Şimdi Ara

Sevgilimin Geçmişi( Sevgilimle konuştum edit geldi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
278
Cevap
3
Favori
9.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marjiiii

Yok hocam arkasından konuşmuyor hala.Kız beni seviyor hiçbir sorun yok aramızda çok çok iyiyiz şuanda.Evlilik planları yapıyoruz ya biz.İt bir arkadaşım geldi benim moralimi bozdu.Unuturum ben onun yanındayken herşeyi unuturum.

Allah kimseye senin gibi bir arkadas vermesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimseye güvenme. Fazla bağlanma her an ayrilcakmış gibi rahat düşün.

• Geçmiş kurcalanmaz deşilmez. Seninle olduğu zamana bakmalısın. Diyelim senden önce biriyle öpüştü. Şimdi sen bunu aklına getirdiğinde toplumsal normların aklında bıraktığı etkiyle birlikte kız kötü bir şekilde canlanır(kız arkadaşın olduğu için başka kelime kullanmak istemedim). Öyledir demiyorum bu tamamen senin aklının bir yanılsamasıdır beyninin toplumun yarattığı bir hayaletle savaşmasıdır. Belki o kız çok derin duygularla öpüşmüştür ama sen bunu bilemezsin ve kafan bu olayı bambaşka birşekle sokup sana sunar. Sen de kuzu kuzu bu hayalete inanırsın etkisi altında kalırsın. O yüzden geçmişi kurcalama. Anlattığına göre seni çok seviyor ve çok sadık sen buna bak. Ayrıca burdakilerin kafasındaki hayaletlerin seni o kız hakkında etkilemesine sakın ama sakın izin verme.
    Mutluluklar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kktsch -- 26 Temmuz 2015; 22:49:46 >
  • expo-9009 kullanıcısına yanıt
    Kime güvenicez hocam biz bu hayatta ?

• kktsch K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim tam içimdekileri kafa yapımı söylediniz :) Bende geçmişin çok deşilmemesi taraftarıyım.Ama şu kıskançlık olması binbir türlü senaryoyu aklına sokuyor.

• Ilerisi için böyle ciddi düşünuyorsan, aklinda soru isareti kalmamali.

• siz hayırdır olm daha 18 yaşınızdasınız evlilik muhabbeti felan.malmısın oğlm sen
  • kktsch K kullanıcısına yanıt
    Başka kimse duymamış.Arkadaşım eski sevgilisinin kuzeniymiş.Benim kıskançlığım onu çok sahiplenmem ve onu başkasının yanında hayal edememem.

• çok saçma yorumlar gördüm. ne olmuş yapmışsa? şu an seninle ve seni seviyor. kafanı saçma sapan yorumlarla bulandırma. ikinizde seviyorsanız devam edeceksiniz, herkesin geçmişinde kötü şeyler vardır, her yönden. bu konuyu açman bile bana mantıksız geldi doğrusu.
  • Bu yaşta evliliği sil at kafandan, 1-2 seneye ayrılacaksın zaten.

Ayrıca insanlar geçmişlerinde çok kötü şeyler yaşayabilirler, bu sende olabilirdin. Ülkemizde maalesef sadece erkekler de bekaret aranmaz ama kadınlarımızda aranır. Olmazsa olmazımızdır. Sen eğer kendini ona sakladıysan aynı şekilde karşındakinin de kendisini sana saklamasını bekleyebilirsin ama bakir değilsen o zaman bu konuyu at kafandan... Beyni bakir olsun eğer beyni fahişeyse ona hiç bulaşma.

Büyüdükçe öğreneceksin bu hayatta neyin önemli olduğunu... Buralarda asosyal olup daha kız eli tutmamış kişilerin de yorumlarını önemseme. Onlar namusu bacak arasında zannediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niilay

çok saçma yorumlar gördüm. ne olmuş yapmışsa? şu an seninle ve seni seviyor. kafanı saçma sapan yorumlarla bulandırma. ikinizde seviyorsanız devam edeceksiniz, herkesin geçmişinde kötü şeyler vardır, her yönden. bu konuyu açman bile bana mantıksız geldi doğrusu.

Gecmis defterleri kabarik bir hatun kisi yada harun abi daha

Gecmis desilmez de gecmisini gizleyip kapak atmaya calisirsa temiz birine o zaman millet tepki gosterir

Burdaki olay o sekilde gibi,yoksa bu adam da mazisi karisik biri olsa tencere yuvarlanmis der millet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    senin ne bana ne başka bir kıza laf söylemeye hakkın yok. erkek kafası işte. erkekler yaparsa sorun yok kız yapınca ayrıl gitsin. ben buna karşıyım. yorumum yüzünden ne beni ne hayatımı eleştirme hakkına sahip değilsin. haddini bil kabalaşmaya gerek yok.
  • niilay N kullanıcısına yanıt
    Guzel kardesim,sanirim su yazdigimi okumadin

Burdaki olay o sekilde gibi,yoksa bu adam da mazisi karisik biri olsa tencere yuvarlanmis der millet

Burdan erkek yaparsa sorun yok manasini nasil cikardin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

geçmişte yaşadıkları yüzünden yargılayamazsın. sen sormamışsın ve sana yalan söylememiş sonuçta yaşayıp yaşamadım dememiş. onu böyle kabul edersin veya etmezsin o ayrı bir konu da kızın bir suçu varmış gibi konuşmamalısın.

• niilay N kullanıcısına yanıt
    Ben şimdi burda bir konu açmışım onun hiçbir şeyden haberi yok.Acaba benim bu konuyu açtığımı görse ne kadar üzülürdü.Kendimi onu aldatıyor gibi hissediyorum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeffS -- 26 Temmuz 2015; 23:31:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Her an ayrilacakmis gibi cool evlenecekmis gibi efendi ol

Al sana 28 yildan kısa özet

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

geçmişte yaşadıkları yüzünden yargılayamazsın. sen sormamışsın ve sana yalan söylememiş sonuçta yaşayıp yaşamadım dememiş. onu böyle kabul edersin veya etmezsin o ayrı bir konu da kızın bir suçu varmış gibi konuşmamalısın.

komik bir şey varsa söyle de hep beraber gülelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: niilay

senin ne bana ne başka bir kıza laf söylemeye hakkın yok. erkek kafası işte. erkekler yaparsa sorun yok kız yapınca ayrıl gitsin. ben buna karşıyım. yorumum yüzünden ne beni ne hayatımı eleştirme hakkına sahip değilsin. haddini bil kabalaşmaya gerek yok.

Yazik be yazik gencligin geldigi duruma bak bakireligini git 14unde ver sonra nasil olsa gitti diye her boku ye sonra onumuze bakalim sen don bi utanmadan babanin yuzune bak sonra onune bakarsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

komik bir şey varsa söyle de hep beraber gülelim

O yargilayamazsin kismi cok guldurdu

• Kimseye. Bügün güvendiklerin yarın güvenini boşa çıkarırsa kimseye güvenmemeye başlarsın. Temkinli ol her zaman :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.