Şimdi Ara

sevdiğim kıza mı gıtmelıyım yoksa beni seven kıza mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler kucuklerden yorum ıstemıyorum benden buyuk abılerımden ablalarımdan yardım ıstıyorum cok kararsız kaldım kafayı yıcem okadar sev sev sap gıbı kal oysakı senı seven bırını görmezlıkten gel sızce gercek ask nedır hangısıdır hangısınde daha ıyı beraberlık olur ne olur yardım edın bunalımlardayım bu araa hersey ustustee

• Sevdiğin kıza. Hayatını başkalarını mutlu etmek için yaşama demiyorum ama önce kendini mutlu etmelisin. Sevmediğin fakat seni seven kızla, ne kadar mutlu olabilirsin ki? Ne kadar yürür ki? Ama diğer kızla önceden de bir ilişkin varsa neden bir şans daha olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 16 Haziran 2008; 23:57:58 >
  • Sevdiğin tarafından sevilmemektense, Seni seveni sevmeye çalış ;)
  • eğer seni seven kızdan hoşlanma ihtimalin varsa bence vakit kaybetme ama iki dağ kavuşsada ben ondan hoşlanmam diyorsan sevdiğin kızın arkasından koş
  • 2sindende cacık olmaz
  • yaş kaç?

bu arada ben beni seveni tercih ederdim tabi ne kadar sevdiginede baglı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

Sevdiğin tarafından sevilmemektense, Seni seveni sevmeye çalış ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen senin sevdiğinle değil,seni sevenle birlikte ol..

senin sevdiğine belki kavuşamayabilirsin bir pürüz çıkar..ama seni seven ise sana bağlıdır..eğer ondanda birşeyler alabilirsen mutlu olursunuz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: UmuT

Sevdiğin kıza. Hayatını başkalarını mutlu etmek için yaşama demiyorum ama önce kendini mutlu etmelisin. Sevmediğin fakat seni seven kızla, ne kadar mutlu olabilirsin ki? Ne kadar yürür ki? Ama diğer kızla önceden de bir ilişkin varsa neden bir şans daha olmasın?

Peki arkadaşın sevdiği kız hayatını başkalarını mutlu etmek için yaşar mı? Bunu da düşünmek lazım ilerisi için.

Asıl soruya cevap vermiyorum yaş dolayısıyla ama yazdığımı da göz önüne almak lazım.
  • Hiçbiri... 1. si sana değer vermez... 2. sini de sen sevemezsin ne yaparsan yap... benim gibi sabretmeyi ve tek kalmayı öğreniceksin (sap kalmayı değil)
  • Seni seven kızın da "Sevdiği erkeğe" gittiğini hesaba katarsak..Konu hepten karışır.. Ne diyeyim, madem öyle yan yatır diyeyim..
  • Valla sen bundan sonraki yaşantını kimle geçirmek istiyosan ona git! Buna kimse karar veremez.
  • Sevdiğin kız sana değer vermiyorsa, hiç boşuna çabalama...Çünkü günler geçer aradan buluşmanızdaki bi soğukluğu senin kalbini acıtır...Yada sudan sebeplerle ayrılmak ister içini yakar...Sevdiğin kızla birlikte olmak tabikide insana daha çok zevk verir zamanın nasıl geçtiğini anlamassın, bunları zaten sende biliyosundur ancak ben seni seven kızın yanına gitmeni öneririm...Zamanla zaten senin içindede ona karşı bi kıpırdanmalar olur ama seni sevmeyen birisine gidipte boşu boşuna acı çekme...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Hiçbiri... 1. si sana değer vermez... 2. sini de sen sevemezsin ne yaparsan yap... benim gibi sabretmeyi ve tek kalmayı öğreniceksin (sap kalmayı değil)

Bulaşmıcam

Ama doğru söylüyorsun yaff

• seni seven biri çıktıysa hiç durma yani.. O kız kör veya sağır veya dilsiz vs. hatta hepsi bir arada falanmı merak ettim açıkcası.
  • Bence Sen kutuna Git...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Hiçbiri... 1. si sana değer vermez... 2. sini de sen sevemezsin ne yaparsan yap... benim gibi sabretmeyi ve tek kalmayı öğreniceksin (sap kalmayı değil)

beyler yorumlarınız gercekten cok guzel aynı dusundugum gıbı ısın ıcınden cıkamıyorum gercekten ama ınsan oglu sevgısız yasayamıyor be sevılmese bıle sevmesını bılıyoo yada sevmese bıle sevıldıgının farkına varabılıyoo yaş 21

onur tek kalmak sıkıyor be yalnızlık cok zor sabır en zor sey olsa gerek
  • seni seven kıza git..ilerleyen zamanlarda ona bağlanır onu seversin...seni seveni tercih et bence her zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tim Robbins

quote:

Orjinalden alıntı: UmuT

Sevdiğin kıza. Hayatını başkalarını mutlu etmek için yaşama demiyorum ama önce kendini mutlu etmelisin. Sevmediğin fakat seni seven kızla, ne kadar mutlu olabilirsin ki? Ne kadar yürür ki? Ama diğer kızla önceden de bir ilişkin varsa neden bir şans daha olmasın?

Peki arkadaşın sevdiği kız hayatını başkalarını mutlu etmek için yaşar mı? Bunu da düşünmek lazım ilerisi için.

Asıl soruya cevap vermiyorum yaş dolayısıyla ama yazdığımı da göz önüne almak lazım.

Şu son kısım ile bir şey anlatmaya çalıştım ama olmadı. Eğer o da onu seviyorsa ve bir nedenden dolayı ayrıldılar ise demeye çalıştım ama olmadı.

• Sevdiğin kıza tabiiki.Tartışması bile yapılmaz.Elde edebiliyorsan sevdiğinle olacaksın.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.