Şimdi Ara

Sevgilisinden Ayrılıp Tekrar Barışan Varmı.[Olanıda Anlamış Değilim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oluyor bazen okuyorum işte şu kadar zamanlık ilişkim var 50 defa (atıyorum,yani sayının büyüklüğünü belli etmek için 50 dedim) ayrıldık ama barıştık diyor herif,bizemi böylesi denk gelmiyor yoksa normal olan da bidaha birleşmemek üzere ayrılmak mı? Ayrılır aradan 2-3 ay geçer barıştık diyende var o hepten kötü,hiç düşünmüyormu acaba ben yokken birisi oldumu ne yaptı o kadar zaman falan diye.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgilisinden Ayrılıp Tekrar Barışan Var mı?

Ayrılık, ilişkilerde kaçınılmaz bir gerçek olsa da bazı çiftler yollarını ayırdıktan bir süre sonra tekrar bir araya gelirler. İşte ayrılıktan sonra barışan çiftlere ilişkin bazı gerçekler:

• Ayrılığın Süresi: Ayrılıp tekrar barışan çiftlerin büyük çoğunluğunda, ayrılık süresi birkaç aydan birkaç yıla kadar değişir. Ancak, ayrılıktan ne kadar sonra barışıldığı konusunda kesin bir kural yoktur.

• Barışma Nedenleri: Çiftlerin ayrılıktan sonra tekrar barışmasının çeşitli nedenleri vardır. Bunlar arasında ortak noktaların fark edilmesi, geçmişteki hataların anlaşılması ve hala birbirlerine karşı güçlü duyguların olması yer alır.

• Zorluklar: Ayrılıp tekrar barışan çiftler, ilişkiyi yeniden inşa etmenin getirdiği benzersiz zorluklarla karşılaşabilirler. Geçmişteki sorunları çözmek, güveni yeniden kazanmak ve ilişkideki dinamikleri yeniden belirlemek bu zorluklardan bazılarıdır.

• Başarı Oranı: Ayrılıktan sonra tekrar barışan çiftlerin başarı oranı, ayrılığın nedenlerine, çiftlerin birbirlerine karşı olan duygularının gücüne ve ilişkilerini yeniden inşa etme isteklerine bağlı olarak değişir.

• Dikkat Edilmesi Gerekenler: Ayrılıktan sonra tekrar barışmayı düşünüyorsanız, geçmişteki sorunları iyice analiz etmeniz ve bu sorunları çözmek için birlikte çalışmaya hazır olmanız önemlidir. Ayrıca, aynı hataları tekrar yapmaktan kaçınmak ve ilişkinizdeki dinamikleri iyileştirmek için çaba göstermelisiniz.

Ayrılıktan sonra tekrar barışmak kolay bir süreç değildir, ancak bazı çiftler için mümkündür. Eğer ayrılıktan sonra tekrar barışmayı düşünüyorsanız, bu kararın hem artılarını hem de eksilerini dikkatlice tartmak ve ilişkinizi yeniden inşa etmeye kararlı olmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İki yıllık ilişkimizi sonlandırdıktan sonra dokuz ay kadar ayrıydık, daha sonra tekrar denemeye karar verdik. O da bir buçuk yıl sürdü. Sevince oluyor be

• quote:

Orijinalden alıntı: Satoshi.

İki yıllık ilişkimizi sonlandırdıktan sonra dokuz ay kadar ayrıydık, daha sonra tekrar denemeye karar verdik. O da bir buçuk yıl sürdü. Sevince oluyor be

True love never diessss
  • Ya ayrıldıktan sonra 2 taraf da birbirini Özler ve ilişki de karşılıklı saygı içinde bitirilmişse tekrar başlanabilir. Belki eskisinden daha da iyi olabilirisiniz. Ayriyken birbirimizin kıymetini anlamışsinizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

Ya ayrıldıktan sonra 2 taraf da birbirini Özler ve ilişki de karşılıklı saygı içinde bitirilmişse tekrar başlanabilir. Belki eskisinden daha da iyi olabilirisiniz. Ayriyken birbirimizin kıymetini anlamışsinizdir.
    bir kere ayrılık varsa olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

İki yıllık ilişkimizi sonlandırdıktan sonra dokuz ay kadar ayrıydık, daha sonra tekrar denemeye karar verdik. O da bir buçuk yıl sürdü. Sevince oluyor be

aynen öyle. bende son ayrıldığım kızdan daha önce 2 kere ayrıldım, bi şekilde birleştik ama yine yürümedi. Lanet olsun 1 ay geçtti üstünden, her türlü sosyal ağdan çekildim onu görmiyim diye. Geçen bi yere gittik eğlenelim diye, bizim şarkıyı çaldılar, yine aklıma geldi 3-4 gündür de çıkmıyor. Ama tekrar olmaz diyorum (hoş önceki ikisinde de öyle olmuştu da neyse )
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7.65

quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

aynen öyle. bende son ayrıldığım kızdan daha önce 2 kere ayrıldım, bi şekilde birleştik ama yine yürümedi. Lanet olsun 1 ay geçtti üstünden, her türlü sosyal ağdan çekildim onu görmiyim diye. Geçen bi yere gittik eğlenelim diye, bizim şarkıyı çaldılar, yine aklıma geldi 3-4 gündür de çıkmıyor. Ama tekrar olmaz diyorum (hoş önceki ikisinde de öyle olmuştu da neyse )

Alıntıları Göster
    3 yıl beraberdik. son 6 ayda çok ayrılıp barıştık. bir kere ayrılık toplanması zor oluyo bana göre. 2.5-3 ay oldu ayrılalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araya uzun zaman girmeli. Yoksa olmaz

• Hocam bende hiç fırsat vermiyorum,kız ayrılırken sevdiğini söyledi ama benim kıza karşı davranışlarım,yani 2 haftada elini bile tutamadım düşün oda doğal olarak sevgili değiliz arkadaş gibiyiz zaten seni seviyorum ama sende sahiplenme duygusu geri planda bende ise ilk sıralarda dedi usulcana o gece konuşma sonlandı.Bence hiç şansım yok.Sevdiğinide açıkladı neden sevdiğini nasıl etkilendiğini falan ama öyle isteyince öyle yaptık elimden bişey gelmedi yani Sizin durumda bu kadar kötümüydü.Bide nasıl tekrar konuşup deneme kararı alıyorsunuz onu anlamış değilim kızla ayrıldığımızdan beri hiç bir bağ kalmadı.Ama öyle bir psikolojiki sürekli her saat facebook da en son görülme saatine bakıyorum takıntı oldu resmen.

@Seank Uzun zaman derken hocam?Ayrıldıkdan 4 gün sonra yüzyüze konuşalım dedim kabul etti buluştuk konuştuk,sonra bana full mesaj attı nerdesin napıyorsun merak ettim falan,o geceden sonra 1 hafta yurtdışına çıktım o sırada kararını vermiş 13 temmuzu 14 temmuza bağlayan gece tamamen ayrıldık o günden sonra "tık" konuşma içeriği yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrahmanS -- 28 Temmuz 2014; 18:33:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BrahmanS

Hocam bende hiç fırsat vermiyorum,kız ayrılırken sevdiğini söyledi ama benim kıza karşı davranışlarım,yani 2 haftada elini bile tutamadım düşün oda doğal olarak sevgili değiliz arkadaş gibiyiz zaten seni seviyorum ama sende sahiplenme duygusu geri planda bende ise ilk sıralarda dedi usulcana o gece konuşma sonlandı.Bence hiç şansım yok.Sevdiğinide açıkladı neden sevdiğini nasıl etkilendiğini falan ama öyle isteyince öyle yaptık elimden bişey gelmedi yani Sizin durumda bu kadar kötümüydü.Bide nasıl tekrar konuşup deneme kararı alıyorsunuz onu anlamış değilim kızla ayrıldığımızdan beri hiç bir bağ kalmadı.Ama öyle bir psikolojiki sürekli her saat facebook da en son görülme saatine bakıyorum takıntı oldu resmen.

@Seank Uzun zaman derken hocam?Ayrıldıkdan 4 gün sonra yüzyüze konuşalım dedim kabul etti buluştuk konuştuk,sonra bana full mesaj attı nerdesin napıyorsun merak ettim falan,o geceden sonra 1 hafta yurtdışına çıktım o sırada kararını vermiş 13 temmuzu 14 temmuza bağlayan gece tamamen ayrıldık o günden sonra "tık" konuşma içeriği yok.
    önceki avatar iyiydi la , sevmedim bunu.

bu arada ayrıl knk o kadar ayrılıp barışmak hayra alamet değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

Hocam bende hiç fırsat vermiyorum,kız ayrılırken sevdiğini söyledi ama benim kıza karşı davranışlarım,yani 2 haftada elini bile tutamadım düşün oda doğal olarak sevgili değiliz arkadaş gibiyiz zaten seni seviyorum ama sende sahiplenme duygusu geri planda bende ise ilk sıralarda dedi usulcana o gece konuşma sonlandı.Bence hiç şansım yok.Sevdiğinide açıkladı neden sevdiğini nasıl etkilendiğini falan ama öyle isteyince öyle yaptık elimden bişey gelmedi yani Sizin durumda bu kadar kötümüydü.Bide nasıl tekrar konuşup deneme kararı alıyorsunuz onu anlamış değilim kızla ayrıldığımızdan beri hiç bir bağ kalmadı.Ama öyle bir psikolojiki sürekli her saat facebook da en son görülme saatine bakıyorum takıntı oldu resmen.

şöyle söyliim, bundan bi önceki ayrıılmamızda ben bitirmiştim. 1,5-2 ay sonra mesaj atıp konuşmaya başladı, umursamaz davrandım ama baktım ki gerçekten istiyor, seviyor yavaş yavaş ikna oldum. Ama bilmiyorum keşke bitirseymişim o zaman kesip atsaymışım. Bizim son ayrılmamız da dediğin gibi oldu.

-önceden heran korkuyodun beni kaybetmekten
    -ama şimdi kaybetmeye hazırmışsın gibi davranıyorsun
    +sence de sadece birbirimizi yormuyor muyuz?
    -bu mu cevabın?
    ...

seviyodum ama mesaj atmıyorum diye bu raddeye geldi. benim de artık canım sıkılmıştı bu durumdan.
    en sonunda yukarıdaki odunluğu yapıp bitirdim.
    ama biz ne zaman çıkmaya başlasak geri sarıyoduk teybi.
    bıkmıştım anlayacağın...

• quote:

Orijinalden alıntı: 7.65

quote:

şöyle söyliim, bundan bi önceki ayrıılmamızda ben bitirmiştim. 1,5-2 ay sonra mesaj atıp konuşmaya başladı, umursamaz davrandım ama baktım ki gerçekten istiyor, seviyor yavaş yavaş ikna oldum. Ama bilmiyorum keşke bitirseymişim o zaman kesip atsaymışım. Bizim son ayrılmamız da dediğin gibi oldu.

-önceden heran korkuyodun beni kaybetmekten
    -ama şimdi kaybetmeye hazırmışsın gibi davranıyorsun
    +sence de sadece birbirimizi yormuyor muyuz?
    -bu mu cevabın?
    ...

seviyodum ama mesaj atmıyorum diye bu raddeye geldi. benim de artık canım sıkılmıştı bu durumdan.
    en sonunda yukarıdaki odunluğu yapıp bitirdim.
    ama biz ne zaman çıkmaya başlasak geri sarıyoduk teybi.
    bıkmıştım anlayacağın...

Alıntıları Göster
    Kanayan yaraya dikiş atsanda iyileşse bile izi kalıyor. Bir kere ayrılık girdi mi araya bir daha eskisi gibi olmuyor.

• @jizzy quatily Birden sevindim sevindirdin beni tanıyan varmış beni forumda duygulandım Sen iste yeterki

@7.65 hocam senin imkanın varmış elinle tepmişsin bende sende olan bile yok,bilemiyorum zamana bırakmaktan başka çarem yok.Umarım seninide ilşkin düzelir olmadı alah gönlüne göre versin

• quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

Kanayan yaraya dikiş atsanda iyileşse bile izi kalıyor. Bir kere ayrılık girdi mi araya bir daha eskisi gibi olmuyor.

Alıntıları Göster
    lise1. bir kızla çıkmaya başladım. 1 hafta sonra lise4 ten kız ve erkeklerle geziyordum yani arkadaşlarımla. neyse kız gördü mesaj attı bana
    yoksa sen karı kızla geziyorsun ayrılalım iyi dedim. tenefüste geldi onlar lise4müş falan filan barışalım dedi. olur dedim. zaten ruhsuz bir insanım.
    neyse 1 hafta sonra dolaşırken cok yılışıksın dedi ayrıldı. buna kafam attı. her tenefüs uyuyorum mesajları atan o. yazan o her yılışıklığı yapan o yinede
    bana laf atıp ayrılmıştı. dedim iyi. 1 hafta boyuncada yazmadım etmedim kendi yaşantıma devam ettim. bi bayram olmuştu yaza doğru bende numara silme huyu yoktur. toplu bayram mesajı atmıştım. kız başta kimsiniz demişti. sonra tamam kim olduğunu öğrendim dedi. işte bende numara silme alışkanlığım yok kusura bakma direk
    seçip yolladım herkese falan dedim. kızda yok işte bana nasıl mesaj atarsın nasıl yılışık karaktersiz falansın dedi. bende son mesajımı atıp konuşmaya kapak koymuştum.
    demiştim ki. Bak kızım ben senle çıkmaya başladığımda en karaktersiz en haysiyetsiz insan olmuştum ki seviyelerimiz aynı olsun. ondan sonrada kız bir daha mesaj atmamıştı.

• quote:

@jizzy quatily Birden sevindim sevindirdin beni tanıyan varmış beni forumda duygulandım Sen iste yeterki

@7.65 hocam senin imkanın varmış elinle tepmişsin bende sende olan bile yok,bilemiyorum zamana bırakmaktan başka çarem yok.Umarım seninide ilşkin düzelir olmadı alah gönlüne göre versin

hahahaha aynı konularda biraz fazla görünce ister istemez aşinalık oluyor işte. (nick-avatar beraber ezberlendiği için değişince bi garip oluyo...)

• oluyor ama eskisi gibi olmuyor , eskisi kadar saf duygular yaşamıyosun hep ayrılcak gibisin
  • Gerçekten aklımda kalan hiçbir sevgilim olmadı kızlara bağlanamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

Gerçekten aklımda kalan hiçbir sevgilim olmadı kızlara bağlanamıyorum
    sevince olur herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedBuLL008

sevince olur herhalde

Alıntıları Göster
    2.5 buçuk yıllık ilişkim 2 hafta önce bitti. 2 kez ayrıldık ama çok fazla ayrı kalmadık. Son ayrılmamızdan önce 1 hafta kadar ayrı kaldık yine, sonra tekrar denedik ama yapamadığını söyledi ve ayrıldı. Bu ayrılıkların sebebi de aldatma falan değildi, sıradan şeyler. Konuşmak yerine susmayı seçtiğimiz şeylerden. Ayrılıklar da vardır ilişkide, mesafeler, o'nsuz geçen zamanlar. Bana sevgisinin azaldığını söyledi. Belki de bu yüzden düzelmek için pek umudum yok. İnsanlar değişir, mekanlar değişir, belki ayrılıklar bile değişir ama hep onun izi kalır. Düzelmiş olsa bile bir sevda, yine de insan diken üstünde olur hep ayrılma korkusuyla. Çok dertliyim çok

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthologia

lise1. bir kızla çıkmaya başladım. 1 hafta sonra lise4 ten kız ve erkeklerle geziyordum yani arkadaşlarımla. neyse kız gördü mesaj attı bana
    yoksa sen karı kızla geziyorsun ayrılalım iyi dedim. tenefüste geldi onlar lise4müş falan filan barışalım dedi. olur dedim. zaten ruhsuz bir insanım.
    neyse 1 hafta sonra dolaşırken cok yılışıksın dedi ayrıldı. buna kafam attı. her tenefüs uyuyorum mesajları atan o. yazan o her yılışıklığı yapan o yinede
    bana laf atıp ayrılmıştı. dedim iyi. 1 hafta boyuncada yazmadım etmedim kendi yaşantıma devam ettim. bi bayram olmuştu yaza doğru bende numara silme huyu yoktur. toplu bayram mesajı atmıştım. kız başta kimsiniz demişti. sonra tamam kim olduğunu öğrendim dedi. işte bende numara silme alışkanlığım yok kusura bakma direk
    seçip yolladım herkese falan dedim. kızda yok işte bana nasıl mesaj atarsın nasıl yılışık karaktersiz falansın dedi. bende son mesajımı atıp konuşmaya kapak koymuştum.
    demiştim ki. Bak kızım ben senle çıkmaya başladığımda en karaktersiz en haysiyetsiz insan olmuştum ki seviyelerimiz aynı olsun. ondan sonrada kız bir daha mesaj atmamıştı.

Son cümle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.