Şimdi Ara

Sevdiğim kızın 3 senelik ilişkisi var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese . İçimi dökmeden önce bu yazıyı neden DH ye yazdığımı açıklamak istiyorum. Çünkü gerçek hayatta tez canlı biri olduğumdan dolayı yanlış yapmaktan korkuyorum. Yazdıklarınızı düşünüp tartarak hareket etmek istiyorum.

17 yaşındayım. Ondan uzun zamandır hoşlanıyordum fakat son birkaç ay içinde ona ciddi bir şekilde bağlandığımı farkettim. Gündüzleri etkisini pek hissetmesemde - belkide sürekli yaşanan, konuşulan olaylardan kafam dağılıyodur - geceleyin başımı yastığa koyduğum anda aklıma geliyor. O gece haram oluyor bana. Uyuyamıyorum , sürekli resimlerine bakıyorum , karnım ağrımaya hatta midem yanmaya başıyor. Onun 3 senelik bir ilişkisi var. Çocuk bizim okulda değil ortaokuldada tanışıyorlarmış zaten. Birkaç defa karar verip hislerimi açıklayacaktım. Fakat ilişki bu, 2 kişilik yer var sadece. Araya kaynak yapmak istemiyorum. Sevgilisi olan bi kızı deli gibi sevmeyide yediremiyorum . Sürekli bu yüzden kızıyorum kendime. Ama vazgeçemiyorum yinede. Artık bu olay hayatımı da etkilemeye başladı. Arkadaşlık ilişkilerimi , ailemi , okul hayatımı . Çevremde daha güzel kızlar var ama gözümü ondan alamıyorum. Öyleki genç olmama rağmen uzun zamandır cinsel hayatım sıfıra indi diyebilirim. İçimden gelmiyor çünkü.

Tecrübeli arkadaşlara, abilerime soruyorum. Ne yapmalıyım ?

• Merhaba kardeşim,

17 yaşında olduğuna göre bu kız da seninle akran. Yani düşünüyorum ki 14 yaşında biriyle sevgili olmaya başlamış.
    Bu kız aynı kişiyle 3 yıldır sevgiliyse çok kararlı biri olmalı veya aklı 1 karış havada heves peşinde. Çünkü ben 14 yaşımdayken çükümün sadece işemeye kullanılır olduğunu sanıyordum.
    Ben de 17 li yaşlarımda birine aşıktım, onun yüzünden ailemle kavga ederdim sürekli sebebi ise ergenliğin verdiği asiliğim bir o kıza denk gelmiyordu.
    18 yaşımda onun yüzünden okuduğum kolejden atıldım.
    Ve ben yaşımda devlet lisesine gitmeye başladım ve biz bu sırada hala sevgiliydik.

Benim 18 yaşımda, yani en verimli çağımda derslerimin önündeki tek set bu kızdı.
    O kız ise benden önce uzun ilişkisi olmuş biriydi. Hep önceki sevgilisiyle beni kıyaslıyordu kendi kafasına bunu arkadaşlarından duyuyordum.

Sana şunu diyeceğim ; uzun ilişkisi olmuş biriyle sevgili olmak bile bile ladestir. Ben şuan 23 yaşımdayım yattığım kızların yarısını hatırlamam ama kadın elini tuttuğu her erkeği hatırlar.

Bak o kadar yazdım ilk defa bu şekilde yazıyorum umarım değerlendirirsin bunu.

• Senin ki sevgi değil hoşlantı,sevgilisi olan ve birşeyler tam anlamıyla paylaşmadığın insanı gerçek anlamda sevebileceğini sanmıyorum.Etik ahlakada yaptığın davranış uygun değil,onu bırakman senin için en iyisi olacaktır.Buarada Çocukca bir davranış yaşadıkların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırkateyn171

Merhaba herkese . İçimi dökmeden önce bu yazıyı neden DH ye yazdığımı açıklamak istiyorum. Çünkü gerçek hayatta tez canlı biri olduğumdan dolayı yanlış yapmaktan korkuyorum. Yazdıklarınızı düşünüp tartarak hareket etmek istiyorum.

17 yaşındayım. Ondan uzun zamandır hoşlanıyordum fakat son birkaç ay içinde ona ciddi bir şekilde bağlandığımı farkettim. Gündüzleri etkisini pek hissetmesemde - belkide sürekli yaşanan, konuşulan olaylardan kafam dağılıyodur - geceleyin başımı yastığa koyduğum anda aklıma geliyor. O gece haram oluyor bana. Uyuyamıyorum , sürekli resimlerine bakıyorum , karnım ağrımaya hatta midem yanmaya başıyor. Onun 3 senelik bir ilişkisi var. Çocuk bizim okulda değil ortaokuldada tanışıyorlarmış zaten. Birkaç defa karar verip hislerimi açıklayacaktım. Fakat ilişki bu, 2 kişilik yer var sadece. Araya kaynak yapmak istemiyorum. Sevgilisi olan bi kızı deli gibi sevmeyide yediremiyorum . Sürekli bu yüzden kızıyorum kendime. Ama vazgeçemiyorum yinede. Artık bu olay hayatımı da etkilemeye başladı. Arkadaşlık ilişkilerimi , ailemi , okul hayatımı . Çevremde daha güzel kızlar var ama gözümü ondan alamıyorum. Öyleki genç olmama rağmen uzun zamandır cinsel hayatım sıfıra indi diyebilirim. İçimden gelmiyor çünkü.

Yapacak bir şey yok dostum.Gidip sevdiğini söylesen bile kızın o 3 senelik adamı bırakıp sana geleceğini zannetmiyorum zaten öyle bir şey yaparsa da o kızdan hayır gelmez.Yapacak tek şeyin unutmak malesef.Kızı görmemeye çalış.Okulda falan aynı sınıftaysan fazla gidip konuşma kızla.Bir süre sonra geçicekdir.Aynı durum bende de var hala da tam kurtulmuş değilim.Ama benim olayda 3.kişi yok kızın çıktığı vs yok.Ama kız beni istemedi bide aynı sınıftayız.Bazı zamanlar oluyor çok koyuyor,çok üzülüyorum onu başkalarıyla gördükçe falan kıskanıyorum bazen ise of boşver ne takıyorsun diyorum kendime.Ama şunuda diyeyim.2-3 hafta öncede yani sevdiğimi söyleyipte reddedildikten sonra çok üzüldüm sürekli aklıma falan geliyordu.Dersi falan rahat dinleyemiyordum.Şu aralar ise daha iyiyim.Dediğim gibi bazı zamanlar aklıma geliyor.Sınıfta kıza bakmayıp fazla konuşmuyorum.Yani 2 aya kadar kurtulurum diye düşünüyorum gerçi emin değilim.Evdeyken falanda kafanı dağıt şu önümüzdeki bir kaç ay yabancı dizi izle,oyun oyna,sinemaya git falan.Yani hayat sana değer vermeyen bir insana değer veripte bekleyecek kadar uzun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBuLL008 -- 13 Kasım 2013; 19:38:07 >

• Teşekkür ederim cevapladığınız için. Böyle uzun bir ilişkinin ardından onunla çıkmaya başlasam bile aklında daima o çocuğun olacağını biliyorum. Fakat kendime engel olamıyorum. Kontrolümü kaybettim diyebilirim. Sürekli uyuyorum sırf birkaç saatliğine unutmak, kafamı biraz olsun dağıtabilmek için. İlk kez oluyor bu . Daha önceleri kız arkadaşlarımla eğlenmek konuşmak için takılırdım.Fakat bu çok farklı
  • Dostum bu sene 2 senedir sevdiğim kızı 1 haftada tamamen unuttum. Tek yapman gereken başka şeylerle oyalanmak ve diğer kızlarla ilgilenmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Merhaba kardeşim,

17 yaşında olduğuna göre bu kız da seninle akran. Yani düşünüyorum ki 14 yaşında biriyle sevgili olmaya başlamış.
    Bu kız aynı kişiyle 3 yıldır sevgiliyse çok kararlı biri olmalı veya aklı 1 karış havada heves peşinde. Çünkü ben 14 yaşımdayken çükümün sadece işemeye kullanılır olduğunu sanıyordum.
    Ben de 17 li yaşlarımda birine aşıktım, onun yüzünden ailemle kavga ederdim sürekli sebebi ise ergenliğin verdiği asiliğim bir o kıza denk gelmiyordu.
    Ve ben yaşımda devlet lisesine gitmeye başladım ve biz bu sırada hala sevgiliydik.

Benim 18 yaşımda, yani en verimli çağımda derslerimin önündeki tek set bu kızdı.
    O kız ise benden önce uzun ilişkisi olmuş biriydi. Hep önceki sevgilisiyle beni kıyaslıyordu kendi kafasına bunu arkadaşlarından duyuyordum.

Sana şunu diyeceğim ; uzun ilişkisi olmuş biriyle sevgili olmak bile bile ladestir. Ben şuan 23 yaşımdayım yattığım kızların yarısını hatırlamam ama kadın elini tuttuğu her erkeği hatırlar.

Yüzünmü düşmüş kıyamam yoksa sevgilin iyice abanmıyomu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

Senin ki sevgi değil hoşlantı,sevgilisi olan ve birşeyler tam anlamıyla paylaşmadığın insanı gerçek anlamda sevebileceğini sanmıyorum.Etik ahlakada yaptığın davranış uygun değil,onu bırakman senin için en iyisi olacaktır.Buarada Çocukca bir davranış yaşadıkların.

Yazmayı unutmuşum fakat bu kızla aramız gayet iyi. Birçok ortak noktamızda var. Aile sorunlarından tutun ilişkisine kadar ( ! ) herşeyini benle paylaşıyor. Beni iyi bir dostu olarak görüyor ama ben onu öyle göremiyorum. Çok çalıştım ama yapamadım bir türlü.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

Senin ki sevgi değil hoşlantı,sevgilisi olan ve birşeyler tam anlamıyla paylaşmadığın insanı gerçek anlamda sevebileceğini sanmıyorum.Etik ahlakada yaptığın davranış uygun değil,onu bırakman senin için en iyisi olacaktır.Buarada Çocukca bir davranış yaşadıkların.

Yazmayı unutmuşum fakat bu kızla aramız gayet iyi. Birçok ortak noktamızda var. Aile sorunlarından tutun ilişkisine kadar ( ! ) herşeyini benle paylaşıyor. Beni iyi bir dostu olarak görüyor ama ben onu öyle göremiyorum. Çok çalıştım ama yapamadım bir türlü.

Ortak noktalarınızın fazla olması,aynı şeyleri yaşamış olmanız onun için birşey ifade etmiş olsaydı,sevgilisi sen olurdun.Çok fazla kafanı ve bedenini yormana gerek yok akışına bırak sevgilisinden ayrılmasını bekle.

• Haklısınız anılarımız , paylaştıklarımız onun için bişeyler ifade etseydi belkide şimdi benimle olurdu. Tüm bunları bilsede insan kalbine ve aklına söz geçiremiyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırkateyn171 -- 13 Kasım 2013; 20:05:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: just4techno

quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Merhaba kardeşim,

Yüzünmü düşmüş kıyamam yoksa sevgilin iyice abanmıyomu

Olm vidyodan yaz bari millet yanlis anlayacak

• abi yapmayın gözünüzü seveyim yaa sevgilisi olan birine yan gözle bakmak nedir kendine işkence yapmak dışında hiç bir işe yaramaz
  • quote:

Merhaba herkese . İçimi dökmeden önce bu yazıyı neden DH ye yazdığımı açıklamak istiyorum. Çünkü gerçek hayatta tez canlı biri olduğumdan dolayı yanlış yapmaktan korkuyorum. Yazdıklarınızı düşünüp tartarak hareket etmek istiyorum.

Ben aşık oldugumla beraber oldugum halde canım çok yanmıştı.sen beraber olamıyorsun bile.bence kendine biraz iyi davran

• Biri 3yıldır biriyle çıkıyor ve sen ona aşık olup gelip konusunu açıyorsun. İnsan utanır. Hiç mi edep ahlak yok. İlerde 5 yıllık evli bi bayana aşığım diye konu açmazsın umarım.

Not: Sadece başlığı okuyup yaptım bu yorumu.
  • quote:

keep calm and listen this http://www.youtube.com/watch?v=MVgFjPgocRs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3. Yıldız Yolda -- 13 Kasım 2013; 23:59:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

Biri 3yıldır biriyle çıkıyor ve sen ona aşık olup gelip konusunu açıyorsun. İnsan utanır. Hiç mi edep ahlak yok. İlerde 5 yıllık evli bi bayana aşığım diye konu açmazsın umarım.

Not: Sadece başlığı okuyup yaptım bu yorumu.

Kız ümit veriyor sürekli. Öyle ki her gün okul çıkışlarında hatta hafta sonları bile beraber vakit geçiriyoruz. Hatta şu anki sevgilisinden ayrılacağını bile söyledi ama ayrılmadı hala. Eğer yazımı okusaydın isyanımın aslında kendime olduğunu ( sevgilisi olan bir kıza aşık olduğum için ) anlardın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.