Şimdi Ara

Sevgilisini döve döve bayıltıp canlı yayın yaptı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
2
Favori
19.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akbaba89

Sıkıntı bizimkilerin gözü doymuyor. Biri ile görüşürken bile daha zengini, yakışıklısı çıkar mı karşıma diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

yazık olmuş fakat bu ortamın dinamiklerini garipsememek lazım. bu tarz sosyal çevrelerde büyümüş kadın dayak yer 1 hafta sonra sevgilisiyle story atar, yüzüne kezzap atan çocuğa olan şikayetini geri çeker "seviyorum" der vb

bu kızın mesela -eğer varsa- twitterında paylaştığı o özlü sözleri, rakı fotoğraflarını, "adam dediğin..." diye başlayan beylik lafları, yıldız tilbe şarkı sözlerini daha bakmadan hissedebiliyorum. yani aslında kız da o çocuğun kadın versiyonu, erkek doğsaydı aynı çevrede büyüyüp kendisinden dayak yediği veya öldürüldüğü çocuğa dönüşecekti. kız güzel diye "bu kız bu çocuğa nasıl bakar" demeyin yani, olay kültürel seviyeyle ilgili
    Bir iki düşüncemi yazmak için gelmiştim ancak gerek kalmadı.

Tam olarak durum bu, malesef...

Şu kıza efendilikle yaklaşıp iyi niyetinizi gösterseniz, yüzünüze bakmaz ezik der gönderir. Ben yazlık yörede yaşıyorum, iyi mekanlara da girip çıkarım sürekli. Ortalık bu tiplerle dolu...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hiçbir fikrim yok.Biriyle ilişki yaşamadığım için hiçbirzaman anlamıyacam bu olayı.İnsanlar nie böyle neden kadınlar hep güçlü erkeklerden hoşlanıyor hiç anlamıyorum gerçekten.Daha doğrusu anlamakta hiç istemiyorum.İnsana insana muhtaç olduğu müddetce bu olayların sonu gelmez ama bunu düşünüyorum.

• adım gibi eminim bu herifin ilk dayağı değildir bu kıza ama parası için, gücü için sesi çıkmamıştır.

edit: yukarıda bir video var, ankara pavyonunda.. ağır basit bir kızmış ama bu şiddeti hak ettiği anlamına gelmez, kimse yanlış anlamasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 7 Haziran 2020; 23:37:31 >
  • Cinayet soruşturulmalı.

Nedir bu hanzoların kadın cinayeti yetti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut291

Hiçbir fikrim yok.Biriyle ilişki yaşamadığım için hiçbirzaman anlamıyacam bu olayı.İnsanlar nie böyle neden kadınlar hep güçlü erkeklerden hoşlanıyor hiç anlamıyorum gerçekten.Daha doğrusu anlamakta hiç istemiyorum.İnsana insana muhtaç olduğu müddetce bu olayların sonu gelmez ama bunu düşünüyorum.
    Sen neden güzel kızlardan hoşlanıyorsan o yüzden.

Genlerde, genleri korumak isteği var neslin devamı için.

Maalesef hatalı tercihe sebeb veriyor.

Güzel diye evleniyorsun aklı havada olıyoyor, güçlü diye çıkıyorsun seni öldürüyor.

Dürtüleri değil aklı kullanmak lazım

Ama malum partinin bu konuda beyanatları ortada kadını suçlar yönde olursa suça teşvik olur, malum partiyi ölümüne savunan kitlelerin hangi cocuk kadın tecavüzüne cinayetine sesi çıkmış?

Varsa yoksa yunan keşke kazansaydı derdindeler. Gizli yunan kanı var çoğunun ceddine yunan tohumu var ki Bi Atatürk düşmanlığı var aklım almıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: September Storm

Bu mesaj silindi.
    Eroin kaçakçısı tahliye ediliyor ona şaşırmıyoruz buna mı şaşıracağız

• quote:

Orijinalden alıntı: September Storm

Bu mesaj silindi.
    büyük ihtimal akp mhp kollarından biridir dedim resmi gördüm zaten ne halt olduğu tipinden ve konuşmasından belli zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 8 Haziran 2020; 0:19:0 >
  • bunu yazmaya girdim.
  • teknoCat kullanıcısına yanıt
    Valla ben kimeseden hoşlanmıyorum hocam o konuda hissizleştim iyice sağolsunlar Antipresanlarında çok büyük etkisi oldu.Hiçkimseye karşı birşey hissetmiyorum o yüzdende kafam rahat.İnsanlardan nekadar uzak okadar huzur bence.Bu devirde hiçbir insana güvenilmez bağlanılmazda İster erkek olsun ister kadın.Son olarak böyle olayları duydukca bu kararımda hiç pişman olucağımıda düşünmüyorum Herkes bana ilerde çok pişman olucağımı söylüyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 8 Haziran 2020; 0:39:29 >
  • Bizimde çocuklarımız var büyük konuşmamak gerek ama herifin ne mal olduğu belli,
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut291

Valla ben kimeseden hoşlanmıyorum hocam o konuda hissizleştim iyice sağolsunlar Antipresanlarında çok büyük etkisi oldu.Hiçkimseye karşı birşey hissetmiyorum o yüzdende kafam rahat.İnsanlardan nekadar uzak okadar huzur bence.Bu devirde hiçbir insana güvenilmez bağlanılmazda İster erkek olsun ister kadın.Son olarak böyle olayları duydukca bu kararımda hiç pişman olucağımıda düşünmüyorum Herkes bana ilerde çok pişman olucağımı söylüyor ama.
    Uyuşmamışsındır inşallah dostum. İlişkileri geçtim de,

Bu işin sonu : hiç Bi duygu hissedemiyorum, üzülemiyorum olursa iş işten geçer. İlaç nedir?

• ailesine yazık kardeşim ne suçu vardı onların
  • Balık baştan kokmuş, bu hükümetin sağladığı hukuksuzluk, eğitimsizlik ve sağlıksız koşullarda bu tür varlıkların yetişmesi normal.

• teknoCat kullanıcısına yanıt
    Zedprex.Bazen üzülemiyorum doğru.

• Malesef durum çok üzücü ama haklısın kardeşim, şimdiki nesil iyiliği,dürüstlüğü,hoşgörüyü ve insanlığı eziklik görüyor, bunun gibi barzoları "Alfa" erkek zannedip peşinden gidiyor ve malesef sonları fiziksel ve psikolojik şiddet oluyor daha ileriye gidenlerde bu şekilde sonuçlanıyor.Ne diyelim Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
  • Bir deli bir kuyuya taş atmış burada ki 1000 akıllı çıkaramıyor birincisi ülkücü nedir milliyetçi nedir bunu bilip bilmeden arkasına her 3 hilali alana faşist mafya diye laf eden insanların yorum yaptığı konu başlığı aynı adamın arkasında Türk bayrağı o zaman bütün Türkler mafya kıro cahil kadın düşmanı kardeşlerim boş yapmayın olaya gereksiz bir şekilde siyasi parti bakışı yapılmış o zaman bu ülkedeki sol görüş sahipleri tamamı komünist terörist ve bölücüdür pkk lıdır böyle bir saçmalık olabilir mi daha ülkede sosyalizm yada komünizim ayırr edemeyen hatta ne anlama geldiğini bilmeden yeşil parka ile solculuk oynayıp daha kızıl elmadan ülkü den bi haber olmayıp ocaklarda yavru kurtçuluk oynayan bir nesil var ben bir milliyetçi olarak sizlere şunu tavsiye ederim herşeyi siyasileştirmeyin ortada bir can kaybı var ise kadın erkek farketmez bunun sosyal toplumsal eğitim ile alakalı nedenlerini tartışın

• quote:

Orijinalden alıntı: storm350

Malesef durum çok üzücü ama haklısın kardeşim, şimdiki nesil iyiliği,dürüstlüğü,hoşgörüyü ve insanlığı eziklik görüyor, bunun gibi barzoları "Alfa" erkek zannedip peşinden gidiyor ve malesef sonları fiziksel ve psikolojik şiddet oluyor daha ileriye gidenlerde bu şekilde sonuçlanıyor.Ne diyelim Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
    Ya sizin de bi ağzınıza dolanmış alfa erkek alfa erkek her mesajda bi alfa erkek. Hatun para avcısı tipinden belli, erkekte av olduğunu farketmiş, olay bu büyültmeye gerek yok. Ava giden avlanmış işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Bu mesaj silindi.
    Çok kısa ve net. Kesin :D Resmen tablo, çıktı alıp duvara asmalık. Hem güldüren hemde düşündüren bir yazı yaz deseler bunu yazmak lazım. Monalisayı izleyenlerde uyanan duygular bunu okuyanlarda da uyanıyor. Yazının kelimenin şaheseri.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.