Şimdi Ara

Sevgiliyle gidilebilecek tatil yeri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sakin ve huzurlu bir yere gitmeyi düşünüyoruz sizce neresi iyi aklımızda marmaris ve didim var olimpos da iyi bir seçenek gibi duruyor buralarda tatil yapan arkadaşlar yorum yapabilir mi

• Didim'den uzak dur.Bodrum,Marmaris,Fethiye,Datça iyidir
  • Antalya Adrasan.Sakin ve huzurlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Didim'den uzak dur.Bodrum,Marmaris,Fethiye,Datça iyidir

Neden hocam? Didim'in nesi var?
  • kus adası olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

quote:

Ege'de ki keko popülasyonunun en yoğun olduğu yer.Plaja gitsen,gece sahilde yürümeye kalksan,kulübe gitsen rahat edemezsin.
  • Izmir Foça.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme tahtasi

Olimpos iyidir, agac evler falan

Ulaşım nasıl? arabamız olmayacak bu yüzden çok şehir merkezinin dışındaki yerleri düşünmüyoruz ama uygun bulursak olabilri tabi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

quote:

Ege'de ki keko popülasyonunun en yoğun olduğu yer.Plaja gitsen,gece sahilde yürümeye kalksan,kulübe gitsen rahat edemezsin.

Ben de bu yüzden sakin bir yer istiyorum, yanında erkek olmasına rağmen yiyecek gibi bakıyorlar kızlara

• Sakin bir yer diyorsan Olimpos iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cehennem

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme tahtasi

hocam buldum ;

http://www.cirali.gen.tr/cirali/ulasim/tr

quote:

Otobüs ile

Antalya otogarından Kumluca-Kaş istikametine giden Çiçek tur veya Antalya tur otobüslerine binip Çirali yol kavsaginda inebilirsiniz. Orada Çirali Dolmuşlarına binerek Çıralı' ya gelebilirsiniz.

quote:

Özel aracinizla

Antalya'dan Kumluca-Kaş istikametine doğru Tekirova dan sonra Çıralı 7 km tabelasindan sola dönün. Virajlı ve manzaralı bir yoldan, çam ağaçları arasında 7 km yolculuğunuzu tamamlayınca çıralı sahilini, saklı cennet çıralı'yı göreceksiniz. Çıralı Pansiyonlarını yön gösteren tabeladan bulabilirsiniz.

kavşaktan 7 km var sanırım.

Güzel seçenekmiş hocam sağ olun aklımıza yattı gibi apartlara bakıyorum

• Olympos'a araçsız olarak çift bi arkadaşım gitti, ağaç evlerden denize gitmek için onların kaldığı yerden belli saatlerde araba kalkıyormuş, eğer o araç kaçarsa o sıcakta yürüyerek gidiyorlarmış ne kadar sürdüğünü hatırlayamadım ama ben de Adrasan'ı önerebilirim bir bakın.
  • fethiye ölüdeniz.. her ne kadar çok beğenmesem de (tatil anlayışım farklı olduğu için), sevgilinle rahat etmek istiyorsan ölüdeniz tam size göre. her yer ingiliz kaynıyor. kimse kimseyi rahatsız etmiyor.
  • Çeşmeye gitmiştik gayet güzeldi tavsiye ederim

• İtalya
  • Olimpos ile ilgili yazılan doğru ama eksik bilgiler var. Antalya otogardan minibüsler gidiyor evet. 1 saat civarı diye hatırlıyorum. Olimpos'a yakın bir yerde bırakıyor. Oradan minibüs gelip oradakileri alıyor. 15-20 dakikaya Olimpos'a iniliyor. Hangi pansiyonda kalacaksan önüne bırakıyor. En popüler yer Kadir'in Ağaç Evleri. Ağaç evde kalabilecekseniz gidin, oradaki tüm format böyle. Yan odadakilerin konuşmalarını vs duyuyorsun direkt. Yarım pansiyon, kahvaltı ve akşam yemeği var. Akşam yemeği vejeteryanlara hitap ediyor daha çok ama ben yemek seçen halimle aç kalmadım. Sağda solda yiyecek fiyatları çok uygun. Denize yürüme mesafesi, maksimum 10-12 dakika sürüyor yürümek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Çeşmeye gitmiştik gayet güzeldi tavsiye ederim

Ilıca tarafları çok sakin.
  • Mykonos güzel yerdir

• İyi kimse bilmiyor gerçek gezenlerin kekosuz fıstık gibi kızların olduğu yerleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.