Şimdi Ara

Sevgiliniz Var Mı.? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Sevgiliniz Var Mı.?

(En Son Oy Tarihi: 11.3.2012)
Giriş

Orijinalden alıntı: killercreek

quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

O değilde insan çok uzun bir ilişken "tamamen" çıkınca boşluğa düşüyor. Ayrılmadan önce oyun oynarken, araba sürerken, yemek mesaj atmaktan nefret ederdim. Şimdi oyun oynarken sürekli telefona bakıyorum, araba sürerken yemek yerken gözüm telefonda. Bu sadece bir örnek daha neler neler var. Koskoca 1 ay geçti hala alışamadım. Siz siz olun seviyosanız, baya da uzun süredir beraberseniz saçma sapan sebeplerden ayrılmayın. Gece gece niye yazdım bunları bende bilmiyorum neyse iyi geceler

3 sene önce biten 1 sene çıktığım halimi tarif ettin..Ahh lise 10 yıl yaşlandırdı beni

22'mde ne hale geldim
     Sevgiliniz Var Mı.?

1 sene olsaydı keşke ne biri ne ikisi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: changemart

quote:

quote:

6 aydır bostaydım kafa dinledim ve şuan 3 tane var. O kafa dinlediğim gunleri ozluyorum. Pisti olma ihtimalım yuksek olursam hangisi bunu kabullenirse onunla devam edicem

Neyle besleniyosun.?

ilişkiler daha yeni 1 tanesi eski sevgilim diğeriyle haftada 1 gorusuyorum oyle hergun birisiyle iş pisirmiyorum. Espirili yaklasımın guzeldi (:

Şakayla karışık ciddi sormuştum 2'siyle bile düzenli pişirsen erken kurursun merak ettim hocam

lisede olsaydım 5 tane sevgilım olsa boş gecmezdim :) ama buda musluk değil işte 1 2 taneyle haftalık idare edebiliyorsun. birde 6 ayın verdıği depo var :) sigara kullanmama ragmen beslenmeme dikkat ediyorum isin aslı rahat kafada bitiyor.

• Şimdi ayrıldım . 3 yıl dile kolay ...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

6 aydır bostaydım kafa dinledim ve şuan 3 tane var. O kafa dinlediğim gunleri ozluyorum. Pisti olma ihtimalım yuksek olursam hangisi bunu kabullenirse onunla devam edicem

Neyle besleniyosun.?

ilişkiler daha yeni 1 tanesi eski sevgilim diğeriyle haftada 1 gorusuyorum oyle hergun birisiyle iş pisirmiyorum. Espirili yaklasımın guzeldi (:

Şakayla karışık ciddi sormuştum 2'siyle bile düzenli pişirsen erken kurursun merak ettim hocam

lisede olsaydım 5 tane sevgilım olsa boş gecmezdim :) ama buda musluk değil işte 1 2 taneyle haftalık idare edebiliyorsun. birde 6 ayın verdıği depo var :) sigara kullanmama ragmen beslenmeme dikkat ediyorum isin aslı rahat kafada bitiyor.

Haha depo Benim ciddi sorunlarım var açsam mı konu diye düşünüyorum da liseliden çok orta okullu var açamıyorum konuyu,iş pişiriyorum 3-5 falan beden gücü terk oluyor fakat beyin istek arzu güçleri tavanda inmek bilmiyor..Yaklaşık 6 aydır da yemek çıkmıyor ve iş pişiremiyorum düzenli olarak manuel pişiriyorum günde en az 2 defa Korkuyorum kendimi bitiricem diye

• quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

quote:

Orijinalden alıntı: OgzÖzkn

Şimdi ayrıldım . 3 yıl dile kolay ...

3 ay mı uzun?

3 ay ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neyle besleniyosun.?

Haha depo Benim ciddi sorunlarım var açsam mı konu diye düşünüyorum da liseliden çok orta okullu var açamıyorum konuyu,iş pişiriyorum 3-5 falan beden gücü terk oluyor fakat beyin istek arzu güçleri tavanda inmek bilmiyor..Yaklaşık 6 aydır da yemek çıkmıyor ve iş pişiremiyorum düzenli olarak manuel pişiriyorum günde en az 2 defa Korkuyorum kendimi bitiricem diye

sen bendende betermissin ben hergun yapmıyorum senin gibi :) hangi konuda yardım istiyosun pm at cepten yazabildgm kadar yardımcı oluyım. Mobil surumden giriyorumda

• sınava hazırlanıyorum yeminle zor tutyorum kendimi manita yapmamak için ama sabretcem amk şu anlık manuelden idare ediyoruz...

hele bi iyi bir yere gidiyim bu sefer ben ortalığın tipimle amk koycam

çok öfkeliyim beyler hadi bakalım şimdi türev çözüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -öglena-

sınava hazırlanıyorum yeminle zor tutyorum kendimi manita yapmamak için ama sabretcem amk şu anlık manuelden idare ediyoruz...

Sil lan yazını banlancan liseli Güldürdün beni

• quote:

quote:

sınava hazırlanıyorum yeminle zor tutyorum kendimi manita yapmamak için ama sabretcem amk şu anlık manuelden idare ediyoruz...

yok moruk geçen sene liseden mezun oldum da geçen sene kızlarla bayağı bi uğraştık tabi çok kötü puan yaptım sıralamam bayağı kötüydü

şimdi ise gece gündüz demeden çalışıyorum tek amacım kazanmak oldu...bana yazan kızları bile tepiyorum o derece durumum... sadece göz göze bakışıyom bişey yapamıyom onun dışında elim kolum bağlı

• quote:

quote:

quote:

yok moruk geçen sene liseden mezun oldum da geçen sene kızlarla bayağı bi uğraştık tabi çok kötü puan yaptım sıralamam bayağı kötüydü

şimdi ise gece gündüz demeden çalışıyorum tek amacım kazanmak oldu...bana yazan kızları bile tepiyorum o derece durumum... sadece göz göze bakışıyom bişey yapamıyom onun dışında elim kolum bağlı

Elin kolun her zaman serbesttir kardeşim her durumda yani

• Sevgilimin olması için maddi yönden biraz iyi olmam gerekiyor,bundan önce gerçekte 1 kere sevgilim oldu,onda da yol parası vermekten kıza yemek ısmarlayamadım.sonra bir gün kız yanına niye gelmemişim diye bana trip attı birden bire hem de telefondan mesaj atarak yaptı bunu..aslında birbirimizi seviyorduk ancak şu lanet olası yollar ve ulaşım bizi resmen ayırdı kalben. ne yapalım kısmet değilmiş bir dahaki sefere inşallah güzel bir talip bulurumda mutluluğu yakalarım belki bir gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Ugur -- 17 Aralık 2011; 4:27:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uğur_1988

Sevgilimin olması için maddi yönden biraz iyi olmam gerekiyor,bundan önce gerçekte 1 kere sevgilim oldu,onda yol parası vermekten kıza yemek ısmarlayamadım.sonra bir gün kız yanına niye gelmemişim diye bana trip attı birden bire hem de telefondan mesaj atarak yaptı bunu..aslında birbirimizi seviyorduk ancak şu lanet olası yollar ve ulaşım bizi resmen ayırdı kalben. ne yapalım kısmet değilmiş bir dahaki sefere inşallah güzel bir talip bulurumda mutluluğu yakalarım belki bir gün.

Ondan hayır gelmezdi hocam,gerçekten seven için buluşmak zaman para vs. dayanır katlanır..Şahit oldum
  • Şuraya bak bütün forum bu halde

Sevgiliniz Var Mı.?
  • şuan bana sarılıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uğur_1988

Sevgilimin olması için maddi yönden biraz iyi olmam gerekiyor,bundan önce gerçekte 1 kere sevgilim oldu,onda yol parası vermekten kıza yemek ısmarlayamadım.sonra bir gün kız yanına niye gelmemişim diye bana trip attı birden bire hem de telefondan mesaj atarak yaptı bunu..aslında birbirimizi seviyorduk ancak şu lanet olası yollar ve ulaşım bizi resmen ayırdı kalben. ne yapalım kısmet değilmiş bir dahaki sefere inşallah güzel bir talip bulurumda mutluluğu yakalarım belki bir gün.

Ondan hayır gelmezdi hocam,gerçekten seven için buluşmak zaman para vs. dayanır katlanır..Şahit oldum

Kız en son msnden mesaj attı geri dön devam edelim diye bende yapamam dedim reddettim çağrısını.çünkü tamam devam edelim deseydim yine aynı sorunlar başıma gelmeye başlayacaktı.neyse ki kıza yol verdimde şimdi rahatsız etmiyor artık beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Ugur -- 17 Aralık 2011; 4:41:20 >

• Ben ne yapayım lae

Bu yılın Mart ayında, 5,5 yıllık ilişkim bitti
  • İntihar sebebi hocam
  • olmaz mı beyaaa :D Va tabi vaa :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.