Şimdi Ara

Sevgiliniz Var Mı.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sevgiliniz Var Mı.?

(En Son Oy Tarihi: 11.3.2012)
Giriş
  • Arkadaşlar ne zaman bi konu açılsa forumdakiler ( Ben Dahil ) konuyu hep yönüne çekiyorlar

Merak ediyorum kimsenin sevgilisi yok mu.?

Not:Bu saatte bu soru aklıma geldi sormadan edemedim mazur görün

Dip not:İçim içimi yedi sormayayım dedim

Deeeep Not:Aklıma edeyim

Ek olarak cehennemin dibinden not:Sevgilim yok

Magmadan bi not geldi:Sevgilim Elimde yazmayın.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HastaManyak -- 17 Aralık 2011; 2:32:05 >

•  Sevgiliniz Var Mı.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 17 Aralık 2011; 2:29:37 >
  • yok
  • olmak üzere...

almanya dan bi türk kızı buldum kapak atıcam almanya ya

bekle beni almanya geliyorum
  • Var.
  • Şu an yanımda uyuyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk ne demek bilen var mı??
    8 yıl önce açıldı
    Böyle Kız Var mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sevgilim yok ihtiyacımda yok oraya ihtiyacınız varmı sorusunuda ekle bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRau

olmak üzere...

Burnumuzun dibindekini ayarlıyamıyoz sen Almanyaya ulaştın,sana kıskandım
  • Yok kafam rahat
  • bu konu ile ilgili bir derdiniz varmı diye anket yapsan yok diyenlerin cevabı var a dönerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: killercreek

quote:

Orijinalden alıntı: IRau

olmak üzere...

Burnumuzun dibindekini ayarlıyamıyoz sen Almanyaya ulaştın,sana kıskandım

yaş 24 oldu artık strateji yapmak lazım

almanya mantıklı bi seçim gönül isterdi bi hollanda belçika olsun

kısmet almanya oldu bakalım inş.

not olarak: çoktandır konuşuyorduk ama aklımda teklif etmek yada sevgili olmak yoktu
    taaaa ki bu güne kadar herşey değişti kızda boş değil bana karşı

hemde güzel kız işi gücüde var bende orda bi yer edinirim

benmi fazlayım almanya sana aç kollarını burak fırtınası geliyor :D töbe töbe

olayın aslı şu: dün gece son kez şansımı denedim gerçekten çok sevgilim onu çok üzdüğüm eski sevgilime msj attım,aradım,5 defa aradım 10 sefer mesaj attım hadi tamam geçmişimiz kötü ama insan nezaketen cevap verir oda cevap vermeyince burda durmamın bi nedeni kalmadı beni buraya bağlayan hiç birşey yok askerlik de bitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..White-Tiger.. -- 17 Aralık 2011; 2:46:57 >

• 6 aydır bostaydım kafa dinledim ve şuan 3 tane var. O kafa dinlediğim gunleri ozluyorum. Pisti olma ihtimalım yuksek olursam hangisi bunu kabullenirse onunla devam edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: changemart

6 aydır bostaydım kafa dinledim ve şuan 3 tane var. O kafa dinlediğim gunleri ozluyorum. Pisti olma ihtimalım yuksek olursam hangisi bunu kabullenirse onunla devam edicem

Neyle besleniyosun.?
  • quote:

quote:

6 aydır bostaydım kafa dinledim ve şuan 3 tane var. O kafa dinlediğim gunleri ozluyorum. Pisti olma ihtimalım yuksek olursam hangisi bunu kabullenirse onunla devam edicem

Neyle besleniyosun.?

ilişkiler daha yeni 1 tanesi eski sevgilim diğeriyle haftada 1 gorusuyorum oyle hergun birisiyle iş pisirmiyorum. Espirili yaklasımın guzeldi (:
  • yok
  • quote:

quote:

quote:

Neyle besleniyosun.?

ilişkiler daha yeni 1 tanesi eski sevgilim diğeriyle haftada 1 gorusuyorum oyle hergun birisiyle iş pisirmiyorum. Espirili yaklasımın guzeldi (:

Şakayla karışık ciddi sormuştum 2'siyle bile düzenli pişirsen erken kurursun merak ettim hocam

• O değilde insan çok uzun bir ilişken "tamamen" çıkınca boşluğa düşüyor. Ayrılmadan önce oyun oynarken, araba sürerken, yemek mesaj atmaktan nefret ederdim. Şimdi oyun oynarken sürekli telefona bakıyorum, araba sürerken yemek yerken gözüm telefonda. Bu sadece bir örnek daha neler neler var. Koskoca 1 ay geçti hala alışamadım. Siz siz olun seviyosanız, baya da uzun süredir beraberseniz saçma sapan sebeplerden ayrılmayın. Gece gece niye yazdım bunları bende bilmiyorum neyse iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

O değilde insan çok uzun bir ilişken "tamamen" çıkınca boşluğa düşüyor. Ayrılmadan önce oyun oynarken, araba sürerken, yemek mesaj atmaktan nefret ederdim. Şimdi oyun oynarken sürekli telefona bakıyorum, araba sürerken yemek yerken gözüm telefonda. Bu sadece bir örnek daha neler neler var. Koskoca 1 ay geçti hala alışamadım. Siz siz olun seviyosanız, baya da uzun süredir beraberseniz saçma sapan sebeplerden ayrılmayın. Gece gece niye yazdım bunları bende bilmiyorum neyse iyi geceler

3 sene önce biten 1 sene çıktığım halimi tarif ettin..Ahh lise 10 yıl yaşlandırdı beni

22'mde ne hale geldim
     Sevgiliniz Var Mı.?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.