Şimdi Ara

sevgilimin kardeşi öğrendi destek nolur??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Noktalama işaretlerine edeceğim düzensizlik ve dikkatsizlik kasıtlı değildir alkol etkisindeyim biraz çok özür dilerim sevgilimin erkek kardeşi öğrendi ne yapacağımı bilmiyorum doğum günümdü ofisime geldi kutladık kalabalıktı ama fotoğrafımızı arkadaşlar paylaşmış kardeşi görmüş ilk tepki vermeden eve kaçta geliceksin? dedi sonra sinemaya gidicez özel konuşucaz demiş ama sevgilim eve gidince hattını kırmış çok tepki göstermiş babasına söylemiş babası sakin kalıp şimdi böyle şeyler duymak istemiyorum demiş sevgilim 25 ben 26 yaşındayız bundan sonra süreç nolur sevgilim ortak bi arkadaşımıza sosyal medyadan onu sevdiğimi söylemeden uyumak istemiyorum ona söyle onu çok seviyorum demiş ki ben kendisini çok ama çok sevmekteyim abilerim ablalarım soruyorum şimdi nolur ailesi şaart koşar ise ayrılacaksın yoksa bizi sil derse ki kardeşi bunu kesin diyecektir bana bir akıl bağışlayın ben ne yapayım ve hepinzden her yazım yanlışım için çok özür dilerim

• Seviyosanız ve ileride maddi manevi sıkıntı çekmeyecekseniz fazla umursayın aileyi. Yani tabi ki ailemiz onlar da malesef muhafazakar kafa hardcore yapmış bazılarında. Aile ile arayı fazla açmayın ama birbirinizi sevdiğinizi de onlara güzelce gösterin, ısrar edin yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kizlarin erkek kardesini veya abisi olanlari anlayamiyorum.Neymis efendim erkekle gorusuyormus olamaz mi?Sen baska kizlarla geziyorsun ama.Sen istedigin kizla ol, ama senin kardesini biri sevince hemen karsi cik, yok oyle dunya.

• Ailesiyle tanış; onların gözetimi altında görüşün. Tabii fevri davranma aradan biraz zaman geçsin bi 2 ay kadar.

• Bu kadar seviyorsanız ailesine ciddi düşündüğünüzü söylersiniz. Tabii ortalık biraz yatıştığında. Ayrıca ailesi niye şart koşup ayrılacaksın desin ki ? Kızın yaşı 25. Çocuk yaşta değilsiniz.

• Kızın turşusunumu kurucaklar. Yaşı da müsait. Abisi erkeklik yapıcam diye salak salak davranmış. Babasını da anlamak güç. Şimdi böyle birşey duymak istemiyorum. Ne zaman duymak istersin. Belki ölücen gidicen kızını gelin göremiycen. Veya kız 40 ına gelincemi müsade ediceksin kim alır.Bu sinir varken şuan görüşme aileyi falan da yollama. Vericekleri varsa da size vericek kızım yok falan derler. Geçsin bi kaç ay ailece gidersiniz kapılarına. Haa yine boş boş konuşuyolarsa kızdan da elini çek yoluna bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi ki varsınız sizleri tanımıyorum derdimi yazdım cevap verdiniz yalnızlığımı gideriyor cevaplar veriyorsunuz iyi ki varsınız hepinizin yazdıklarını okumak içimi soğutuyor hakkınızı helal edin şuan garip bir duygusallık içindeyim ama ülkemde sizin gibi tanımadan dertleşebileceğim insanların olması çok güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o yaştaki iki insana verilen tepki ilginçmiş. seviyorsan git tanış göster kendini.
  • 25-26 yaşında adamsın gizli saklı iş yapmayacaksın heralde söyle kıza görüşüp tanışmak istiyorum de tak diye evlenecek değilsiniz ya tanışılır fln nişan yapılır 2 senelik bir evre aşşağı yukarı düğün işide 28-30 yaşlarına tekabül eder,

Aynı yaşta benimde ablam var gizli saklı sevgili işi olsa bende karşı çıkarım söver sayarım ortada ciddi bişey varsa konuşulur yoksa niye sevgilisiniz sonuçta ne lise nede üniversite yaşı insanların daha bilinçli olduğu yaşlar...

Yanlışım varsa düzeltin kendi üstümden yazayım benim ablam whatsapp facebook üzerinden sürekli biri ile konuşacak sevgili muhabbeti bize hiçbirşey söylenmeyecek körün taşı gibi bi şekilde öğreneceğiz karşındaki mağara adamı gibi muhattap alınmayacak valla ciddi bir iş varsa başkasından duyulup ortaya atıldığı an aşşağı doğrudüşmeye başlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 16 Mayıs 2017; 17:31:16 >
  • kardeşim doğru diyorsun haklısın ama tanışmak istemeyen böyle olaylara kökten karşı biri. Dese ki gelsin tanışayım hiç düşünmem gider tanışırım kendimi ifade ederim. Niyetim hayatımda olmadığı kadar ciddi ama işte kız zarar görür diye insan korkmuyor değil. Açıkcası kıza, kendime, duygularıma, niyetime sonuna kadar güveniyorum ama can sıkıcı nokta anlamadan dinlemeden ayrılacaksın şartının koşulması en başından bilinsin onların gözetiminde olsun diye çok istedim sevdiğim korktu bu durumdan sonra kendi öğrendi şimdi dese gelsin tanışalım adı konulsun şu dakika kalkar gider adını koyarım bende ama sen haklısın dediklerinde yanlış bir olay yok.
  • Jetaa J kullanıcısına yanıt
    Hmm çok sıkıntılı bir konumdasın hocam tanışma faslına karşı ise üstüne gitmeden sebep sormayı deneyebilirsin bu olaylar hafif dindikten sonra bazı kişiler son noktada yıllar sonra söylüyor sonra ailesi ile arası eskisi gibi olmaz.

• Çok sıkıntılı durum ne yapacağım hiç bilmiyorum
  • Neye tepki göstermiş algılayamadım 21. yüzyılda yaşıyoruz insanlar nasıl bu kadar bağnaz olabiliyor inan aklım almıyor. Ben olsam çeker giderim yaşamam onlarla.
  • Ailesi tutucu ise,kıza baskı yapıp senden ayrılmasını isteyecekler.Herşeyini kontrol edecekler,hatta takip de edebilirler.Olasılık bunlar.Anlayacağın onu zor günler bekliyor.

Artık ergen değil yetişkinsiniz.Yaş büyüdükçe,insanlar bu tarz durumları daha çok lafını ederler.

Sen ciddi düşünüyorsan,kızı da tanıyor,değer veriyorsan ailene durumu anlat,gidip sana istesinler.Sözünü alırsın,sonrası Allah kerim.

• Caferhan kullanıcısına yanıt
    Ailesi çok tutucu bir aile olsaydı baba duyar duymaz delirirdi. Pek sallamamış anlaşılan. Arkadaşın korkmasını gerektirecek bir durum yok bence. Ailenin güvenini yavaş yavaş kazanacak. Anneden başlasa iyi ve kolay olur Ciddi olduğunu söylerse bir şey demezler. Turşunu kurmayacaklarsa tabi.

• Bende sizin gibi düşünmekteyim babası eğer kızıp bağırıp olay çıkarsa istemiyorum diye derdim daha büyük olurdu ama çok şükür yaşanan olay bu noktaya gelmedi aramız hala biraz soğuk ağırdan gidiyoruz çok konuşmuyor, görüşmüyoruz biraz durulduk sordum şart koşsalar illa ayrılacaksın deseler ne olur dedim bilmiyorum dedi yüreğime öküz oturdu Allah büyük inşallah benimde herkesinde hakkında en hayırlısı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.