimdilik 5.bölümü bitirdim az önce.
-
4.bölümdeyim bende fena gitmiyor şimdilik. Henüz tam olaylar başlamadı.
-
az once bitirdim
ne kadar top varsa hepsini bir yere toplamislar dizinin final sezonunu oyle cekmisler
toplari sevin kollayin destek cikin mesaji veriyor ozunde
otis kilo almaya devam etmis sonuna
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.kizla muradina erdi bi kerelik ericin olayi sacmaydi sozde siyah kadin tanri ona yol gosteriyor
daha guzel olabilirdi bence
bir cok oyuncuda kadroda yoktu
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.in tepkisinide gormek isterdik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkahn -- 23 Eylül 2023; 19:50:51 > -
Az önce bitirdim, resmen diziyi katletmişler. Baya baya kötü bir sezondu hem karakter gelişimleri önceki sezonlarla tamamen ters düşüyor. En son Game of Thrones'in final sezonunda böle hayal kırılığına uğramıştım. Fazla konuşup uzatılacak bir sezon değildi ama;
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Zaten sezon 3'ün finalinde. Maeve, Otis'i terk edip ABD'ye gitmişti. Bu sondan bir çok kişi memnun olmamıştı, yeni sezon yapıp yine aynı sonla bitirmenin ne manası oldu şimdi. Koskoca 3 bölümü cenaze üzerine yediler. Otis ile Maeve arasında hiçbir yapıcı diyalog olmadı, kaliteli hiçbir diyalog yazılmamış. Ne cenazede nede annesi ile tanıştırdığı akşam yemeğinde. Sahneler çok ucuza kaçmıi, Isaac'in bile daha çok destekleyici diyalog sahnesi oldu. Fan servis yapmak için sonunda seks sahnesi oldu ikilinin arasında o kadar. Amaç bu değildi en başından beri bununla izleyenlerin ağzına bir parmak bal çalmışlar gibi oldu. 2 yıl boyunca yapımına değecek bir sezon kesinlikle olmamış, ilk sezonu izleyip bitirmek yeterli kalan bütün sezonlar birbirinden kötü geldi.
-
bu dizinin 4.sezonuyle birlikte netflix sjw konusunda pik noktasına ulaştı sanırım. ömrümde böyle bi propaganda görmedim. dizide karşı cinse ilgi duyan yok herkes kendi cinsini düdüklemenin peşinde. dizinin başlarken izlediği yolla bitirdiği yol arasında dağlar kadar fark var. yemin ederim öyle karakterler katmışlar ki diziye kimin cinsiyeti ne anlayamıyorum. tek kelimeyle korkunç bi sezon, senaryo yazmakla uğraşmayıp bol bol sjw, lgbt falan pompalamışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40 yıllık netflixciyim, ben bile 4. sezonun ilk 15 dakka hala çözemedim kim nedir, kime kayar, hangi cinsiyettendir, sanırsam yeni cinsiyetler getirmişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 29 Eylül 2023; 9:56:6 >
-
arkadaşlar, ne kadar çok gay o kadar yeşil çevreymiş, öyle anladım ben ilk bölümden, bisiklet kullanıyorlar, geri dönüşüm çöp kutuları, daha az osturuyorlar ...
Her şeyi inanılmaz aceleye getirip absurdlugun sınırını zorlamislar, diğer sezonlara nazaran en zayıf sezondu ona rağmen yine keyifle izledim ama kalite net daha düşüktü. Finali hiç begenmedim. Bu sene izlediğim 2 tane tatlı pozitif dizi son buldu biri Ted Lasso biri de bu diziydi Ted Lasso tatmin edici bir şekilde final yaparken bu final çok noksandi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 sezonda ne kadar çirkinleştirdiler maeve yi
3.sezon daha kötüydü final sezonu en azından özüne dönmüş
-
ilk 3 sezonu puanları 8 üstü olan dizi, son sezonu ise tüm bölümleri 6 puanlı.
malesef eski muhabbetlerin hatrına atlaya atlaya izledim bitirdim.
Cal karakterini oynayan Sudanlı Dua Saleh, kendisi Arap müslüman, dizide anladığım kadarıyla orjinal cinsiyeti kız, sonra testesteron alarak erkek oluyor, sonra o erkek haliyle kıza aşık oluyor.
özetle, güzelim hikayeyi ne hale getirdiler.
Çok kötü. İlk sezon güzel konulara değinilse de ikinci sezondan itibaren düşüşe geçti. Final sezonu çok çok kötü gerçekten. Çok saçma bir ütopya gösteriliyor. Farklı cinsel eğilimi olanlar bu kadar çiçek böcek - müthiş yüksek IQ'ya sahip ve her konuda bilgili ancak karşıt cinse ilgi duyanlar neden hep anormal - stresli ya da değişmesi gereken hatalı insanlar gibi gösteriliyor. 3 sezon hadi neyse diyip gülüp geçiyordum da bu son sezon mide bulandırdı artık.
-
Eğer İngiltere'de durum böyleyse devletin müdahale etmesi gerekiyor valla
Eğer gerçek demografik ve psikolojik durumları böyle ise, eşcinsellik ve cinsel yönelimdeki farklılıklar bu kadar abartılı mı? çünkü ne bir arada yaşayan ebeveyn var, ne de ne istediğini bilen kimse var dizide.
bir dizide herkes mi gay olur, trans olur? bir tane eleman var dizide 3 bölümdür görüyorum burnunda hızma var kıllı bişi. erkek sanıyordum meğerse transmış
-
valla dizi başlarken kız olan arkadaş, önce queer oldu, erkek olmak istedi, testesteron ilaçları falan aldı, erkek gibi oldu biraz, sonra kıza aşık oldu, heteroseksüel gibi oldu dizi finaline doğru.
4. sezondayım kafam allak bullak oldu. Kendi cinsiyetimi de unuttum.
Öncelikle eşcinselliği gözümüze sokuyorlar sjw/woke diye ötenler sizin gözünüzü ..... (Boşluğu istediğiniz gibi doldurabilirsiniz)
İkincisi bu dizi ne ara 4 sezon olmuş ya
Son sezonu eleştirildi ve oldukça düşük puanlar verildi ama ben bitmesine üzüldüm. Çok aykırı gözükse de karakterleri doğal buluyordum. Biraz çelişkili farkındayım. Anlatılanlar uçuk, karakterler doğal diyeyim. Başta ergen dizisi gibi gözükse de ilk sezonundan itibaren farklı bir tat bıraktı. Son sezonda Otis'in suratının tosun gibi olmasına alışamadım. Bu kardeşimizi çocukluğundan beri tanıdığımız için bu kadar büyümüş olması bazen garip gelebiliyor. Dizide neredeyse tüm karakterlerin hikayeleri detaylıca işlendi. Kısa gibi gözüken bir dizide bu önemli bir iş. İzleyicinin her karakteri yakından tanıması ve yakın hissettiği karakterlerle bağ kurması açısından çok başarılıydı. Ben Adam, Ruby ve Eric karakterlerini sevdim. Her karakterin hikayesinin derinleşmesinin yanında olgunlaşma süreçlerini de izlemiş olduk. Buna Michael Groff karakteri de dahil. Son sezonda karakterler daha olgundu. Maeve baştan beri olgun gösterilen bir karakterdi, ancak son sezonda bazı hareketlerinin bununla çeliştiğini hissettim. Finale doğru bir repliği var:
"Risk alıp başarısız olursam arkamı yaslayacağım kimse yok." Seni öyle iyi anlıyorum ki Maeve... Yine final sezonunda herkes oldukça durağandı. Burada da devreye Eric giriyor, zaten enerjisi çok yüksek bir karakter. Son sezonu Eric ve Adam taşımış diyebilirim. Adam'ın yolculuğu ilginçti. Her sezon farklı bir Adam izledik. Ruby balımı özleyeceğim. O da son sezonda pek lise öğrencisi gibi gözükmüyordu. Viv, Ola, Cal gibi karakterler çok gerekli değil gibiydi. Jean Milburn de ilk 3 sezonun biraz gölgesinde kalmış. Şahane müzikler de kullanıldı. Dizideki evin satışa çıktığını görünce bile biraz hüzünlendim. The End of the F***ing World ile çok farklı konular işliyor olsalar da; bende benzer tat bırakan bir dizi oldu. Zaman zaman özlerim ama muhtemelen çabuk unuturum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X