Şimdi Ara

Bursa Görükle tek gecelik nerede kalınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene birkaç defa Görükle ye gitmem gerekicek. Gece 12 gibi girip sabah 10 gibi çıkacağım bir yer lazım, mümkün olduğunca ucuz bir şey istiyorum ve istediğim tek şey de yatak. Gece gelip yatıcam sabah uyanıp kalkıcam başka hiçbir şey lazım değil. Anlamıyorum hiç internetten otel bakıyorum 180 liralardan başlıyor. Sahibindenden günlük apart ev bakıyorum 40 lira filan diyor anlamadım. Birde demiş ki arkadaşınız ve aileniz ile rahatça kalabilirsiniz? Böyle diyince ben ev anladım haliyle ama 40-50 lira filan diyor. Ne tavsiye edersiniz nerede kalınır? Birde otogardan Görükle'ye nasıl gidilir? Eskişehirden direk oraya giden bir şey bulamam sanırım.

• O 40 tl olan aparttir. Aileyle kal derken aileni olustur demek istemistir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle yalan söyleme Görükleye kız için geliyorsun ve ondan ev istiyorsun. 40 50 lira yazanlara ben de şaşırmıştım aradım o aylık fiyatı diyor yani 40.30=1200 TL. Normalde hafta içi 100 ile 150 arası hafta sonu da 150 ile 200 arası fiyata veriyorlar.
  • OrosbianoRonaldo kullanıcısına yanıt
    Yalan söylemiyorum ki hocam öyle zaten . Ama şey değil yani başka bir şey değil. İki gün gezebilmek için bir akşamı geçireceğim yer lazım gece giricem 12'de yatıcam sabah 10'da kalkıp gidicem tek başıma sadece yatak olsa yeter böyle dediğim ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Sizin dediğiniz bütün evi kiralama ve sizin dediğiniz şey için uygun sanırım dimi?
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    40 liraya bir gece kalıcak yer bulabilir miyim yani? Sadece yatak tek başıma yatıcam 8 saat sonra çıkıcam hiçbir şey lazım değil başka. Diğer türlüsü daha pahalı olur o normal.
  • Sabahcı kahvesini de kalabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Görükle de öyle bir yer var mıdır ki? Eğer parasız kalırsam bu da olur gibi ama şimdi 2.5 saat otobüsle gelip bütün gün gezicem bir gece dinlenip sonraki gün gezip otobüsle geri dönücem bu yüzden akşamı yatakta uyuyarak geçirsem iyi olur sanki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Görükle de öyle bir yer var mıdır ki? Eğer parasız kalırsam bu da olur gibi ama şimdi 2.5 saat otobüsle gelip bütün gün gezicem bir gece dinlenip sonraki gün gezip otobüsle geri dönücem bu yüzden akşamı yatakta uyuyarak geçirsem iyi olur sanki.
    Siz galıba sabahcı kahvesinin ne olduğunu bilmiyorsunuz. Bildiğimiz hakvane sandelye oturup başınızı masaya koyup uyumaya çalışıyorsunuz kanca ne sakibi saat başı gelip bir bardak çayı bırakıp gidiyor ister iç.ister içme sonra bu çayların parasını da alıyor. Tabi gece tarifesinden fiyatlandırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Bende öyle sanıyordum internete bakıyım dedim orada uyunmaz filan yazmışlar o yüzden demiştim. Yine de dediğim gibi eğer sıkıntı olursa olur ama ücretini verip yatakta yatmanın yerini tutmaz sanırım.
  • Tamamen aynı sebepten benim de gitmem lazım aynı şekil tavsiyesi olan var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.