Şimdi Ara

Sevgili ile başka ne yapılır, (müthiş tecrübeliler konuya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet. Sorun şu ki avm ye gidip ezik sevgililer gibi sinemaya gidip mal mal öpüşmek ve koklaşmak dışında, etrafta insanın çok olduğu, kız arkadaşımızın kendisini güvende hissedeceği(yalnız olmadığımız yani, anlarsınız) böyle güzel vakit geçirmelik, aynı zamanda kız arkadaşımızın annesinin babasının izin vermesinde sakınca görmediği, güzel, nezih, ve doğal olan, sıkılmayacağımız mesela kitap fuarından başka nereler olabilir, sevgili müthiş tecrübeli donanım haber forum konu dışı asosyal gençleri, he var mı bir fikriniz?

• Burdakilerin %99'unun kız arkadaşı yok. O yüzden hepsinin aklına gelecek tek şey bellidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lanet olmasın gece açtığımı farketmedim, 4-5 yorum gelirse iyi
  • Tiyatro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 yorum olması icin yazıyorum.
    İstanbul'u gezmek(istdaysan) veya atıyorum müzeye falan gitmek ya da ne biliyim bu tarz şeyler olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insan neden sevgilisiyle kalabalık ortamda olmak istesin ki anlamadım. Yani ben istemiyorum ortamda sadece ikimiz olalım istiyorum he tabi bu demek değil ki senin amacın başka ama hayır alakası yok. Istanbul da oturmuyorum ama ayda en az 1 defa gidiyorum Istanbula ve bir gün sevdiğimle gidip Üsküdar sahilinde saatlerce dolaşmak istiyorum. Bunu yapacağım

• Beşiktaşta bir Pub a gidin sohbet edin çok zor olmasa gerek. Üstelik beiiktaşta güven sıkıntısı da olmaz istanbulun en nezih ilçelerinden biri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet İstanbulda yaşasaydım gezcek yer çokmuş ama maalesef ki Ankaradayım öldüm demek bu heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Binom

evet İstanbulda yaşasaydım gezcek yer çokmuş ama maalesef ki Ankaradayım öldüm demek bu heralde

Hiç gitmedim ama çankayanın güzel olduyunu duğdum

• Haklısın ya sevgili ile avmye gitmek çok kötü. Boş boş geziyorsun mağazaları. Etraf kalabalık ve her şey pahalı. En güzeli baş başa kalmak, beraber film izlemek, beraber uyumak, yüz yüze konuşmak.. Liste böyle uzar gider. Ama türkiyede bu çok zor. Gençler mutsuz

• hocam oncelikle tebrik ediyorum dusuncenizden dolayi yani boyle bsyin tebrik edilmeside ironik bi durum ama neyse
    ankarayi bilmiyorum ama size mutluluklar

• Valla ben kızla gezecek yer bulamadım diye sevgili olamadım
  • Dolaşın dışarıda, deniz var mis gibi götür bi restoranta.

Edit: Ankara'daymışsın. Pek bi boh yok birader Ankara'da. soz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syronwar -- 25 Ocak 2016; 0:47:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.