Şimdi Ara

Kızlar Efendi Erkek Düşmanı Diye Kişiliğinizi Bozmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
11
Favori
5.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bugün size önemli bir çağrıda bulunacağım.

Sadece türkiye'de değil dünyanın genelindeki dişilerin %90ı kendilerine değer veren, nazik, bir kadını gerçekten sevebilme kapasitesine sahip, sadece cinsellik yaşamaktan değil aynı zamanda sevekten de zevk alabilen erkekler yerine maço olarak adlandırılan kadın düşmanı, karşı cinsi seks objesi olarak gören, gereksiz yere agresifleşen, kadınları fiziksel ve duygusal incitmekten zevk alan erkekleri tercih eder.

Bu konu yorumlanırken "jerk", "a..hole", "p..", erkeklerin tercih edilmesinin sebebi bu erkeklerin özgüveninin çokluğuna, cesaretine ve dik duruşuna bağlanır. nice guy, efendi, adam gibi adam olarak adlandırılan tüm erkeklerin de korkak, omurgasız, özgüvebsiz olduğu söylenir. Tüm genellemeler gibi bunlar da yanlıştır. Maço erkeklerin bir kısmı göründükleri kadar güçlü olmakla beraber bir kısmı da inanılmaz derecede ezik ve korkaktırlar. Örneğin sürekli maskülenliğini ispatlama çabasında olan bazı erkeklerin gizli eşcinsel olabilecekleri ve kendilerinin bu duygularını bastırmak için maçolaştığı konusunda tez vardır. Bazıları da sadece çocukluk travmaları yüzünden böyle olmuşlardır. Bunun gibi tüm efendi erkekler de yetersiz, ezik, korkak tipler değillerdir. Kötü biri olmayı anlamsız gören, katı ahlak anlayışları olan biri zaten ezik olsa da olmasa da efendi erkek kategorisine girer. Ama kadınların çoğunun gözünde efendi erkek olmak büyük bir zaaftır. Maço 6 birim yakışıklıysa efendi erkek 10 birim yakışıklı olmak zorundadır. kızlar maço erkekleri maço oldukları için severler. büyük bir kısmı böyle olmakla beraber kültürel değişimler, insanların büyüdüğü ortamlar vs. de değiştiğinden kendilerine insan gibi davranan erkekleri takdir eden kızlar da vardır. dediğim gibi yaş, eğitim ve kültür durumları ve en önemlisi rasyonel mantalite açısından üstün kızların maçoluğu takdir etme oranı azalmaktadır.

işin derinine girmeyeceğim isteyen olursa psikolojik kökeninini açıklarım. bunda genler de var biyoloji de var kültür de var varoğlu var.

Evet dişilerin geneli maçoluğu takdir etmektedir. Çoğunluğu kendisine nasıl davranılırsa tersi tepki verirler. bu durumu acı bir şekilde öğrenen erkeklerin bir kısmı efendilikten chipliğe geçmeye çalışır. bir kısmının davranışları çok yapay durduğundan başarısız olur. bir kısmı gerçekten efendilikten kurtulur. bir kısmı da efendi kalmaya devam eder.

işte ben de bu noktadaki erkeklere kendilerini değiştirmemelerini öneriyorum. kızlar sizi oldğunuz gibi sevmniyıorsa karakteriniz değiştirmeyin. neden?

1/bu şekil kalırsanız evet aşk hayatınızda başarılı olamazsınız ama kalan tüm insan ilişkilerinizde başarılı olursunuz. çevrenizdekilere saygı gösterirseniz saygı alırsınız. buna kadınlar da dahil. çünkü kadınlar da sadece ilişkilerde kendilerine kötü davranılmasını isterler.

2/efendi olmanız sizin daha sakin kalmanızı ve başarıya odaklanmanızı sağlar.

3/bu şekil davranarak zihninizi geliştiren şeylerden daha fazla zevk alırsınız. cinsellikten doğan haz eksikliğini kompanse etmek isteyen beyniniz başka hobilerinizden daha fazla zevk almanızı sağlar. insan psikolojisinin savunma mekanizmaları vardır. hobileriniz kendinizi geliştiren şeylerese hem eğlenir hem öğrenirsiniz.

4/hiçbir kızı incitmemiş olmak vicdanen rahatsız olmanızın önüne geçer. bu tarz erdemli davranışlar süperegoyu doyurur. sizinle ters karakterde olanlar başkalarına kötülük yaparak id yani en alttaki benliklerini doyururlar. sizin daha elit bir mutluluk tarzınız olur.

5/efendi olmanızın kazandırdıkları sizi kızlar karşısında daha güçlü yapar. Daha çalışkan ve başarılı olduğunuz için daha iyi bir üniversiteden mezun olma şansınız vardr. Maçolar başarılı olamaz iyi üniversite bitiremez diye bir kural yok, bu tarz genellemeler yanlış. ama siz bu açıdan biraz daha avantajlı konumdasınız. Sizin yapacağımız kariyerin büyüklüğüne bağlı olarak kızlar karşısında karizmanız yükselir. sadece başarılı değil zeki imajı da yaratabilirsiniz. örneğin bilgi ile zeka sık sık karıştırılan şeylerdir, siz daha kompleks cümleler kuran ve daha derin düşünen biri gibi olursunuz.

6/iyi de kardeşim kızlar zekayı o kadar önemsemiyor ki diyebilirsiniz. işte bu noktada bir avantajınız var. zeki kızlar zekaya daha çok önem verir. zeki kızların da maçolardan hoşlanma oranı aptal olanlara göre daha düşüktür. aynı kız sizin karakterinizi de takdir edebilir.

7/toplumda çok az insan iyi ve efendi kalabilmektedir. siz kendi çizginizi bozmazsanız en düzgün karakterli %5'e girersiniz. eğer kızların %10u efendiliğe değer veriyorsa siz bu %10luk dilimde çok seçici olabilirsiniz.

8/yaşayacağınız ilişkide sadece seksin değil duygusal bağ kurmanın da tadını alabilirsiniz. bu uzun süreli bir ilişkide faydalıdır.

9/eğer evlenirseniz çocuklarınız daha akıllı anneler tarafından büyütülür. daha az kavgalı evliliğinizde daha mutlu çocuklar yetiştirebilirsiniz. ayrıca annenin genlerinin kaliteli olma ihtimali de artacağından çocuklarınızın sağlıklı ve zeki olma ihtimali artar. anne-baba arasındaki sevgiyi görebilen çocuklar daha mutlu olur.

kısacası evet böyle kalmanızın sabırlı olmanızın zor olduğunu biliyorum ama efendi olmakta ısrar edin. diğer noktalardaki açığınızı kapatın. örneğin daha yakışıklı nasıl olunur diy düşünün. spora yazılıp atletik bir vücuda sahip olabilirsiniz, o çok alfa geçinen rakiplerinizin hepsi kaslı değil. ayrıca görünüşünüz maskülen olursa maskülenliğinizi ispat etmeye ihtiyacınız olmayacağından, kızlar maço olmamanıza rağmen sizi maskülen kabul ederler. bu deidklerimi yağtığınızda bile elbette efendi olmanız eksi olacaktır ama bayağı bir ölçüde açığınız kapanacaktır.

evet arkadaşlar siz karakterinizi bozmayın bundan sonra Nice Guys Finish First denecek bir çağın kapısını açın.

• Evrim kurallarına göre işliyor,kızlar tatlı erkekleri kendileri için savaşıp ölebilecek şövalyeler olarak görmüyor.
    Ancak kro,hanzo diye tabir edilen erkekler en ufak meselede kaba kuvvete başvurabileceği için,kızlarin içindeki korunma ic güdüsünü tatmin ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oksygen kullanıcısına yanıt
    sadece evrimsel kurallardan değil kültür falan da etkisi var. çok faktör var bu konuda. psikologlar mesela kzı çocuklarına pespembe giydirmeyi yasaklıyorlar örneğin, irrasyonel yetişmesinler diye. o konuda yazacak vakim yok bi ara belki yazarım.

ayrıca o delikanlı geçinen ağır abilerin tehlike anındaki davranışları falan hiç de savaşıp ölecek falan değil. bi tane bi reklam vardı eskiden kızlara delikanlılık, cesaret vs. konusunda hava atıyordu sonra arkadan bi köpek havlamıştı aynen onun gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thisisgonnahurt 100 -- 14 Aralık 2016; 22:16:48 >
  • yeter lan kesin sesinizi
  • damage1000 kullanıcısına yanıt
    neden rahatsız oldun?
  • 8. madde için söylüyorum. Yeterince zekiysen kızların aptal olduğunu anlamış ve peşlerini bırakmış olursun. Belki bir gün zekisine denk geliriz diye beklersin ama daha çoooook beklersin.
  • NoNickMan kullanıcısına yanıt
    %100ü mü aptal hocam? zeki olanları da mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thisisgonnahurt 100

Valla hocam sanırım %99.9999u aptal. Ben kaç senedir bekliyorum daha bir tane çıkmadı aradan gerçi çevremdeki erkekler de aptal ama çaktırma işte kızlar genelde daha aptal oluyor. Bide bunların dedikodu diye bi olayları var. Bir biriryleriyle dedikodu yaptıkça daha da aptallaşıyorlar.
  • allahtan kişiliğimiz bozuk tipimiz değil
  • NoNickMan kullanıcısına yanıt
    dedikodu aptallaştırır doğru. ama ben burada aptallıktan bahsederken irrasyonel davranışları da kapsıyorum. yani esasında çok IQlu olmasına gerek yok. "aklı başında" olursa koyun gibi sürüye katılmaz, kendi değerini bilenlere saygı duyar. bu tarz maçoları beğenme biraz da genelin eğiliminden oluyor. çevresindeki salaklar da maço seviyor bu sefer de kendi mantıklı davranınca kendini sorguluyor.
  • dışın iyi için kötüyse kızların çoğu senin zaten. uzun süreli ilişki düşünmüyorsan avantaj.
  • Hocam lisede maco tipler vardi. Kizlar onlardan hoslanirdi ama maco tiplerin hepsi aptaldi onlardan hoslanan kizlar da oyle. Hniversiteye gectim ve kurtuldum onlardan. Sinifta herkes efendi duzgun tipler.
    Oldukca iyi bir universitedeyim ve maco takilan ozurlu tipler kazanamadigi icin cok mutluyum. He tabi arada rastliyorum oyle tiplere, maden muhendisligi okuyorlar

Siz siz olun maco olucam diye mal olmayin. En fazla lisede bu tiplerle karsilasirsiniz. Eger efendi ve duzgun olursaniz zaten ilerde bu tip insanlarla muhattap olursunuz

• quote:

neden rahatsız oldun?

stres atmaya konu dışına giriyoruz. tipsizlik, eziklik muhabbetleri. bıktık artık krdş.
  • BRO EAGLE B kullanıcısına yanıt
    çevren nezihse nezih insan oluşunu takdir eden kız sayısı artar. bu açıdan şanslısın.
  • damage1000 kullanıcısına yanıt
    eziklik muhabbeti yapmıyorum insanlara yardım ediyorum burada.
  • Çok yerinde tespitler .

Efendilik maçoluktan ziyade ,ters aksi paldır küldür davranan küfür edip kavga eden tiplerin yanında orta-güzel kızların olması bu tezin dışında bir şey

• Güzel yazmışsın.Okudum hepsini
  • quote:

dedikodu aptallaştırır doğru. ama ben burada aptallıktan bahsederken irrasyonel davranışları da kapsıyorum. yani esasında çok IQlu olmasına gerek yok. "aklı başında" olursa koyun gibi sürüye katılmaz, kendi değerini bilenlere saygı duyar. bu tarz maçoları beğenme biraz da genelin eğiliminden oluyor. çevresindeki salaklar da maço seviyor bu sefer de kendi mantıklı davranınca kendini sorguluyor.

Haklısınız hocam umarız bir gün öylesiyle karşılaşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

quote:

Valla hocam sanırım %99.9999u aptal. Ben kaç senedir bekliyorum daha bir tane çıkmadı aradan gerçi çevremdeki erkekler de aptal ama çaktırma işte kızlar genelde daha aptal oluyor. Bide bunların dedikodu diye bi olayları var. Bir biriryleriyle dedikodu yaptıkça daha da aptallaşıyorlar.

İnsanların dedikodu kavramını kullanıp soyut kavramlar hakkında konuşması, 70.000 yıl önce 2. kez Afrika'dan çıkan ve bu sayede kaynak paylaşımında rakip oldukları Neanderthal türüne baskın gelen Homo Sapiens türü için bilişsel devrimin en önemli tetikleyicilerinden biri olarak görülüyor diye biliyorum.

• biraz daha açar mısınız?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.