Şimdi Ara

lisedeki sevgilinizle üniversitede devam mi ettinız yoksa ayrıldınız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
6.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• liseden sevgilim olmadı :)
  • Show must gooo onn!
  • bzim burda vardı öyle bi eleman...kız ünivi kazandı..bu kazanamadı ..mal gibi kaldı ortada...almıyorlar da kampüse öğrenci değil..ahahah...burdan bi koydu ona ...kızda açılıp saçıldı gözü döndü falan bundan ayrıldı..ordan da bi koydu mu....yani bu işler böyle .d
  • ikimiz de aynı yıl aynı üniversiteyi kazandık
    ayrıldık
    yaşasın çok eşlilik
  • Benim suandaki sevgilim belirtiğinz gibi lisede basladık suan ikimzde aynı şehir farklı üniversitelerde mutluyuz. (maşallah deyin )
  • Ünideyim elime kız eli değmedi şu ana kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrılmıştık.Ama halen konuşur,görüşür,''an''ı yaşarız.
  • ben kazandım o kazanamadı zaten başka şehire gittim.ayrıldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Ünideyim elime kız eli değmedi şu ana kadar

Senin okudugun üni'de kız olmak istemezdim
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

quote:

Senin okudugun üni'de kız olmak istemezdim

Hoppala
  • quote:

Mühendislikse tabi değmez

evet ayrıldım gerenk yok
  • ben össye giricekken kendisi 11deydi bu sene beraber giricekken ayrıldık şimdiki kız arkadaşımda 11, sınıf artık ben giricem üniye onun yerleşmesini beklicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

quote:

Mühendislikse tabi değmez

evet ayrıldım gerenk yok

Yok mühendislik değil felsefe okuyorum hatta 35-40 kişilik sınıfta ben dahil 5-6 erkek var gerisi kız okulun genelinde de kız var baya ama tipsiz bir kişilik olduğumdan dolayı sevgili falan kısmet olmadı bugüne kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 5 Ekim 2010; 1:26:12 >

• mobilde atınca imzam niye çıkmıyor ya
  • quote:

nick ve mesaj cok uyumlu
  • Ayrıldık. Aynı şehirde farklı üniversitelerdeydik. Kesinlikle yürümedi. Kızlar üniversite ortamında çok değişiyor çünkü üst sınıflardan olsun aynı dönemden olsun abaza herif çok oluyor ve sürekli kızlara yazıyorlar. Bunların popolar tavan oluyor. Seni pek önemsemiyor. Benim de bu şekilde bitti. Asla liseden üniversiteye ilişki götürmeyin. Çok acı çekersiniz benim gibi okulu bırakırsınız.
  • liseden başlayıp üni yi hala beraber bitiren herhangi bir tanıdığım yok ( üni 4. deyim , 4. sınıfa bu şekilde gelende yok hepsi patır patır döküldü )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Ayrıldık. Aynı şehirde farklı üniversitelerdeydik. Kesinlikle yürümedi. Kızlar üniversite ortamında çok değişiyor çünkü üst sınıflardan olsun aynı dönemden olsun abaza herif çok oluyor ve sürekli kızlara yazıyorlar. Bunların popolar tavan oluyor. Seni pek önemsemiyor. Benim de bu şekilde bitti. Asla liseden üniversiteye ilişki götürmeyin. Çok acı çekersiniz benim gibi okulu bırakırsınız.

Çok şükür bizde öyle durumda değiliz. Ama dediğine harfiyen katılıyorum. Ama biz suan çok iyiyiz onun bütün oku arkadaşları daha 1. haftadan beni tanıdı. Bide çevrem geniştir çok şükür. Bu arada Ben egedeyim sevgilim yaşarda 2.yılımızada az kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 5 Ekim 2010; 12:05:42 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.