Şimdi Ara

Sevgilisini döve döve bayıltıp canlı yayın yaptı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
2
Favori
19.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amk kekosu ya. Hiç sekmez, içi boş olan adam her zaman maddiyatla kendini öne çıkartır. Almış paraları eline, arabanın önünde, silahları gösteriyor, siyasi partiye üye olduğunu gösteriyor, makam odası gibi yerlerde poz veriyor.

Hiçbir vasfı olmayanlar gidip maddi şeylerle kendilerini sergiliyor başka bir özellikleri yok çünkü.

Kıza da üzüleyim mi oh oldu mu diyim bilemiyorum. Adam sevgilin, silahla fotoğraflarını görmedin mi ? Hergün birini öldürüyorlar ülkede niye gidip böyle biriyle sevgili oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RundeLL -- 8 Haziran 2020; 11:35:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle kadınların öldürülmesi umrumda değil. sen kılına bile zarar gelmesini istemyen onca "ADAM" yerine böyle psikopatları tercih ediyosan arkandan rahmet değil yazık olmuş derim sadece
  • insafsızherif kullanıcısına yanıt
    İyi eğitememişler demek ki ... Niye bizim sülaleden kendini ülkücü gösteren 3 kuruşluk p*ştların götüne takılan kadın-kız çıkmıyor ? Demek ki para için kendini satıyordu zaten bellidir bu tipler . O lavuğa hiç bir türlü acımam , mümkünse acı çekerek ölsün it ama kız içinde üzülmüyorum yani .
  • İnsanlar hata yapar o kız akrabanız olabilirdi. Böyle manyaklarla 1 gün bile çıksan bir ömür musallat olabilir. O kız herşeyden önce evlattı.
  • Böyle bir herifle sevgili olacağıma taşla sevgili olurum daha iyi
  • ekksl6 E kullanıcısına yanıt
    başlarım onların hata yapmalarına. hataymış her yerde erkekler için öküzler odunlar şiddet yanlıları kadınlara değer vermiyolar öldürüyolar diye köpek gibi havlamalarını biliyolar ama. sokakta erkek düşmanlığı yapıpı protesto edip saçma sapan bir dans yapmalarını biliyolar. buna kim ses çıkarabiliyo? bi kuzenim var öldürülmedi ama baya baya şiddet gördü ben dedim ki kendi aptallığı. annesi babası o kızın eşinin ne kadar manyak olduğunu bilmesine rağmen müsade etmemesine rağmen kızlarına laf geçiremediler kız kaçtı kocaya peki noldu? baba evine geri döndü şimdi diyo ki pişmanım. ne mal olduğunu görüyosan pişman olmuyosun şiddet görünce mi pişman oluyosun? yemezler güzelim yemezler. benim kızım olsa ve dilimde tüy bitene kadar onun ne kadar tehlikeli olduğunu anlatsam ve benim kızımda ısrarla ona gitse kapıdan dışarı adımını attığı an evlatlıktan reddederdim öldürülmesine de üzülmezdim. evlat mevlat diye bile bile ölüme giden birinin arkasından ağlicak değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97901DBF5 -- 8 Haziran 2020; 13:58:27 >

• Bu olay için yazmıyorum.Yazdıklarımın bu olayla, olaydaki kişilerle bir ilgisi yok.Bu tür olayları genel bir sorun olarak gördüğüm için ülkemizdeki kadın erkek ilişkilerinin geneli için yazıyorum. Maalesef kızların geneli zengini de fakiri de, eğitimlisi de, eğitimsizi de, güzeli de,çirkini de düzgün, efendi, kendilerine değer veren, gerçekten seven, fedakâr erkekleri sevmiyorlar. Onlara it muamalesi yapan, kötü davranan, küfreden hatta döven böyle erkekleri seviyorlar. Böyle erkeklerde kızları kullanıp, hevesini alıp bırakıyor.Kızların yaşları geçince, evlilik için efendi erkek aramaya başlıyorlar. Ama iş işten geçmiş oluyor,sonra da evde kalıyorlar. Efendi erkeklerin değerini bilmeyip onlara it muamelesi yapan erkeklerle arkadaş, sevgili, olan, hatta evlenen kızlara hiç acımıyorum.Bizim Türk kızlarını kandırmak kolay çoğu erkeğin karakterine bakmaz. Kimini güzel sözle, kimini arabayla, kimini paranla, kimini yakışıklılığınla, kimini makam ve mevkiyle kandırırsın. Sosyal medya kullanan kızları kandırmak daha kolay. Kız buradan kendine teklif eden 20 erkeği reddetse 21.yi kabul eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 8 Haziran 2020; 14:50:55 >

Bir gün mü sevgili olmuş ? bir kız hayatına kimi alacağına çok dikkat etmeli, iyice araştırmalı, gerekiyorsa aileeine danışmalı.Bir kız öyle herkesi hayatına alırsa, sosyal medyadan takipçi kasıp arkadaş bulursa başına çok şeyler gelebilir.
  • netfriend kullanıcısına yanıt
    Böyle kızlara müstehak mı demeye geliyor bu yazı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Ben bu kız için yazmadım. Böyle seçim yapan kızlar için genel yazdım. Bu kızı soruyorsan haketmiş, iyi olmuş, filan diyemem. Yanlış bir seçim yapmış, seçiminin sonucunu yaşamış. Bile bile lades gibi birşey olmuş.Yazımda kızların genel karakterini belirttim. Bir de bu kızlarda, erkeğin yanlış olduğunu bile bile ben onu adam ederim, düzeltirim mantığı oluyor.Tabi kız erkeği hiçbir zaman değiştiremiyor. Böyle yapınca kız erkeğin daha çok baskısına giriyor. Erkek daha çok tepki gösterip kıza daha kötü davranıyor. Yine bu olay için değil, geneli için yazıyorum. Bu tip erkeklerden hoşlanan kızların flört aşamasında yada evliliklerinde mutlu olacaklarını sanmıyorum. Hep kavga, gerginlik, tartışma, kötü davranma, şiddet bunlar olacaktı.Böyle erkekleri tercih eden kızların sözlü ve fiziksel şiddetten dolayı evliliklerinin mutsuz olacağını, cesaret edebilirse boşanacaklarını düşünüyorum. Onun için kızların eş sevgili, seçiminde çok dikkatli olmaları lazım.Erkeklerin bile çok dikkat etmesi gerekiyor.Kadınlar da erkeklere şiddet uygulamaya, kezzap atmaya, öldürmeye başladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 8 Haziran 2020; 14:44:42 >

• Toplum olarak en büyük yanlışımız yargısız infaz yapıp
    Yanlı, Yansız haberlere şişmek. Ben konu bu kız ve bu olay diye yazdıklarınızı algıladım kusura bakmayın.
    Allah herkesin gönlüne göre verirmiş. Benim çok yakın arkadaşımın kız kardeşi şerefsiz eski erkek arkadaşı tarafından öldürüldü.
    Kız altı üstü dışarda bi kaç sefer görüşüp karşısındakini tanımaya çalışmıştı.
    Demem o ki o kıza da insanlar allah bilir neler yaptı nasıl kışkırttı da eleman böyle yaptı yok psikopattı yok manyaktı dediler.
    Hiç birşey hiçbir ölümü haklı çıkartmaz.. Evlat sahibi olmadan da yaptığı hatalar sebepli evlatlıktan reddederim evden atarım diye atarlanmayın. Bekara karı boşamak kolaydır derler. Yapmayın
    Yargısız infaz filan yaptığım yok.Fikirlerimi söylüyorum. Her olayı farklı değerlendirmek gerekir.Senin tanıdığın kız tanımaya çalışmış. Bu ne kadar doğru oda tartışılır. Bir erkeğin sana uygun olmadığını anladığında bir daha görüşmeyeceksin.Tanımak, tanımaya çalışmak yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 8 Haziran 2020; 14:41:50 >
  • netfriend kullanıcısına yanıt
    Karşındakini tanımaya çalışmak mı ne kadar doğru?
    Referansla mı değerlendirmeye alınacak?
    Bir partiye veya derneğe üye mi olması gerekir

neyse altta tırnak içine aldığım kısımlar konuyla ilgili konuşmanın yersiz olduğunu yeterince gösterdi.

Yargısız infaz filan yaptığım yok.Fikirlerimi söylüyorm. Her olayı farklı değerlendirmek gerekir. """Senin tanıdığın kız tanımaya çalışmış. Bu ne kadar doğru oda tartışılır.""" Bir erkeğin sana uygun olmadığını anladığında bir daha görüşmeyeceksin. """Tanımak, tanımaya çalışmak yok.""" Buradaki olay farklı biraz sevgililik durumu var galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Aga anlamiyorum kizlar su tipte ne buluyolar dayak yiyen oldurulen her kizin sevgili profili ayni lan bildigin keko olm profile bak lan
    Para bakıyor tipe değil, Türkiyede paran kadar adamsın.

• Eylemler sonuçlarını doğrur kız aksyon ararken aksyonun kendisi olmuş

• Çomarlık bunu gerektirir.

• Sen olaylara ne kadar dar bakıyorsun.Karşındaki insanı konuşmasından, hareketlerinden anlarsın.Forumdakiler bile bu adamla sevgili mi olunurmış diyorlar.İnsan bir şekilde belli eder kendini. Anlıyamıyorsa o senin ve anlamayan kızın sorunudur. Yada anladığı halde, kendine güvenip benim için farketmez diyorsa o kıza ve sana geçmiş olsun. İnsanları tanımanın çeşitli yolları vardır bunları sana uzun uzun anlatmıycağım. Bazı insanların faul olduğu bellidir, okumamıştır, iyi eğitim almamıştır, parayla herşeyi satın alacağını sanır, argo konuşur, küfürlü konuşur, nasıl konuşulacağını bilmez, insanlara saygısı yoktur,kıyafetinden bellidir, kötü alışkanlıkları vardır, içki, kumara, uyuşturucuya düşkündür, her kıza asılır, sosyal medya bağımlısıdır, işi yoktur, yada yasal iş yapmıyordur, kumar oynatıyordur, uyuşturucu satar, hırsızlık yapar, tombalacılık yapar, pavyon işletir, adam yaralamıştır, kavgacıdır, sabıkası vardır vb. Sen bunlardan karşındakinin nasıl biri olduğunu anlarsın. Sosyal medyadaki mesaj, resimlerinden bile anlayabilirsin. Ama bir erkek vardır.İyi eğitimlidir, iyi okullarda okumuştır, işi iyidir, kendisi iyidir, kötü alışkanlığı yoktur, karşıdakine saygı gösterir değer verir. İnsan ilişkileri iyidir. Nerede nasıl davranacağını bilir.Sen olsan hangisini seçersin ? diyeceksin ki seçmek kolay mı ? evet kolay.Kriterlerini belirleyip ona göre erkek arkadaş bulacaksın. Kriterlerine göre birini bulamıyorsan da her önüne gelenle arkadaş olmayıp sevgilin olmadan yaşayacaksın. Bu kadar basit. Sen parti üyeliğiyle, dernek üyeliğiyle, referansla birilerini tanımaya devam et. Ondan sonra birini tanımak kolay mı ? yargısız infaz vb saçmalıkları yazıp dur. Dediğim gibi ipuçlarını değerlendireceksin, kendini geliştireceksin.Kendine uygun birini seçeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 8 Haziran 2020; 15:28:55 >

• Ben böyle kızlara üzülmem geçiniz bu işleri..
  • Para neler yaptırıyor insana. Yan yana bile durmayacağı insanla sevgili olmasının tek nedeni var başka bişey aramayın. Bu tiplerle ve bu kurguda sürüklenen anlık parayla satın alınan mutluluk da sonu hep aynı ne yazık ki. Allah bizleri hayırlı ana-baba yapsın ki evlatlarımızı böyle tiplere kandırılmaması yönünde eğitelim.
  • Bilinçsizlik ne denilebilirki başta kadın isteyerek mi ilişki kurmuş yoksa bu parazit mi musallat olmuş bilmiyorum.Yok kadın bilerek isteyerek silah para güç vs vs deyip bulaştı ise sonuç şaşırtmamış.

Sonuç kabuledilemez.Ama bu zihniyettede değişen birşey olmaz.Genç kızlar iç güdülerine yenik düşüyor hava ihtiras gibi şeylerle hayatı ile oynuyorlar.Bu tip kişilerle birliktelik kurarsan zaten oyuncağı olur o istemedikçede kurtulamazsın.

Normalde yolda görsen yönünü değiştireceğin tiplerle yatağa girenede birlikte olanada bir neden kabul göremiyorum.Adam zaten 100 metreden belli ne halt olduğu.İnstagramıdır cartıdır curtudur ortada yani.Bununla berbare olanda göze almış bazı şeyleri.Örneğide bol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 8 Haziran 2020; 16:1:57 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.