Şimdi Ara

Sevgilinizin kısa şort ve etek giymesi? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
3
Favori
28.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kedidirokedi

quote:

Orijinalden alıntı: cidik

yasaklamak kelimesi yanlış aslında burada. hiç bir insana sevgiliniz dahi olsa sana bunu yasaklıyorum demeye hakkınız yok bence. benim düşüncem ve uyguladığım şey şu her iki tarafta birbirinin ricasına saygı göstermeli. evet doğru ben rahatsız oluyorum sevgilimin çok kısa etek giymesinden yada şort giymesinden. ona diyorum rahatsız oluyorum ben, lütfen biraz anlayış göster diye. sonuçta beni rahatsız eden bişeye o da saygı duyar ve duymalı. aynı şekilde onunda bende rahatsızlık duyduğu başka şeyler olunca söylüyor ve saygı duyuyorum. çok şükür ki o da benim düşüncelerime ve rahatsızlık duyduğum şeylere saygı duyuyor ve anlaşıyoruz böylece. bence sizde sevgilinizi bi hayvan gibi görmeyin, sana bunu yasaklıyorum demek yerine adam gibi açıklayın rahatsızlık duyduğunuzu o zaman emin olun ki o zaten giymeyecektir uygun davranacaktır, tabi sizi gerçekten seviyosa.

konudaki şüphesiz en iyi düşünce şekli bu koca bi +1 atıyorum

Alıntıları Göster
    Türkiyede evet

• quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

Türkiyede evet

Alıntıları Göster
    Açık saçık giyinen kızların çoğu kompleksli veya işi sebebiyle o şekilde giyinmek zorunda.
    Kariyer sahibi kompleks nedir bilmeyen bayan arkadaşlarımın 1 tanesi bile dişiliğini sergileyecek tarzda giyinmiyor.
    Özet geçersek boş kafalı biriysen bunu bir şekilde telafi etmelisin.
    Eğer kariyer sahibiysen millet zaten senin giyimine değil kişiliğine bakıyor otomatikman karşı tarafta saygı uyandırıyorsun.
    Yaşım 40 işadamıyım ve bunlar benim gözlemlerim kimsenin giyiminide ayıplamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Akıncı

Kız gece yarısı eve gelmez... Amaaaaan ne var bunda!

Elbette erkeklerle de konuşacak, arkadaşlık yapacak. Ama kız önüne gelenle sarmaş dolaş olur... Amaaaaan ne var bunda!

Vücudunun 4'te 3'ünü sergiler... Amaaaaan ne var bunda! Hangi çağda yaşıyoruz.

Çağ ilerledikçe açılma artacaksa 20 yıl sonra geri kalan bölümler de yavaş yavaş açılır herhalde.

Bu kadar geniş olmayı doğru bulmuyorum. Sadece sevgili değil, herhangi bir Türk kızının yarı çıplak dolaşması, vücudunu teşhir etmesi beni rahatsız eder.

Elbette elin giyimine müdahalemiz yok, ama ailelerin bilinçli olması gerekmez mi?

Eğer bu durum rahatsızlık vermiyorsa bizde ciddi sorunlar var demektir.

+1 Doğru söylüyosun ama kızlarda birer insan biz nasıl şort giyiyorsak onlarda sıcaktan etkilenip giyiyorlar ama yerine göre giyinmesi lazım yukardaki bir arkadaşın dediği gibi. Kızlara da asla şunu giyme bunu giyme demeyeceksiniz aksine daha da inat edip tartışma bile çıkartıyorlar onun yerine sakin kalıp anlatınca ikna edince paşa paşa giymiyorlar.Zaten mini etek giymiyor, sadece şort.Dekolte falan kesinlikle yok.Bence her insan sevdiği kıza değer veriyorsa dekolteli veya minili çıkartmamalı, ama geniş arkadaşlar var onlarıda anlıyorum, ama ne yazık ki bu konuda ben asla geniş olamam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: EDYGL

abi yakışıyosa giymeli..engellemeye lüzum yok...tabiki yerine göre...bazı arkadaşların mesajlarını okudum çatal,bacak.. ohoo arkadaş prof olmuş işin millete ahkam kesiyo...herkes kendi fikrini söyler ama karışmaya hakkı yok..
    işin kısası yakışırsa giysin..

Alıntıları Göster
    Benim kız arkadaşım diğer erkeklerin göz banyosu yapması için bir vitrin değil.

Bana hiç işte herkesi kendin gibi sanma herkes senin kız arkadaşına mı bakacak filan demeyin. Eğer kız açar "ben buradayım bana da bakın diye bağırır gibi her şeyini sergilerse" bakanı da çok olur.

Bu konularda biraz gerçekçi olmak lazım. Ayak bileğinden tahrik olan baldır görünce gözünü ayıramayan göğüs görünce kendinden geçen binlerce insan var dışarıda. Ben sinirli adamım ayrıca yanımdaki kadını sahiplenen biriyim. Yolda yürürken gözünü dikip yanımdaki kadına bakan adamı öylece bırakacak bir insan değilim. Her gün sokakta bir iki adam döveceğime kız arkadaşımla konuşur bu durum için basit önlemler alırım olur biter.

Zaten aklı başında kadın nasıl giyinmesi gerektiğini nerede nasıl oturup kalkacağını nerede nasıl ne konuşacağını bilir . Çoğunlukla benim bir şey söylememe gerek kalmaz ama baktım durumun farkında değil uyarırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 12 Ağustos 2013; 10:54:37 >

• niye senin kız arkadaşında öyle ama yediremiyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F92CEA8E2

niye senin kız arkadaşında öyle ama yediremiyor musun?
    Yorumlardan yola çıkarak, yaş ortalaması 16 mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

Yorumlardan yola çıkarak, yaş ortalaması 16 mı?

Alıntıları Göster
    Smoke34 en fazla 12'dir. Gerçek yaşını bilmem ama zeka yaşı bu.
    Büyük olasılıkla bilerek yapıyor ama işi gücü bırakıp milletle uğraşması belli ediyor zekasını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

quote:

İsterse çıplak dolaşsın yine rahatsız olmam.

yoldan geçen onlarca abaza off pakete bak dediğinde rahatsız olmazsın değil mi ?

Hayır.

Helal valla.Deli oluyorum ben.
  • Ben evlenemem öyle biriyle dostum, karım tesettürlü olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoke34

Ben evlenemem öyle biriyle dostum, karım tesettürlü olmalı

Evlenemezsin tabi kim ne yapsın seni.. O kızın bacaklarını görürsün ağzın sulanır ama o kız senin gibi barzo beyinli birine değil sevişmek selam bile vermez. O yüzden kudurur durusun anca böyle dekolte giyenlere o.. dersin... Elinden başka bi şey gelmezz...
  • quote:

abi yakışıyosa giymeli..engellemeye lüzum yok...tabiki yerine göre...bazı arkadaşların mesajlarını okudum çatal,bacak.. ohoo arkadaş prof olmuş işin millete ahkam kesiyo...herkes kendi fikrini söyler ama karışmaya hakkı yok..

Alıntıları Göster
    Sevgilimle bu konuyu sadece bir kez dillendirdik ve kendisi bu soruyu sorduğunda giyeceğin kıyafetin senin karakterine yakıştığını düşünüyorsan istersen bikiniyle gez demiştim ve kendisi zaten bu konularda hassas olduğu için bir kez olsun abartı giyinmedi. Bu konuda şanslıyım neyse ki yoksa baya uğraşırdık çünkü yanında ben olmadığım zamanlarda fazla açık giyinmesine karşıyım her şeyin bir ayarı vardır. Diz üstünde etek mesela. Teşhirciliğe varmadığı sürece sıkıntı yok bence. Onlar da insan , sıcak yaz günlerinde rahat rahat gezmek en doğal haklarıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Çok büyük yanılgı içerisindesiniz gördüğüm kadarıyla.

Kimse kusura bakmasın ama "Kadınlar bakılsın diye açar" demek nereden baksanız zavallı ve sapıkça bir zihniyetin ürünüdür.

Kadınlar 'aklı hayali 2 bacak arasında olan abazalar' onlara baksın diye dekolte kıyafetler giymez. Bunun temelinde kadınsal içgüdüler vardır.

Kadın denilen varlık, hemcinsleriyle sürekli bir rekabet halindedir. Aynı ortamdaki 2 kadın sürekli -bir şekilde- diğerine üstün gelmeye çalışır. Hani hep görürüz, kadınlar arasında diğer bir kadın hakkında konuşmak çok yaygındır. İşte bunun sebebide birbirlerine karşı olan rekabetleri ve kıskançlık içgüdüleridir.

Kadının hayatta kalması ve rakiplerini elemesi için en güçlü tarafı güzelliğiyken, erkeğin gücü aslında fiziki güç ve kadınlardan daha iyi şekilde evrilmiş aritmetik zekasıdır.

Kadın, hemcinsine karşı üstünlüğünü kanıtmalamak için öncelikle güzelliğini ön plana çıkaracaktır. Makyaj - rejimler - dekolte kıyafetler - parfümler - acı veren epilasyon seansları hep bunun için vardır! GüZELLiK için! Aslında kadınların dünyasındaki anlamıyla GÜÇ için. Ve dekolte giyen kadın, bir şekilde diğer kadınlardan daha çekici - daha alımlı - daha güzel yani daha güçlü olduğu düşüncesi içindedir.

Mesela fiziği pekte iddialı olmayan, mini etek yada dekolte giyemeyen kadınlara şöyle bir bakın. Hepsi bir şekilde süper sosyal olmaya çalışan, sanat, dersler yada vakıf-yardım gibi sosyal etkinliklerle uğraşan falan kadınlardır. Onlarda eksikliklerini bu şekilde kapamaya çalışırlar.

Özetle aslında bu fiiller tamamen vahşi bir içgüdünün sonucu. Kadınların birbirine karşı gösterişi. Aslında onlar makyaj yaparken yada mini etek giyerken kendilerini bize beğendirmek için değil, hemcinslerine baskın olabilmek için yapıyorlar.

Daha detaylı bilgi için Freud'un kadınlara dair psiko-analizlerine göz atabilirsiniz.

Hocam kısa ve basit bir mantıkla cevap vereceğim bir sürü psikolojik araştırmaya veya değişik şeylere gerek yok. Basit düşün; onlarca mühendis sorunu farklı şekilde arar ama halbuki makinenin cıvatası gevşemiştir, buna benzer basit şekilde. Ha o tür araştırmalar gereksiz değildir elbette, yapılmalıdır hatta.

Kadının açık giyinme-makyaj vs vs rekabetini çeşitli sosyal ve psikolojik analizlere dayanarak yorumlamışsın. Bunlar doğru yorumlardır ve katılıyorum fakat işin özünü anlayamamışsın. Kadınlar arasındaki rekabet erkeklerden doğar ve erkekler içinde devam edecektir. Elbette ki bu rekabeti sırf erkeğe dayatmak doğru değildir altında aynı zamanda yormunda bahsetmiş olduğun kadınlar arasındaki güçde büyük bir etkendir ve başlıca diğer alt nedenler sıralanabilir ama temeli erkekdir. Erkeğin olmadığı bir dünyada ne mini etek ne şort ne de makyaj hiçbiri olmayacaktır

Dolayısı diğer arkadaşların gayet düz ve basit olan "erkekler baksın diye öyle yapıyolar" hipotezi doğrudur. Olaya bir kademe daha üstten baktığınızda bunu göreceğinizi umuyorum.

Ayrıca sizin düşüncenizde olmayan kişiler için zavallı ve sapık gibi ithamlarda bulunmak karşı düşüncedeki insanlara saygısızlıktır, bu tür ithamlarda bulunuyorsanız karşıt görüşle kişilerinde size çeşitli ithamlarda bulunmasına göz yumuyorsunuz demektir.

quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Kimse kusura bakmasın ama "Kadınlar bakılsın diye açar" demek nereden baksanız zavallı ve sapıkça bir zihniyetin ürünüdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

Erkekden önce giyen bayan rahatsızlık duyuyor zaten. Eli belinde oturup kalkerken çantasını elini siper ediyor, eteğini çekiştirenler dahi var. Bunların yerine rahat edebilecegi kıyafetler giyinse olmazmı yani ?

Rahatsız olan giyermi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerine göre nasıl giyiniceğini nasıl oturup kalkıcağını öğrenememişse bu zamana kadar o kızdan hayır gelmez senin onu aşkım şunu giyme diyerek uyarman büyük bi eziklik bence o sana bunu söyletmemeli...
  • quote:

quote:

quote:

yoldan geçen onlarca abaza off pakete bak dediğinde rahatsız olmazsın değil mi ?

Hayır.

Sen ne tür bi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

quote:

quote:

Hayır.

Sen ne tür bi ?

Alıntıları Göster
    Kendi karar verebilir zaten, ben karışmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B076F42F8

Bu mesaj silindi.
    Damacanadaki delikten bile tahrik olup masturbasyon yapan, cansız mankene bile tecavüz eden, gündüz vakti dahi kaçırıp tecavüz eden, dahası aklınıza gelemeyecek ve duymadığınız cinsel saplantıları olan insanların bulunduğu bir toplumda böyle giyinen bir kız için lütfen bana özgürlükten, sıcaktan bunalmışlıktan, kadınlar arası rekabetten bahsetmeyin. Bu sağanak yağmurlu havada dışarı şemsiyesiz çıkıp "ama ben ıslanmak istemiyorum?!!" demek gibi birşey. Yukarıda arkadaş da bahsetmiş rekabet hakkında, o rekabetin temelinde de kendini karşı cinse beğendirme var. Öyle olsaydı kız yurtları defile, manken yetiştirme yeri olurdu, kızların kız kıza takıldığı erkeklerin olmadığı bir ortamda öyle cafcaflı kız göremezsin.

Diğer bir mevzu, hadi diyelim barzoların olmadığı bir ortamda öyle rahat mini derin dekolte vs. müsaade ettiğiniz eşinizle/kız arkadaşınızla gezerken, başka erkekler baktığında akıllarından "öff ne kadın be ne dolgun vs.vs.'leri var.." diye geçirmeleri ya da fantezi kurmaları sizi hiç rahatsız etmeyecekse bir lafım yok, meşrep meselesi sonuçta. Yok ya sen öyle giyinen kızlara/kadınlara o gözle mi bakıyorsun diyecek olanlara da: bu konuda ben takıntı yaptım bir süre, bir benim mi dikkatimi çekiyor bu durum acaba diye...ama değilmiş; istanbul'un farklı yerlerinde, unv. yıllarındayken farklı şehirlerde yaptığım gözlemlerle söylüyorum, o şekilde giyinen insanlara şehvet dışında başka bakışla bakılmıyor. Öyle biri bulunduğum mekana (otobüs/cafe vs toplu yerler) girdiğinde kolunda aynı şekilde giyinmiş sevgilisi/eşi olan da, yanında çarşaflı eşi olan sakallı hacı amca da, görüş alanına giren her erkeğin bazen anlık bazen uzun uzadıya bakışlarına maruz kalıyor. Peki öyle düşündüklerini nerden biliyorsun? Biliyorum çünkü öyle bir dişi gördükten sonra erkekler arasında fısıldaşmalar, gözlükleri altından pis pis sırıtmalar, fırsat bulurlarsa çaktırmadan fotoğraf çekmeye çalışmalar... Cinsel dürtülerin bastırıldığı bir ülkeyiz, bunu bile bile öyle giyinmek isteyenler, müsaade edenler yine kendi tercihleri, kimseyi ilgilendirmez, ama sonra buraya kız arkadaşımla gezerken laf attılar taciz edildik falan tavsiye istemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yokX2

Damacanadaki delikten bile tahrik olup masturbasyon yapan, cansız mankene bile tecavüz eden, gündüz vakti dahi kaçırıp tecavüz eden, dahası aklınıza gelemeyecek ve duymadığınız cinsel saplantıları olan insanların bulunduğu bir toplumda böyle giyinen bir kız için lütfen bana özgürlükten, sıcaktan bunalmışlıktan, kadınlar arası rekabetten bahsetmeyin. Bu sağanak yağmurlu havada dışarı şemsiyesiz çıkıp "ama ben ıslanmak istemiyorum?!!" demek gibi birşey. Yukarıda arkadaş da bahsetmiş rekabet hakkında, o rekabetin temelinde de kendini karşı cinse beğendirme var. Öyle olsaydı kız yurtları defile, manken yetiştirme yeri olurdu, kızların kız kıza takıldığı erkeklerin olmadığı bir ortamda öyle cafcaflı kız göremezsin.

Diğer bir mevzu, hadi diyelim barzoların olmadığı bir ortamda öyle rahat mini derin dekolte vs. müsaade ettiğiniz eşinizle/kız arkadaşınızla gezerken, başka erkekler baktığında akıllarından "öff ne kadın be ne dolgun vs.vs.'leri var.." diye geçirmeleri ya da fantezi kurmaları sizi hiç rahatsız etmeyecekse bir lafım yok, meşrep meselesi sonuçta. Yok ya sen öyle giyinen kızlara/kadınlara o gözle mi bakıyorsun diyecek olanlara da: bu konuda ben takıntı yaptım bir süre, bir benim mi dikkatimi çekiyor bu durum acaba diye...ama değilmiş; istanbul'un farklı yerlerinde, unv. yıllarındayken farklı şehirlerde yaptığım gözlemlerle söylüyorum, o şekilde giyinen insanlara şehvet dışında başka bakışla bakılmıyor. Öyle biri bulunduğum mekana (otobüs/cafe vs toplu yerler) girdiğinde kolunda aynı şekilde giyinmiş sevgilisi/eşi olan da, yanında çarşaflı eşi olan sakallı hacı amca da, görüş alanına giren her erkeğin bazen anlık bazen uzun uzadıya bakışlarına maruz kalıyor. Peki öyle düşündüklerini nerden biliyorsun? Biliyorum çünkü öyle bir dişi gördükten sonra erkekler arasında fısıldaşmalar, gözlükleri altından pis pis sırıtmalar, fırsat bulurlarsa çaktırmadan fotoğraf çekmeye çalışmalar... Cinsel dürtülerin bastırıldığı bir ülkeyiz, bunu bile bile öyle giyinmek isteyenler, müsaade edenler yine kendi tercihleri, kimseyi ilgilendirmez, ama sonra buraya kız arkadaşımla gezerken laf attılar taciz edildik falan tavsiye istemeyin.

Alıntıları Göster
    Medeni, çağdaş, avrupalı olacağız diye aman godoş olmayın

• quote:

Alıntıları Göster
    denize yakın şehirlerde neredeyse bütün kızlar kısa şortla geziyorlar
    tatil yerleride bu şekilde.

ve sokaklarda kmse yadırgamıyor ve kimsede abaza abaza bakmıyor

ama aynı şortla gidip konya'da sakarya'da dolaşırsa alacağı tepki farklı olacaktır

bu nedenle ortamına göre hareket edilmeli

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.