Şimdi Ara

Sevgilisini döve döve bayıltıp canlı yayın yaptı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
2
Favori
19.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Alim

Bu mesaj silindi.
    sizin gibi chpkk ların Allah değil biz vericeğiz belalarını
  • Gram üzülmedim. Bu kızların hakettiği son bu. Nerde it kopuk serseri var onlarla birlikte oluyorlar sonra şiddet görünce hüüü yardım edin.
  • Arkadaşlar gram üzülmedim yazıyorsunuz da. Aileniz den bir yakınınız olabilirdi. Tabiki burda hatanın büyüğü kadında. Nerde böyle it kopuk sapkın tip varsa onları buluyorlar bu kadınlar. Haklısınız katılıyorum. Ama adam işkence edip bayıltmış. Ne olursa olsun böyle hak etti falan dememeliyiz. Bu psikopat hükümete yakın olduğundan ceza bile almayabilir. Ailesine allah sabır versin. Yazık kadına. Anlamıyorum böyle tipleri bulmak için çok mu uğraşıyor bu kadınlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitilemez tiplerde bugün, ofiste silahla poz vereyim herkes benden korksun ehuehuehu

• quote:

Orijinalden alıntı: Namütenahi.

Hiç umurumda değil, şu tiple sevgili olan kıza üzülemem.

O değil eleman yakışıklı da değil, maymun tipli bir şey. Tam olarak nesine kapıldı acaba parasına mı?
    kızlar güçlü erkeklere bayılırlar.
    bu güç para veya maçoluk olabilir.
    dönün lise zamanlarına bakın, serseriler hep güzel kızlarla çıkarlardı.
    güzel bir kızın serseri bir sevgilisi yoksa ikna(!) yoluyla kızla ayrılması sağlanırdı.
    kızlarıda genelde kısa sürede patlatırlardı bunlar. sonra yeni kızlar gelsin gitsin.
  • İnşaatçı olması da hiç şaşırtmadı.

• şu elemanın tipe bakar mısın tam bir eşkâl. Elinde tomarla para, masada silah, gömleğin düğmeleri göbeğe kadar açık. Otopark değnekçisi gibi.
    Fazla söze gerek yok kızlar bu tiplerden hoşlanıyor. kendi düşen ağlamaz.
    olan gariban aileye oldu işte onlara üzülüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 7 Haziran 2020; 20:32:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redeemertr

Kutuplaşma saçmalığı da iyiymiş. Bunun gibi onlarca haber var, google a gir biraz araştır, herşeyi de hazır bekleme. Ha algı kasıyorsan boşa kasma, kimse yemiyor çünkü

Geçen sene oy sayımında mhpli ve akplilerin salonu basıp polise ve vatandaşları saldırısı:
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/maltepede-neler-oluyor-polis-mudahale-etti-230241h.htm

akpli milletvekilinin evinde tabancayla vurularak ölen genç kadın (yaw he he intihar he he inandık taam taam)
    https://tr.euronews.com/2019/10/01/ak-parti-milletvekilinin-evinde-olu-bulunan-genc-kadin-icin-sosyal-medyada-kampanya-nadira

Kızını hamile bırakan adam:
    https://www.facebook.com/omer.topcu.161446

Alıntıları Göster
    Eee sonuç ? Chp’ li yok mu pislik insan ? Tüm iğrenç insanlar sağ görüşlüler mi ? Eğer böyle düşünüyorsan, kutuplaşmanın dibini yapıyorsun hemde. Gelip burada 2-3 örnek veripte kendini aklamaya çalışmanda tam bir komedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.
    Kardeş kızlar bile birbirlerini uyarıyor bu adamla ne işin var diye. Onlar da mı yıkık? Doğal seçilim işte. O mezara o da hapse. Üzücü ama yapacak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 7 Haziran 2020; 20:45:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Eee sonuç ? Chp’ li yok mu pislik insan ? Tüm iğrenç insanlar sağ görüşlüler mi ? Eğer böyle düşünüyorsan, kutuplaşmanın dibini yapıyorsun hemde. Gelip burada 2-3 örnek veripte kendini aklamaya çalışmanda tam bir komedi.

Alıntıları Göster
    olmaz olur mu vardır tabi ki, muhalefette 1 varsa malumlarda 1000 var fark orada. neden hemen chp kastın o kısmı anlamadım chp den bahseden mi oldu? Senin derdin başka

• bu eleman hakkında son durum nedir yakalandı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redeemertr

olmaz olur mu vardır tabi ki, muhalefette 1 varsa malumlarda 1000 var fark orada. neden hemen chp kastın o kısmı anlamadım chp den bahseden mi oldu? Senin derdin başka

Alıntıları Göster
    Sen ne yazdığını bilmiyorsun sanırım, parti ismini ilk yazan sensin, ben chp yazınca neden zoruna gidiyor 😂

• Kötü birşey yazmadım zaten ama bu konular hakkında yorum bile yapmak beni rahatsız ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberXTR -- 7 Haziran 2020; 21:8:35 >
  • dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt
    Benim chpli olduğumu nerden çıkardın ?
    Her muhalefet chp li mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.
    Öyle olduklarını nereden biliyorsun kahin misin sen peki? Milleti yaftalamayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cimbomlusinan kullanıcısına yanıt
    Senin gibi nazik adamın barzo keko kızla ne işi olur. Aklı başında hiç bir bunlara bakmıyor zaten. Bunların ilişkisi tencere kapak

• olur mu canım o ülkücü vatan millet aşığı kendisi dünyanın en büyük milliyetcisi bayrağına yan bakanı ezer
    üniler bu tiplerden kaynıyor adamlara bişey desen 50 kişi oluyorlar

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.