Şimdi Ara

Sevgilim ile ben Yalova sahil (: (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
3
Favori
3.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikinizde daha olgun duruyorsunuz. ben 19 yaşındayken 17 yaşında sevgilim vardı biz baya toymuşuz..
  • vay be yaşlaniyorum anasini satim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nefes alıyormulan
  • Pardon da paran olmadığı için niye rezil olacakmışsın? Öyle bir ana denk geliyor ki cebimde yol parası olmuyor.Bahane üretmek yerine yeni tanıştığım bir bayan olsa bile bunu söylerim.Hem bu o bayanın sizi kendine daha yakın hissetmesini sağlar zaman zaman.Hiç,bir zaman bahane üreterek para mevzusu yüzünden buluşmalardan kaçmayın , yada şunu yapalım dediğinde yok ya sevmiyorum demek yerine yanımda yeterince nakit yok diyin.Karşınızdakiler de bu durumu yaşayan kişiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutluluğunuz daim olsun kardeşim maşallah nazar değmesin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • La kertenkeleler. Ne adamın mutluluğunu bozmak için boş boş konuşuyosunuz. Sizin yaptığınız hataları bu kardeşimde yapacak değil heralde. Kendi hatalarınızı millete dersmiş gibi anlatıyosunuz. Geçin bunları kardeşim. Adam genç ve yanında kız arkadaşı var. İlerisini düşünmesine gerek bile yok. Sen dinleme bunları kardeşim. Gençsiniz ve gençliğinizin tadını çıkarın. Bakma burada sallayan gösteriş meraklısı cahillere. Hayatta tek bi kızın elini tutmayanlar gelmişler burada fazla mutlu olmazsınız tırı vırısı yapıyorlar. Gençliğinin tadını çıkar. Gez toz eğlen. Biterse de biter. Ama bitene kadar eğlendiğin yanına kar kalır. Kızla geçirdiğin güzel vakitler ileri de hatıra olur ve yanına kar kalır. Buradakileri dinleyip bitecek mi acaba diye düşünme. Gittiği yere kadar takıl, eğlenmene bak.

Allah her daim mutlu etsin. Hep böyle gülmenizi nasip etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: evpandası

İmrendim

Mutluluklar dostum

Hocam yaş sorunu olmuyor dimi bende biriyle konuşuyorum da yaşlar aynı

Olay yaşta değil kafa yapısında dostum. Ben yaşıma göre büyüklerle takılıyorum ama yaşımı söylediğimde kimse inanmiyor. Dediğim gibi kafa yapısı.

• Sahili goremedik gardas

• Kiz iyiyse birakma derim. Makyajsiz cok hoş, karakteride iyiyse al götür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlular.

• Bin vapura geç karşıya

• kızın gözlerinden yeminle ürktüm bir an. Allah mesut etsin ben kaçtım.
  • ALLAH mutluluğunuzu daim etsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birader mutlu iliskilere ne kadar ozeniyorum anlatamam. Geçen gun yemek yiyordum, bir cift oturdu yan masaya; oylesine mutlular ki. Benim de sevgilim var ama biyle bir iliskinin bana ne kadar uzak oldugunu dusundum. Zaman gectikce cirkinlesti her sey

• quote:

Orijinalden alıntı: illuminatidebufeci

quote:

Orijinalden alıntı: ANLOVE

Mutluluklar kardeşim dün söylemiştim sana böyle şeyleri Söylemekten çekinme diye zaten anlayışlıysa sana iyilik etmiş olur bir arkadaşlık sevgililik kurarsınız terslersede sana yine iyilik yapmış olur daha başından anlarsın ne olduğunu.

ne mutlu ki 1. Olmuş tekrar mutluluklar

Teşekkür ederiz, bugün birbirimize sözler verdik. (şuana kadar ne söz verdiysem tuttum) Çok seviyorum abi bırakmam hayatta

Biz de 6 yıllık ilişkimizde birbirimize sözler vermiştik. Öyle bir duruma gelmiştik ki birimiz ölürse diğeri asla evlenmeyecekti. Söz vermiştik bu hususta bile.

Şu anda ise 2 yabancı olduk. Bana selam bile vermiyor gurbet elde.

Umarım sen de hayal kırıklığına uğramazsın dostum.

• Siz mutlu olun bari. Mutluluğunuzun devamını dilerim.

• ben burada kız arkadaşımın resmini paylaşamazdım herhalde, ama sen iyi paylaşabilmişsin. Helal
  • Ben de daha dun teklif etmistim sevgilime simdi ustune kendim gibi yeni cift gorunce cok sirin geldi

Bu arada bence sakali birakip instagramda paylastiginiz sac getiye tarali modele donerseniz daha iyi olur daha cok
    yakismis o model
  • Allah mesut etsin.
  • Ne üzüyosun çocukları ayıp değil mi
    ayrıca yakışıyosunuz..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.