Şimdi Ara

Black Summer (2019) Netflix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zombi istilasının karanlık ilk günlerinde, birbirlerini hiç tanımayan insanlar, hayatta kalıp sevdiklerine dönmek için gereksindikleri gücü bulmak üzere bir araya gelir.

Başroldekiler:Jaime King, Justin Chu Cary, Christine Lee
    Black Summer (2019) Netflix.Black Summer (2019) Netflix.Black Summer (2019) Netflix

Yaratıcılar:Karl Schaefer, John Hyams

Serinin bir Z-Nation spinoff'u da olduğunu gözden kaçırmayalım.
    www.joblo.com
    Netflix orders Z Nation spin-off Black Summer, starring Jaime King
    https://www.joblo.com/horror-movies/news/netflix-orders-z-nation-spin-off-black-summer-starring-jaime-king-135

Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660

• 5. bölümdeyim ilk 1-2 bölüm fena değildi 3-4-5 eh işte çerezlik izlenebilir.
    biB insan hiç mi İngilizce bilmez bu uzak doğulu kız en sonunda İngilizce biliyor olsa daha iyi bir filan olurdu. Çocuklar nasıl okulu ele geçirdi. Nasıl böyle sayko oldular. Hadi herşey tamam bunlar neden girdiği kapıdan çıkmıyor. Orada bir şey var çık işte. Otobüse tırmandığı sahnede zombi arkadaş neden ilkte tırmanmadı. Baştaki farklı kişiler gözünden olayı neden devam etmedi. Falan filan
    Olaylar yavaş yavaş ilerliyor sürekli ileri sarma ihtiyacı duyuyor insan. Bir de Netflix işin içinde olunca kesin 2.sezon gelmez diye düşünüyorum.
    Edit : Spin off olduğunu bilmiyordum onu da izleyebilirim. Belki eksik parçalar tamamlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustCrew -- 14 Nisan 2019; 23:5:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk bölümü izledim çok klişe ve sıkıcıydı. Devam eder miyim bilmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cerezlik netflix dizisi izlenir yani
    aslinda yapsalar soyle netflixe yakisir zombi temali bi dizi fena olur

Our Planet - Netflix (2019)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zombie konulu dizi sever bir olarak, zombielerden soğudum şerefsizim...
    Böyle kötü bir dizi mi olur?
    Vakit kaybı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni keşfettim baya hoşuma gitti, dizi akıyor resmen bir çırpıda bitirdim. 2.sezon da yakında geliyormuş merakla bekliyorum.

• Neden tutmamış bu dizi anlamadım. Öyle ahım şahım değil fakat gayet sürükleyici, heyecanlı, güzel gidiyor, izlettiriyor yani. Gerçekçi ve ciddi kafada. Ölüler Ordusu saçmalığı yada Z Nation gibi değil. Koşan infected olayına bayılıyorum zaten 28 serisinden. Zombili, virüslü yapımları sevenler kesinlikle bir şans versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 20 Haziran 2021; 10:51:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendi turunde muthis dizi,herseyi gectim kesinlikle klişe bir cekim teknigi yok dizide,bu cekim teknigi neyse hastasiyim ilk sezon 9,.bolum koridor sahnesi vardi cok acaipti onunda atmosferi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 23 Haziran 2021; 0:6:38 >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Çıktığı yıl izlemiştik hiçbir şey hatırlamıyorum. İkinci sezonu bayağı övüyorlar şimdi. Olmazsa bir baştan bakalım.

• İlk bölümün kompleks anlatımına hayran kaldım. Sahneleri de plan sekans çekmişler - muhtemelen hile var ama yine de akıcı - Zombi dizisi diye küçümsememek lazımmış. Hayal meyal hatırladığım kadarıyla ilk sezonu da hemen hemen bu ayardaydı.

Z Nation dizisinin spin offuymuş sanırım Black summer.

Z Nation'u da izleyen var mı? Birbiri arasında bağlantı yok sanırım ama black summer öncesini anlatıyormuş galiba Z natiounun

Edit: Z nation ve Black summer'ın bağlantıları yokmuş. Aynı evrende dahi geçmiyorlarmış sanırım.

3.sezonu merakla bekliyorum Black Summer'ın.

Kararsız kalıp başlamayanlar olduysa öneririm. Gayet keyifliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 4 Temmuz 2021; 17:23:6 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.