Şimdi Ara

Sevgilinizin açık giyinmesine karışır mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diyelim sevgiliniz var uzerinde ince askili altinda kisa şort veya etek. ne hissedersiniz. ve erkeklerde öküz gibi bakiyor ne yaparsiniz o durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 10 Temmuz 2022; 19:29:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşhir sözkonusu olmadıkça kadının kendi hür iradesidir kimse ne giydiğine karışamaz, sadece sen partneri olarak fikrini söyleyebilirsin.Kadınları kapatmaya uğraşmak yerine toplumdan sapıkları temizlesek daha güzel olmaz mı ? Sanki kapalı kadınlar tacize uğramıyorlar mı ? Avrupa da üstsüz güneşleniyor millet kimse dönüpde bakmıyor bile, burada eteği biraz kısa diye kadının başına gelmeyen kalmıyor.Sizce sorun kadınlarda mı yoksa bu zihniyetde mi ?

• açık giyinecek kişi sevgilim olamaz. Sevgili dediğin hayat tarzı sizinki ile örtüşen insanı seçerek olur zaten :) Birini beğenip içine istdiğin insanı dolduramazsın o yöntem çok dayanmadan patlıyor.. Sürdürülebilir bir yöntem değil geçici bir çözüm sadece.

• sevgilini ona göre seç

• Kadın biz dindarlar için namustur, tabiki izin vermezdim artık İslam dininde sevgili olayı tamamen yasaktır ve sadece evliliğe izin vardır

• Yo

• bana ait olan bende kalır.. Baskası katiyen bakamaz..
    Kapalı sevgilim var 6 senedir.. Kafam rahat..

• Türkiye de sorulcak sorumu şimdi. Kafede kız arkadaşının yanında delikanlıya sor bakalım çıkabiliyormusun o mahalleden.

merak ettiğin cevabını al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgiarticom -- 10 Temmuz 2022; 22:20:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilgi çekmek için yapmıyorsa ki genelde bu mümkün değil, umrumda olmaz. diğer türlü en baştan öylesiyle olmaz zaten. burda direkt şort giymesine bile karışacak olanlar var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben seviyorum aga kız arkadaşımı şortla, askılıyla görmeyi. Hoşuma gidiyor benim. Karışmam.

• Treth kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle birini değiştirmek imkansiz instada ekledigim sagdan soldan kızlar baktım acik sacik giyiniyor direkt sessize aliyorum hikayelerini ugrasamam

Bazisi bikinili poz atiyor instaya simdi bununla nasil ciddi iliski düşünebilir bi delikanlı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

hocam

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt
    kuranda sevgili olayı ile ilgili ayet aradım da bulamadım hocam kaynak belirtebilir misiniz?

• Milletin bakmasından korkuyorsunuz çünkü siz de hayvanlar gibi bakıyorsunuz. Kitle aynı gerici kitle

• yerine göre. kendisi Çeşmeli olduğu için o taraflarda çok takmıyorum ama İstanbul’da falan olmaz

• KARA ÇARŞAF GİYMEZSE ÇIKMAM

• Diyelim sevgiliniz vardan sonrasını okuyamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşhir sözkonusu olmadıkça kadının kendi hür iradesidir kimse ne giydiğine karışamaz, sadece sen partneri olarak fikrini söyleyebilirsin.Kadınları kapatmaya uğraşmak yerine toplumdan sapıkları temizlesek daha güzel olmaz mı ? Sanki kapalı kadınlar tacize uğramıyorlar mı ? Avrupa da üstsüz güneşleniyor millet kimse dönüpde bakmıyor bile, burada eteği biraz kısa diye kadının başına gelmeyen kalmıyor.Sizce sorun kadınlarda mı yoksa bu zihniyetde mi ?

• Benle takılıyorsa zaten giymiyordur benim sıradan insanlara bakmadığımıda biliyordur

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.