Şimdi Ara

Sevgilisini döve döve bayıltıp canlı yayın yaptı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
240
Cevap
2
Favori
19.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    amerikada her beyazın siyahı öldürmesinde de benzer tepkiler oluyor, çünkü toplumlarda gelenekselleşmiş sorunlar var. bizdeki de kadına şiddet, önceden kimsenin umrunda olmazdı, aile içi olay denilip geçilirdi. toplumun çoğunun inandığı dinde bile onaylanan bir durum. dolayısıyla her olay insanların gözüne sokuluyorlar, "kadına şiddet anormal bir olaydır"ı insanların beynine kazımaya çalışıyorlar. yoksa maksat kadın mükemmel, erkek kötüdür değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayser -- 8 Haziran 2020; 22:42:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YETER ARTIK YILDIM YILDIM YETER
  • kizlar bu tip kisileri seviyorlar aga gozleri kormu be hicmi bi insanin bi harekinden ne oldugunu anlamiyorsunuz
  • bence intihar. ama tabi gerekli tedbirler alınmalı başka intiharlar yaşanmaması için.
  • Defalarca yazılmış ama bende yazayım. Kızlar böyle serseri insanlarla takılıyo genelde. Efendi temiz insanlarla takılmayı sevmiyolar. Sonlarını bile bile gidiyolar cellatlarına.

Etrafımdaki çoğu kız bu tip insanlarla evlenip maks 1 sene boşanıyolar. Sonra ortalık malı olup hayatlarını karartıyolar kimiside cinayete kurban gidiyo. Akıllanın artık kızlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayser kullanıcısına yanıt
    evet doğru toplumda bunu hemen kendi kafasına kazıtıp erkekler şöyledir böyledir beni öldürmekle tehdit ediyorsun gibi konuşurlar ama erkek aslında öldürmekle tehdit etmez sen gelipte adamın demediği lafı dedi ya da hadi dediği lafı evirip çevirip insanlara farklı anlatır gözüne sokarsan en sonunda herkes delirir çünkü herkesin bir noktası vardır.
  • Kızların da bizim gördüklerimizi görmesi lazım artık. At hırsızının nasıl bir zımbo olduğu fotoğraflardan bile belliyken kızın bırak konuşmayı aynı havayı soluması bile inanılır gibi değil..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atalarimiz boşuna dememiş, su testisi su yolunda kırılır diye..

O ruh hastasi psikomanyak ile sevgili olup ayni evde yasiyorsan ne bekliyorsun.

Toprağı bol olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 9 Haziran 2020; 9:23:25 >
  • Allah rahmet eylesin.

Ama

Şu sevgili lafından gına geldi artık.
    İnsan sevgilisini dövmez bayıltmaz videosunu çekip milyonlara onun savunmasız halini ifşa etmez.

Ve sevgili de sevgi olur merhamet acıma olur.

Bunlar sevgili değil acı ama gerçekki çakıcı.
    Esas kızın Annesine babasına yazık. Allah sabır versın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARCadaS -- 9 Haziran 2020; 9:14:12 >
  • Sorsan ülkücüler, sizin gibi ülkücüye tüküreyim.

• Redeemertr kullanıcısına yanıt
    Ya iste boylelerine laf anlatamazsin neden kutuplastiriyorsun diyor sanki ortada boyle lakk diye bi gercek yokmus gibi at gozlugu takmis..
    ulan nerde asker ugurlayan nerde düğünde drip yapip yollari kapatan maganda varsa arabasinda ya bozkurt yada akp stickeri var..
    nerde parti derneginde akp ve mhp baskani fotosu varsa onunde silahla poz veren hep bunlar..
    nerde parkta bahcede yasak olmasina ragmen mangal yapan ortaligi bok edip pisletip giden varos varsa akpy oy verenler..
    Hic gordunuzmu kemal kilictaroglu yada meral aksener fotosu arkasinda silahla poz vereni?ben görmedim.eski kasa bmw yada tofasta caddelerde drip yapan hanzonun hangisinde arabasinda ataturk stickeri var gordunuzmu ben gormedim..
    Hangi cami imam vs hoca bozuntusu varsa yobaz sağcı kişiler pedofili sapiklari onlardan cikiyor..
    Yani attigin linkler dogru tespitler.. nerde hanzoluk barbarlık cinayet tecavuz varsa sagci kesimden cikiyor.nokta

• atiuser A kullanıcısına yanıt
    İstanbul anlaşmasini aile duzenimizi bozmak için ingilizler soktu icimize...Adliyenin uygulayici memurlarinin el kitaplarinda dahi ingiltere konsoloslugunun arması ve ismi var.yakinda kadin höd dese delil sayilacak demiyorum zaten agzindan cikan her sey delil niteliginde bu anlasmayla,bi kadin bu beni ölümle tehdit etti desin bakalim neler geliyor başınıza..Etmeseniz dahi kaniti var kadinin,kendi sözleri..aksini ispatlamadikca suclusunuz...dedigim gibi kadina höd dedi diye erkegi muebbete carptirsinlar boyle boyle daha iyiye gidiyoruz,hepimiz görüyoruz

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Haberin linkini paylasirsan biraz bilgileniriz.katiliyorum bu tarz haberler hep tarafli ve yanli bence.Boyle boyle kadina daha cok kanuni haklar taniniyor sonra kullanmasini bilen erkegin afedersiniz anasini...........kullanmasini idam dahi gelse bilmeyecek kullanamayacak kadinlara yada artniyetli boyle kadinlara yapilan olaylar için de iyice sikilasiyor yasalar...Bence kadina höt diyene agirlasitirlmis muebbet verilmeli..Nafaka odeyemeyen yeni evini kurmus asgari ucretli calisani da zaten içeri atiyorlar odeyemedi diye,birdaha çıkartmasınlar oda müebbet alsın böyle böyle azalir kadina siddet

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

İstanbul anlaşmasini aile duzenimizi bozmak için ingilizler soktu icimize...Adliyenin uygulayici memurlarinin el kitaplarinda dahi ingiltere konsoloslugunun arması ve ismi var.yakinda kadin höd dese delil sayilacak demiyorum zaten agzindan cikan her sey delil niteliginde bu anlasmayla,bi kadin bu beni ölümle tehdit etti desin bakalim neler geliyor başınıza..Etmeseniz dahi kaniti var kadinin,kendi sözleri..aksini ispatlamadikca suclusunuz...dedigim gibi kadina höd dedi diye erkegi muebbete carptirsinlar boyle boyle daha iyiye gidiyoruz,hepimiz görüyoruz
    "aksini ispatlamadikca suclusunuz" Böyle bir şey yok.

Masumiyet karinesi diye bir şey duymadınız mı?

Kadının yalnızca beyanıyla soruşturma açılması ayrı bir şey, kadının beyanıyla hakim karar verir demek ayrı şey.

Hakim karar verirken kimsenin sözü üstün değildir, bu hem eşitlik ilkesine, hem masumiyet karinesine aykırı olacaktır. Zirâ İstanbul Sözleşmesi'nde de böyle bir şey yok.

İstanbul Sözleşmesi'nde tam olarak takıldığınız maddeleri özelden yazabilir misiniz? Nedir bu kadar dert ettiğiniz bakalım.

• Şunun tipine sıfatına bakın yahu, bu çağda yeri yok böylelerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

kizlar bu tip kisileri seviyorlar aga gozleri kormu be hicmi bi insanin bi harekinden ne oldugunu anlamiyorsunuz
    "kizlar bu tip kisileri seviyorlar aga"

evet, bunu 1. şahıs olarak bir kızın ağzından duydum ben de. hikaye değil yani bu laf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 9 Haziran 2020; 11:32:26 >
  • Taylan durder T kullanıcısına yanıt
    Haklısın, az bile demişsin hatta.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.