Şimdi Ara

sevgilimle aramız bozuldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün 1. Ayımızı doldurmuştuk ama ben unuttum bu sabah samimi olduğum bi kız arkadaşım sorunca aklıma geldi

sabahtan beri mesajlarıma cevap vermedi gönlünü nasıl alabilirim

Konu ciddidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38DS315 -- 2 Nisan 2012; 17:22:39 >

• saatini bekliyordum de hala naz yaparsa yuh :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.ay çok da mühim bir şey olmasa gerek ama gel de bunu anlat
  • küçük bi hediye ile dene şansını.
    ayrıca bolca özür ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

saatini bekliyordum de hala naz yaparsa yuh :D

Güzel fikir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

saatini bekliyordum de hala naz yaparsa yuh :D

Evet. Saatini bekliyordum de çok güzel fikir
  • O olmaz dündü aydönümü
    Yarın yüzyüze özür dilemeyi düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardes birak bu kizlari o gunu bu gunu iligini somurur valla :D
  • Böyle kızları anlamıyorum zaten.Yok yılbaşı yok doğum günü yok yıldönümü ne kadar önemsiyorlar arkadaş.İnsanlık hali unutulamaz mı ? Ne biçim sevgiyse artık.Bütün ilişkiler pamuk ipliğine bağlı.Tek bir hareketinde ilişki bitiyor.Oh ne ala .Neyse fazla abartmış olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayerious -- 3 Nisan 2012; 3:01:46 >
  • sizın ay dönümünüz onun aybaşıyla çakışmış olabilir. Ona boyle şeyleri onemsemidiğini söyle. Hangi erkek aydonumunu onemserki.

harbi boyle kız hiç çekilmez. Yıldıdönumu olsa hadi neyse dicem ama her ay hafta her gun bunları duşunurseniz birbirinizitanıyamazsınızki
  • Benim ne ay dönümüm ve ne yıl dönümüm var ne doğum günüm var ne sevgililer günüm var ne özel günüm var ama gayette mutluyuz.
  • Şu andan itibaren asla sms ve çağrı atma. irtibatı askıya al; o meraklanacak ve sana sms atacaktır.

Attığında da bence bu durumda bu sefer de sen cevap verme derim. verirsen de paşa gönlün bilir...
  • yaş küçükse böyle çocukça şeyler normal ama yaş 17-18 den falan büyükse net olarak böyle kızdan hayır gelmez emin olabilirsin
  • Yas kac ? 18 altiysa yorum yapmaya gerek yok istedigini yap hayati yasayarak ogren. 18 ustuyse kizdan ayril.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Yas kac ? 18 altiysa yorum yapmaya gerek yok istedigini yap hayati yasayarak ogren. 18 ustuyse kizdan ayril.

Adam en iyi şekilde soyledi Olay bitmiştir..

Bu arada kıza fazla yüz verme Yoksa elinden Sabun Gibi kayarlar
  • Bağır, çağır. Hatırlamak zorunda mıyım lan de. Bir süre sonra hata yaptığını anlar ve özür diler.
  • Yaş 17 arkadaşlar kız benden 1 yaş küçük
    Bugün buluşalım dedim ama gelmek istemiyorum dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: çay

Yaş 17 arkadaşlar kız benden 1 yaş küçük

Ohoo kendinden 1 yaş küçük kız üzerinde hakimiyet kuramıyorsun daha. Üstteki dediğimi yapsaydın kız kapına köle olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

quote:

Orijinalden alıntı: çay

Yaş 17 arkadaşlar kız benden 1 yaş küçük

Ohoo kendinden 1 yaş küçük kız üzerinde hakimiyet kuramıyorsun daha. Üstteki dediğimi yapsaydın kız kapına köle olurdu.

Katılıyorum 17 yaşındayım sevgilimle 11 aydır cıkıyoruz yaşımız aynı ama dedigimi yapıyor küste olsak kavgada etsek gelceksin lan dedigmde orda oluyor geliyordu ilerde sen degil o sana sözünü gecircek gibi :D tehdit et iliski fln biter de ztn bitsin fln derse sevmiyordur ayrıl gitsn derim ama ögle derse :D
  • Ayrılmak mı istiyorsun dedim
    180 derece dönüş yaptı
    Kızları anlamak imkansız harbiden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.