Şu süreçte araba alınır mı?
Arkadaşlar 1 ay önce arabamı satmıştım ev almak için. Ev olmadı arabayı da sattığımla kaldım. Şu süreçte param değer kaybetmesin diye tekrar araba almayı düşünüyorum, ama piyasa da şuan çok garip 10 15 bin tl düşüyor araçlar sizce araba alınır mı şu süreçte? Araba almak için 60 bin TL kredi çektim iptal edebilirim alacağım arabanın fiyatı 430 bin TL olacak en fazla.
308 mi yoksa clio mu?
Arkadaşlar 2015 model 308 mi yoksa 2020 model clio mu?
308 1.6 dizel otomatik 130bin km de
clio ise benzinli 1.0 TCeTouch otomatik 35 bin km de
sizce hangisi daha mantıklı?
450 Bin TL ye kadar araç önerisi lazım
Arkadaşlar 450 Bin TL bütçem var yarı otomatik veya otomatik araç arıyorum. Ne önerebilirsiniz? Önce ki aracım fiat egea 2020 model manuel di.
Tavsiyelerinize açığım.
2014 üstü ve km 120.000 bin geçmemesi önceliğim.
Oyun teçhizatım nasıl? SS'li
Oyun teçhizatım nasıl ve başka ne ekleyebilirim sizce?
Arkadaşlar, anneme yeni telefon aldım ama sim kartı 3g, 4.5g sim kart çıkartacağız da Avm'de bir bayi 38 TL fiyatı dedi. Ücretli mi aynı numara ve aynı hattın 4.5g li olanını çıkarmak?
Akıllı saat önerisi
Arkadaşlar merhabalar, ilk kez akıllı saat alacağım tavsiyeniz nedir acaba? Bütçem 850 900 TL benim için öncelik bildirimleri görme, sesini duyma, whatsap mesajı görme gerekirse direk saatten cevap yazabilme tavsiyeniz var mı? Bu fiyatta aradağım özellikte bir şey bulabilir miyim?
140.000 TL ye kadar araç tavsiyesi
|
Bloodborne 16 Bit şeklinde PC'ye uyarlandı
|
Translate yama eğitimi verecek?
|
Vatan Bilgisayar'da çalışıyorum sorularınız varsa cevaplayayım
Arkadaşlar 7 aydır vatan bilgisayar da çalışıyorum merak ettiğiniz sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz elimden geldikçe cevaplamaya çalışacağım.
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.800
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 105.826 (Bu ay: 1.711)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.004 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic