Şimdi Ara

Sevgilisinden Ayrılıp Tekrar Barışan Varmı.[Olanıda Anlamış Değilim] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: L'enfer

İki yıllık ilişkimizi sonlandırdıktan sonra dokuz ay kadar ayrıydık, daha sonra tekrar denemeye karar verdik. O da bir buçuk yıl sürdü. Sevince oluyor be

Devam ediyor mu bitti mi
  • bir ara barışır gibi olduk.hatta birbirimizi unutamadığımızı söyledik ama tekrardan çıkmadık bu aralar pas vermiyor niyeyse ama ben de kafama takmıyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: knab

quote:

İki yıllık ilişkimizi sonlandırdıktan sonra dokuz ay kadar ayrıydık, daha sonra tekrar denemeye karar verdik. O da bir buçuk yıl sürdü. Sevince oluyor be

Devam ediyor mu bitti mi

Bitti

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

True love never diessss

/>
  • Konu takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan.

bir kere ayrılık varsa olmuyor.

+sonsuz zor olsa da öğrendim sonunda bi kere bitti mi bir daha başlamıcaksın daha kötü oluyor
  • bir kere ayrıldıktan sonra hiç bir zaman dikiş tutmaz
  • Yaklaşık 2 yıllık ilişki ortak bir arkadaşımızla kol kola gezdiğimizi görmesiyle bitmişti kötü bir niyetimiz yada aldatma falan yoktu zaten 2 mizinde çok yakıb bir arkadaşı sevgilisinden ayrılmıştı sevigilisi bunun yanında başka bir kıza mı ya*şam*ş ney bizimkide ayrılmış hemn sonra arkadaşlarla yürürlen kız koluna girsem olur mu? Lütfen biliyorsun durumu dedi bende nasıl olsa doğa ( benim bebek ) yalnış anlamaz diye kabul etmiştim sonra bizi öyle görünce bizimki geldi çaktı tokadı sonra bikaç ay ayrı kaldık çok anlatmaya çalıştım ama dinlemedi, bende bunun yakın arkadaşlarıbdan beni iyi tanıyan birine gittim anlaytım onu bi cafe ye falan çağırsan anlatsak durumu dedim, oda kabul etti tamam ben biliyorum olayı dedi ( bizim diğer arkadaşlar haberi uçurmuş zaten heryere ) sonra kız geldi beni görünce bi sinirlendi gitmek istedi ama arkadaş geri çevirdi falan zorlada olsa oturdu masaya arkadaşla anlaytık olayı önce bi inanmadı kalktı sinirle arkadaşınada kızdı bunun yalanlarına inanıyorsun falan dedi ( hiçte öyle biri değilimdir herkeste bilir yani ) sonra bikaç gün sonra bi akşam mesaj attı şu şu yerde bi yemeğe ne dersin diye gittim gülleri alıp barıştık şimdi 1 yıldır falan devam ediyor ilişkimiz halen Aşk olunca insan mantık aramamalı aga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir kere ayrılıp barıştıktan sonra alışkanlık oluyor. Gerçekten. Artık ayrılığı bir sorun çözme aracı olarak görmeye başlıyorsun ilk büyük kavgada hemen ayrılalım oluyor. O yüzden mümkün olduğu kadar az ayrılın. Ayrılıyorsanız da nasılsa barışırız diyerek değil gerçekten ayrılın bitsin.
  • Ben sevişiyorum önce bi tanesiyle sıkılınca benden iyilerine layıksın diyorum yolluyorum , başka buluyorum onla da yiyişiyoruz felan bazen kız bana koyuyor tekmeyi ozaman eskisine bakıyorum çıktıgı ettiği var mı yoksa hemen ona yazıyorum uzun süre düşündüm hata etmişim felan hemen onu tekrar ayarlayıp çakışlara devam
  • think impossible T kullanıcısına yanıt
    Acikcasi samimiyetine inanmadim kol kola gezmek nedir ya hemde sokak ortasinda

• insan. kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşlarıma zaten hep çok yakın davrandığım için ve ayrıca arkadaşlarımda bana karşı öyle olduğu için aramızda garipsenecek bir olay olarak görmüyoruz

NOT: Benim kıza şaka olsun diye tekrar gözüne soka soka yapmıştık bi kaç saniye donup kalmıştı garibim sonra gülüncr anladı

• Hocam geçmiş olsun öncelikle en kötü şeyde işte o sevginin azalması bazılarında sendeki gibi oluyor bazılarıda eskisinden daha iyi,benim olaysa hiç birisi sadece otur ve bekle den ibaret...
  • quote:

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

Hocam geçmiş olsun öncelikle en kötü şeyde işte o sevginin azalması bazılarında sendeki gibi oluyor bazılarıda eskisinden daha iyi,benim olaysa hiç birisi sadece otur ve bekle den ibaret...

Sağ olasın ama benim de beklemekten yapabileceğim bir şey yok hocam ama en çok koyan da sevginin azalması, sevgi nasıl azalır anlamıyorum

• quote:

Sonra 19 ay ayrı kaldınız yakında bir daha denemeye karar verirsiniz.
  • Bir kere biten her zaman biter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın ve adam yan yana bir ömür geçirmeyi hayal edecek kadar birbirlerine bağlı ve sevgi doluysa oluyor bunu günümüz ergen aşklarıyla karsilastirmayin bu durum en erken Üniversite çağlarında olablilir.Bu kişilerin birbirinden ayrılması da birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini anlamak ve kıymetlerini anlamak adına bir bilinç yaratır zaten tekrar bir araya gelincede evlilik oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Sonra 19 ay ayrı kaldınız yakında bir daha denemeye karar verirsiniz.

Yok artık, onun ilişkisi var. Bu saatten sonra mümkün değil

• ayrıldık 15 gün sonra tekrar barıştık 2 ay sonra tekrar ayrıldık :D bir daha barışmadık iyikide barışmamışız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.