Şimdi Ara

Sevgilinizin kısa şort ve etek giymesi? (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
251
Cevap
3
Favori
28.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Commander

Bu tip şeylerde bazı kızlar çok anlayışlı olabiliyor, sen söylemeden anlayabiliyor hatta, yıllar önce olan bir sevgilim kendisi dile getirmişti bu konuyo, etek giymemden rahatsız olurmusun diye o zamanlar pekde umurumda değildi tabi niye rahatsız oliyim senin giyiminden demiştim. Şuan uzun bir birliktelik yaşadığım bir şahıs var, kaç yıldır onu etek giyme dedim, burası yazlık herkes giyiyor dedi. İstanbul a geldik yine giymiş. Niye giydin ? külotlu çorap var bi yerim görünmüyo. Kısa şort ta giyiyor tabi giymemezlik yaparmı, hatta yetmez kısa şortunda yırtık lısını alıcakki daha rahat hissetsin kendini. Açıklaması tabi yine altımda çorap var Serdar!. Sütyen giyer yada giymek için giyer. Nasıl sütyense, söyleyincede hepsi böyle napim yok başka der. Ama gidip başka herşeye para verir sütyene gelince pahalı der. Baktım olacak gibi değil artık hiç umursa Serdar boşver dedim. O sevgilim zamanında abaza bir ortamım yoktu pek o yüzden umursamıyordum ama zamanla ortamdan ortama tanıdığın insanlar artınca bazı şeyleri görünce anlıyorsun. Yani kız kusursuz giyinse pantolunun arkasından külodunun şeridi belli oluyorsa ona bakıyorlar. Bu kadar abazalar var. Abazalıkta Türkiye de bence sınır yok, her türlüsü bakıyo gerçekten, evlisi apaçisi emo su aptalı masum görüneni arkadaş görüneni hepsi ama hepsi bakıyor. Herkes demiyorum yanlış anlaşılmasında her kesimden bakıyolar demek istiyorum. Arkadaşı dediği çocuk götüne bakarken resim çekiliyor, bunu facebook a koyuyolar görüyorum. Söylediğimde hatıra Serdar keşke onun gibi olabilsen cevabı alıyorum. Allah belamı versede kurtulsam diyorum bazen. Sözde sınıf arkadaşları oturmuş muhabbet ediyorlar kız kalkıp gidince arkasından direk orası burası konuşulmaya başlanıyo. Bu özellikle ünide tavan yapmış durumda, lisede bir nebze ünide tavan. Kızlar podyuma çıkan seçmece manken erkeklerde onları süzüp yorum yapan salyalarını akıtan şahıslar. Erkek işte eve gidince ne yapıcak masturbasyon çekerken gördüklerini getircek aklına ne yapıcak başka ? Meleklerimi düşünücek. Bunlar için en ufak şey yetiyor yani bakmaları için. Ama bunu anlamakta inatla direnen biri var şuan, önceki arkadaşımı düşününce vay be ne düşünceli kızmış dememek mümkün değil. Benim rahatsız olduğumun çokta iyi farkında ama rahatını bozmuyor. Birde topuklu merakı var, okulunda sene sonu , son gün yani o gün gelmeyeceğimi söyledim, topuklu giymiş elbisesini giymiş. Ben geldim dedim gittik arkadaşıyla üçlü şekilde oturduk bi yere. Orda çok net gördüm arkadaşı elbiseninin açıldığı fark edip o uyardı göz işaretiyle. Ben utandım orda çünkü hep böyle bir kız işte, dikkat etmiyor hiçbir zaman. Dikkat demek boş olduğunda oranı buranı düzeltmek değil her şart altından kontrollu olmaktır.
    Bu konuda çok doluyum aslında konuya girmem patlamama neden oldu, şuan zaten beynimde birçok şey bitmiş durumda, bunca zamandır katlandım herşeye, bir kere olsun sözümü dinlemedi, bir kere olsun benim için adam gibi bir adım bile atamadı. Birkez olsun gerçekten beni mutlu edecek şeylerin üstüne gitmedi.
    Ne zaman birşeyi dile getirsem ailesi annesiymiş babasıymış onlar bahane oldu, sevseydi biraz adam akıllı çıkar konuşturmazdı karşısında kimseyi ama yok işte.
    Sorcak olursanız şuan devam eden bir ilişkiden bahsediyorum, ama onun tarafından. Benim için bir parıltı olması için bile çok çok büyük birşeyler yapacak ki ancak o zaman düşüncem değişsin oda 5 6 yıldır olmadı bu saatten sonrada olmaz. Şimdi bir kız bulmalıyım yeni benden uzaklaşsın, laftan anlamıyo çünkü.

Yani özetlersem sorunu senin demenle olacak birşey değil bunlar bence. Olay şahıs ta biter. Gerisi yalan.

Dinine kurban hocam. Noktayı koymuşun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

quote:

İsterse çıplak dolaşsın yine rahatsız olmam.

yoldan geçen onlarca abaza off pakete bak dediğinde rahatsız olmazsın değil mi ?

Hayır.

İlginç bi düşünce. :)

Sebebi nedir acaba?

Onların öyle demesi bana bir şey kaybettirmiyor çünkü.

Çok geniş bir insansın sevgilinin başkası ile yatağa girmeside sana bir şey kaybettirmez sanirim ne olacak toprak olacak nasılsa değil mi umarım yanlıştan dönersiniz zaten kesin döneceksin Ahirette herkez yaşadığı yanlıştan dönecek
    Erkek dediğin kıskanır kıskanmasz ise zaten erkek değil dir
    Cükkül olması erkek olduğunun kanıtı değil dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

quote:

Orijinalden alıntı: Commander

Bu tip şeylerde bazı kızlar çok anlayışlı olabiliyor, sen söylemeden anlayabiliyor hatta, yıllar önce olan bir sevgilim kendisi dile getirmişti bu konuyo, etek giymemden rahatsız olurmusun diye o zamanlar pekde umurumda değildi tabi niye rahatsız oliyim senin giyiminden demiştim. Şuan uzun bir birliktelik yaşadığım bir şahıs var, kaç yıldır onu etek giyme dedim, burası yazlık herkes giyiyor dedi. İstanbul a geldik yine giymiş. Niye giydin ? külotlu çorap var bi yerim görünmüyo. Kısa şort ta giyiyor tabi giymemezlik yaparmı, hatta yetmez kısa şortunda yırtık lısını alıcakki daha rahat hissetsin kendini. Açıklaması tabi yine altımda çorap var Serdar!. Sütyen giyer yada giymek için giyer. Nasıl sütyense, söyleyincede hepsi böyle napim yok başka der. Ama gidip başka herşeye para verir sütyene gelince pahalı der. Baktım olacak gibi değil artık hiç umursa Serdar boşver dedim. O sevgilim zamanında abaza bir ortamım yoktu pek o yüzden umursamıyordum ama zamanla ortamdan ortama tanıdığın insanlar artınca bazı şeyleri görünce anlıyorsun. Yani kız kusursuz giyinse pantolunun arkasından külodunun şeridi belli oluyorsa ona bakıyorlar. Bu kadar abazalar var. Abazalıkta Türkiye de bence sınır yok, her türlüsü bakıyo gerçekten, evlisi apaçisi emo su aptalı masum görüneni arkadaş görüneni hepsi ama hepsi bakıyor. Herkes demiyorum yanlış anlaşılmasında her kesimden bakıyolar demek istiyorum. Arkadaşı dediği çocuk götüne bakarken resim çekiliyor, bunu facebook a koyuyolar görüyorum. Söylediğimde hatıra Serdar keşke onun gibi olabilsen cevabı alıyorum. Allah belamı versede kurtulsam diyorum bazen. Sözde sınıf arkadaşları oturmuş muhabbet ediyorlar kız kalkıp gidince arkasından direk orası burası konuşulmaya başlanıyo. Bu özellikle ünide tavan yapmış durumda, lisede bir nebze ünide tavan. Kızlar podyuma çıkan seçmece manken erkeklerde onları süzüp yorum yapan salyalarını akıtan şahıslar. Erkek işte eve gidince ne yapıcak masturbasyon çekerken gördüklerini getircek aklına ne yapıcak başka ? Meleklerimi düşünücek. Bunlar için en ufak şey yetiyor yani bakmaları için. Ama bunu anlamakta inatla direnen biri var şuan, önceki arkadaşımı düşününce vay be ne düşünceli kızmış dememek mümkün değil. Benim rahatsız olduğumun çokta iyi farkında ama rahatını bozmuyor. Birde topuklu merakı var, okulunda sene sonu , son gün yani o gün gelmeyeceğimi söyledim, topuklu giymiş elbisesini giymiş. Ben geldim dedim gittik arkadaşıyla üçlü şekilde oturduk bi yere. Orda çok net gördüm arkadaşı elbiseninin açıldığı fark edip o uyardı göz işaretiyle. Ben utandım orda çünkü hep böyle bir kız işte, dikkat etmiyor hiçbir zaman. Dikkat demek boş olduğunda oranı buranı düzeltmek değil her şart altından kontrollu olmaktır.
    Bu konuda çok doluyum aslında konuya girmem patlamama neden oldu, şuan zaten beynimde birçok şey bitmiş durumda, bunca zamandır katlandım herşeye, bir kere olsun sözümü dinlemedi, bir kere olsun benim için adam gibi bir adım bile atamadı. Birkez olsun gerçekten beni mutlu edecek şeylerin üstüne gitmedi.
    Ne zaman birşeyi dile getirsem ailesi annesiymiş babasıymış onlar bahane oldu, sevseydi biraz adam akıllı çıkar konuşturmazdı karşısında kimseyi ama yok işte.
    Sorcak olursanız şuan devam eden bir ilişkiden bahsediyorum, ama onun tarafından. Benim için bir parıltı olması için bile çok çok büyük birşeyler yapacak ki ancak o zaman düşüncem değişsin oda 5 6 yıldır olmadı bu saatten sonrada olmaz. Şimdi bir kız bulmalıyım yeni benden uzaklaşsın, laftan anlamıyo çünkü.

Yani özetlersem sorunu senin demenle olacak birşey değil bunlar bence. Olay şahıs ta biter. Gerisi yalan.

Dinine kurban hocam. Noktayı koymuşun.

Alıntıları Göster
    bir arkadaş 'Damacanadaki delikten bile tahrik olup masturbasyon yapan, cansız mankene bile tecavüz eden insanların olduğu toplum' demiş, ve burdan yola çıkp kızın kısa etek giymesine karşı olduğunu belirtmiş. İyide olay da bu zaten! Adam damacanadan tahrik olabilcek düzeyde sen hala etek, pantolon derdindesin.. cansız mankenle ilişkiye giren adam, senin üzerinde ne var diye bakmaz, zaten amacı bellidir, gözleri yerine fantazi dünyasına göre görür, çarşafla bile dolaştırsan, içinde kadın olduğunu bildiği için olay onun için bitmiştir. Burda yok giyerse bakılmayı laf yemeyi hakediyor falan yazanlar, arap ülkelerinde yani kadının açık gezmesinin yasal olarak yasak olduğu ülkelerde bu tarz işlerin olmadığını falan mı sanıyor acaba ??? Bide dini karıştırmadan olmaz diyenler, verdiğim örnek için ne diyecekler peki?? Olay tamamen toplumda erkeğin yetiştirilmesiyle alakalıdır! Bu ülkede kot giydiği için tecavüzde tahrik olduğu söylenip cezasında azaltma yapılan davalar var. Siz etek şort derdindesiniz! Allah'ım sen ülkemdeki erkeklere akıl fikir ahlak ihsan eyle..

• quote:

Orijinalden alıntı: Thailano

bir arkadaş 'Damacanadaki delikten bile tahrik olup masturbasyon yapan, cansız mankene bile tecavüz eden insanların olduğu toplum' demiş, ve burdan yola çıkp kızın kısa etek giymesine karşı olduğunu belirtmiş. İyide olay da bu zaten! Adam damacanadan tahrik olabilcek düzeyde sen hala etek, pantolon derdindesin.. cansız mankenle ilişkiye giren adam, senin üzerinde ne var diye bakmaz, zaten amacı bellidir, gözleri yerine fantazi dünyasına göre görür, çarşafla bile dolaştırsan, içinde kadın olduğunu bildiği için olay onun için bitmiştir. Burda yok giyerse bakılmayı laf yemeyi hakediyor falan yazanlar, arap ülkelerinde yani kadının açık gezmesinin yasal olarak yasak olduğu ülkelerde bu tarz işlerin olmadığını falan mı sanıyor acaba ??? Bide dini karıştırmadan olmaz diyenler, verdiğim örnek için ne diyecekler peki?? Olay tamamen toplumda erkeğin yetiştirilmesiyle alakalıdır! Bu ülkede kot giydiği için tecavüzde tahrik olduğu söylenip cezasında azaltma yapılan davalar var. Siz etek şort derdindesiniz! Allah'ım sen ülkemdeki erkeklere akıl fikir ahlak ihsan eyle..

Alıntıları Göster
    İnsan herkesi kendi gibi zannedermiş derlerya, bir adale görüp ne fanteziler kuruyorsanız artık bişi diyemiyorum. Bundan dolayı bazı arkadaşların nasıl bir pislik olduğunu çıkarabiliriz.

• Hayır Onun Ne Giyeceğini Söylemek Benim Isim Değil Ama Fazla Açılması(abartmaması)nı da isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: SchmeicheL

quote:

Orijinalden alıntı: _Akıncı

Kız gece yarısı eve gelmez... Amaaaaan ne var bunda!

Elbette erkeklerle de konuşacak, arkadaşlık yapacak. Ama kız önüne gelenle sarmaş dolaş olur... Amaaaaan ne var bunda!

Vücudunun 4'te 3'ünü sergiler... Amaaaaan ne var bunda! Hangi çağda yaşıyoruz.

Çağ ilerledikçe açılma artacaksa 20 yıl sonra geri kalan bölümler de yavaş yavaş açılır herhalde.

Bu kadar geniş olmayı doğru bulmuyorum. Sadece sevgili değil, herhangi bir Türk kızının yarı çıplak dolaşması, vücudunu teşhir etmesi beni rahatsız eder.

Elbette elin giyimine müdahalemiz yok, ama ailelerin bilinçli olması gerekmez mi?

Eğer bu durum rahatsızlık vermiyorsa bizde ciddi sorunlar var demektir.

+1 Doğru söylüyosun ama kızlarda birer insan biz nasıl şort giyiyorsak onlarda sıcaktan etkilenip giyiyorlar ama yerine göre giyinmesi lazım yukardaki bir arkadaşın dediği gibi. Kızlara da asla şunu giyme bunu giyme demeyeceksiniz aksine daha da inat edip tartışma bile çıkartıyorlar onun yerine sakin kalıp anlatınca ikna edince paşa paşa giymiyorlar.Zaten mini etek giymiyor, sadece şort.Dekolte falan kesinlikle yok.Bence her insan sevdiği kıza değer veriyorsa dekolteli veya minili çıkartmamalı, ama geniş arkadaşlar var onlarıda anlıyorum, ama ne yazık ki bu konuda ben asla geniş olamam :D

3 Senelik yorumu alıntılamışsın genius

• quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

quote:

İsterse çıplak dolaşsın yine rahatsız olmam.

yoldan geçen onlarca abaza off pakete bak dediğinde rahatsız olmazsın değil mi ?

Hayır.

İlginç bi düşünce. :)

Sebebi nedir acaba?

sebebi arkadaşın doğuştan beri elizabeth takılması, sevgilisi olsaydı bu kadar geniş olamazdı emin ol

• Ortamına göre

evimin etrafında tabiki hayır hatta karton kutu geçiririm bakkal bir görse iki saat izler
    şuan sürekli bulundugum ortamlarda sorun olmaz
    tabiki suanki arkadaşlarımın giyindiği gibi açık değil, onu hiçbir yerde giyindirmem. Mini dekolte vs okeyde, bazı kıyafetler sublimal msjlar içeriyor
  • izin vermem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zealotry

quote:

Orijinalden alıntı: SchmeicheL

quote:

Orijinalden alıntı: _Akıncı

Kız gece yarısı eve gelmez... Amaaaaan ne var bunda!

Elbette erkeklerle de konuşacak, arkadaşlık yapacak. Ama kız önüne gelenle sarmaş dolaş olur... Amaaaaan ne var bunda!

Vücudunun 4'te 3'ünü sergiler... Amaaaaan ne var bunda! Hangi çağda yaşıyoruz.

Çağ ilerledikçe açılma artacaksa 20 yıl sonra geri kalan bölümler de yavaş yavaş açılır herhalde.

Bu kadar geniş olmayı doğru bulmuyorum. Sadece sevgili değil, herhangi bir Türk kızının yarı çıplak dolaşması, vücudunu teşhir etmesi beni rahatsız eder.

Elbette elin giyimine müdahalemiz yok, ama ailelerin bilinçli olması gerekmez mi?

Eğer bu durum rahatsızlık vermiyorsa bizde ciddi sorunlar var demektir.

+1 Doğru söylüyosun ama kızlarda birer insan biz nasıl şort giyiyorsak onlarda sıcaktan etkilenip giyiyorlar ama yerine göre giyinmesi lazım yukardaki bir arkadaşın dediği gibi. Kızlara da asla şunu giyme bunu giyme demeyeceksiniz aksine daha da inat edip tartışma bile çıkartıyorlar onun yerine sakin kalıp anlatınca ikna edince paşa paşa giymiyorlar.Zaten mini etek giymiyor, sadece şort.Dekolte falan kesinlikle yok.Bence her insan sevdiği kıza değer veriyorsa dekolteli veya minili çıkartmamalı, ama geniş arkadaşlar var onlarıda anlıyorum, ama ne yazık ki bu konuda ben asla geniş olamam :D

3 Senelik yorumu alıntılamışsın genius

Kan davası return

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

hepsini yasakladım. etek giymesine bile izin vermiyorum etrafımdaki abaza insanların sapkın düşüncelerini duyunca yaptığım hareketin Türkiye şartlarına göre normal olduğunu düşünüyorum. yobaz demek serbest

destekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2nd Captain

quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

hepsini yasakladım. etek giymesine bile izin vermiyorum etrafımdaki abaza insanların sapkın düşüncelerini duyunca yaptığım hareketin Türkiye şartlarına göre normal olduğunu düşünüyorum. yobaz demek serbest

destekliyorum

Alıntıları Göster
    Abazan filan değilim ama mesela kısa şortla giden bi kız görsem mesela bacakların o titremesi aklıma hardcore videolar getiriyo istemsiz olarak yani asla izin vermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: EDYGL

abi yakışıyosa giymeli..engellemeye lüzum yok...tabiki yerine göre...bazı arkadaşların mesajlarını okudum çatal,bacak.. ohoo arkadaş prof olmuş işin millete ahkam kesiyo...herkes kendi fikrini söyler ama karışmaya hakkı yok..
    işin kısası yakışırsa giysin..

Alıntıları Göster
    Bir şey demem, hangi devirde yaşıyoruz ? Bakan olursa da bakmaktan öteye gidemez zaten rahat olun

• quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Çok büyük yanılgı içerisindesiniz gördüğüm kadarıyla.

Kimse kusura bakmasın ama "Kadınlar bakılsın diye açar" demek nereden baksanız zavallı ve sapıkça bir zihniyetin ürünüdür.

Kadınlar 'aklı hayali 2 bacak arasında olan abazalar' onlara baksın diye dekolte kıyafetler giymez. Bunun temelinde kadınsal içgüdüler vardır.

Kadın denilen varlık, hemcinsleriyle sürekli bir rekabet halindedir. Aynı ortamdaki 2 kadın sürekli -bir şekilde- diğerine üstün gelmeye çalışır. Hani hep görürüz, kadınlar arasında diğer bir kadın hakkında konuşmak çok yaygındır. İşte bunun sebebide birbirlerine karşı olan rekabetleri ve kıskançlık içgüdüleridir.

Kadının hayatta kalması ve rakiplerini elemesi için en güçlü tarafı güzelliğiyken, erkeğin gücü aslında fiziki güç ve kadınlardan daha iyi şekilde evrilmiş aritmetik zekasıdır.

Kadın, hemcinsine karşı üstünlüğünü kanıtmalamak için öncelikle güzelliğini ön plana çıkaracaktır. Makyaj - rejimler - dekolte kıyafetler - parfümler - acı veren epilasyon seansları hep bunun için vardır! GüZELLiK için! Aslında kadınların dünyasındaki anlamıyla GÜÇ için. Ve dekolte giyen kadın, bir şekilde diğer kadınlardan daha çekici - daha alımlı - daha güzel yani daha güçlü olduğu düşüncesi içindedir.

Mesela fiziği pekte iddialı olmayan, mini etek yada dekolte giyemeyen kadınlara şöyle bir bakın. Hepsi bir şekilde süper sosyal olmaya çalışan, sanat, dersler yada vakıf-yardım gibi sosyal etkinliklerle uğraşan falan kadınlardır. Onlarda eksikliklerini bu şekilde kapamaya çalışırlar.

Özetle aslında bu fiiller tamamen vahşi bir içgüdünün sonucu. Kadınların birbirine karşı gösterişi. Aslında onlar makyaj yaparken yada mini etek giyerken kendilerini bize beğendirmek için değil, hemcinslerine baskın olabilmek için yapıyorlar.

Daha detaylı bilgi için Freud'un kadınlara dair psiko-analizlerine göz atabilirsiniz.

freudu boşver ben de tıp okuyorum.

şöyle açıklayayım hemen.kadın içgüdüsel olarak güçlü olmanın güzellikten geçtiğini hisseder ve hemcinsleriyle rekabet halindedir burası kabul.ama bunun nedeni nedir sence?
    ben söyleyeyim.bulabileceği en güçlü karşı cinsi bulabilmek için.en güçlü karşı cins hayatta kalması için en gerekli olan şeydir.hemcinsleriyle rekabetinin başka bir psikolojik izahı yoktur.
    bu sayede gelecek nesillerin (genetik olarak güçlü kadın + güçlü erkek = daha güçlü çocuk) daha güçlü genlere sahip olması sağlanır.

erkek için de hemen hemen aynı şeyler geçerli.yoksa bugun body salonu diye bir şey olmazdı.

sonuç olarak kadınlar baksın diye açar.

öte yandan senin gibi birçokları da bu kadar basit bir bilimsel izahı bile kendi bilinçaltlarında ulaşmaya çalıştıkları amaca uygun olarak , saçma sapan , rasyonellikten çok uzak bir şekle sokabilir.
    muhtemelen senin bilinçaltında da mini etekli kadın sayısının artması benim de onlardan birine sahip olma olasılığımı arttırır.o zaman kadınların mini etek konusunda erkeklerden çekinmesine cevap olarak erkeklere aslında bunun onların açısından o kadar da kötü olmadığını bir şekilde anlatıp , bu yolun önünü açabilirim.tarzı bir mantık var.

• Elalemin karisina kizina bak sonra kendi manitana yasakla

• quote:

abi yakışıyosa giymeli..engellemeye lüzum yok...tabiki yerine göre...bazı arkadaşların mesajlarını okudum çatal,bacak.. ohoo arkadaş prof olmuş işin millete ahkam kesiyo...herkes kendi fikrini söyler ama karışmaya hakkı yok..

Alıntıları Göster
    Ergenlerin kız arkadaşlarına karışmasına hastayım bir kadın nerede ne giymesini biliyordur zaten... Yurt dışında ve tatil bölgelerinde hiç karışmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

Problem olmaz benim için çünkü sevdiğim insanı en iyi şekilde görmek isterim

Tahmın edıyorum herkes gormek ıster ama dısarda sadece sız yoksunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Çok geniş bir insansın sevgilinin başkası ile yatağa girmeside sana bir şey kaybettirmez sanirim ne olacak toprak olacak nasılsa değil mi umarım yanlıştan dönersiniz zaten kesin döneceksin Ahirette herkez yaşadığı yanlıştan dönecek

Evet istediği kişi ile yatağa girebilir, ben buna karışamam. Ayrıca ahiret diye bir yer yok.
    Kıskanmak tamamen saçmadır, mantıksızdır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Evet istediği kişi ile yatağa girebilir, ben buna karışamam. Ayrıca ahiret diye bir yer yok.
    Kıskanmak tamamen saçmadır, mantıksızdır.

Troll degilsen gecmis olsun

• quote:

Alıntıları Göster
    Antalya'da 50 derece sıcakta pantolonla mı dolaşacaktı? Normal boyda şort giysin, etek giysin, askılı tshirt giysin. Hava çok sıcak. Ben bile iş sebebiyle pantolon giymek zorunda kalıyorum ve sırılsıklam oluyor pantolonum terden dışarı çıktığımda.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.