Sevgilime aşırı ilgi gösteriyor. işten kalan bütün boş zamanlarımı o müsait oldukça onunla geçiriyorum . telefonla sık sık görüşüyorum. Bir çok sevgigim hobilerimi, futbol maçlarını , diger arkadaşlarla ilişkilerimi erteleyip yada askıya alıp sevgili ile vakit geçirmek için ayırıyorum.
Onun yanında zaman geçirdikçe çok mutlu oluyor. zamanın nasıl geçtigini anlamıyorum. doyamıyorum. Oda bu duyguları hissediyor.
Ama beni üzen bir sıkıntım var. artık onun tarafından özel ilgi görmek istiyorum. onunda benimle zaman geçirmek için birazdaha özentili yada çaba sarf etmesini istiyorum.
Sevgilim çalışyor. iş yogunlugu var. gerek dışarıda bulşumak için gerekse telefonla konuşmak için fazla zaman bulamıyoruz. bütün bunlara ragmen dün bir komşusu geldi çoçukları için günlük 1 saat ilgilenmesini istemiş oda kabul etmiş. bu durumda benim canımı sıktı. tabi kendisine belli etmedim.
Bu durum beni degişik duygulara itti. Küçük veletleri kıskanma, sevgiliden ilgi yada deger görmeme gibi duyguların uyanmasına neden oldu. beynimi alt üst etti bu durum.
Bende ilgimi biraz azaltmaya , kendimle biraz daha fazla zaman geçirme , hobilerimle ugraşma kararı aldım. Artık birazda ilişki kurma konusunda onun istekli olmasını bekliyorum.
kötü bir durum. İlk duyuyor olabilir ve sana belli etmek istemioyordur.
öle bişy olacağını sanmam diyorsan karşına al konuş.
Sende onun verdiği değer kadar ona değer ver dostum sonra kafanı çok vurursun....
Bırak arama bak o seni nası arıycak...
Kızlar zoru daha çok sever. Sahip olamadıkları şey onlar için özeldir. Ona bukadar yakın davranma bence. Yaşadığım için iyi biliyorum.
benim sana tavsiyem bu fazla ilgi gösterme işinden bir an evvel vazgeç.karşındakini hem boğuyorsun hem sevgisini azaltıyorsun.kendini tut biraz.merak etme o da bunu istiyor.olması gerekende bu.zaten sen hafif hafif farkettirdin mi o gelmeye başlıcak.
yav nedir kariya kiza bu kadar ilgi gosteriyorsunuz ? rahat olun rahat yasayin
sizin niyetiniz beraber takilmak degil asik olmak, olunceye kadar sevmek falan filan bu kafayla zor bulursunuz siz
quote:
Orijinalden alıntı: Se®can
Kızlar zoru daha çok sever. Sahip olamadıkları şey onlar için özeldir. Ona bukadar yakın davranma bence. Yaşadığım için iyi biliyorum.
Her erkek bir değilse her kızda bir değildir kimseyi bir tutma.