Şimdi Ara

Sevdiğim kız akpli çıktı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suan sadece arkadasiz ama seviyorum.Kizin ismi klasik islamci ,akpli ismi oldugu icin biraz suphelenmistim ama kendisinin seküler yaşam tarzı olduğundan oyle degildir diyr dusundum.Hatta instagramda popo fotografi falan atiyor kiz ama hükümet eleştirisi yapınca aramız açıldı.Baya baya hiddetli bir şekilde akpyi ve politikalarini savunuyor ayrica Ataturk dusmani .Babasınında akp ile bağlantıları varmış.

Ben ise ağır muhalifim ve kendimi acikca kemalist olarak tanimliyorum .Dostlar eğer kizı tavlar isem ulkenin geldigi noktanin intikamini yatakta alacagim hic merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 11 Kasım 2021; 12:15:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet akpliler o kadar egitimli,entellektuel,gelismis,yuksek iqlu,sosyo ekonomik olarak ust duzey insanlarki onlarin iktidar oldugu donemde her konuda gelismis bir ulke olduk,amerika,almanya bizi kiskanir oldu.

Insan haklari,ozgurlukler,ekonomi,demografi,bagimsizlik her konuda bir numarayiz.

Akpden once boylemiydi? Buzdolabi yoktu buzdolabi.

Tup siralari vardi.

• Sen kendini niye böyle deli gibi yaptın, açtığın bir tane düzgün konu yok

• Duzgun konu actim politika hakkinda, hic hakaret vs de etmedim.Hafif bir elestiri yaptik .Banlandik,hakaret yedik vs.

yahudi ,rum ajani ilan edildik.

Bundan sonra full shitpost ve gunluk hayatta yasadigim sorunlar.

Bu arada konu gercek , kiz harbi akpli cikti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 11 Kasım 2021; 12:38:55 >
  • Dolarla mı kız alıyorsun ?

• Direk ayrıl. Arkana bakma.

• O kızı karşına al ve onun gözlerine bakarak akp li olmanın onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle. sonra ona ya ben, ya da akp; seçimini yap diyerek gözdağı ver

• Acill insta adresini ver ona haddini bildireyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senden daha nitelikli olduğundan eminim.

İnsanları sırf senin gibi düşünmediği, oy atmadığı için aklınca aşağıladığını sanıyorsun ama güya ikinci sınıf vatandaş yaptığın o kişilerin feraseti, eğitimi, kalitesi senin gibilerden çok daha iyidir. Umarım o kızcağız senden uzak durur.

• por favor kullanıcısına yanıt

Evet akpliler o kadar egitimli,entellektuel,gelismis,yuksek iqlu,sosyo ekonomik olarak ust duzey insanlarki onlarin iktidar oldugu donemde her konuda gelismis bir ulke olduk,amerika,almanya bizi kiskanir oldu.

Insan haklari,ozgurlukler,ekonomi,demografi,bagimsizlik her konuda bir numarayiz.

Akpden once boylemiydi? Buzdolabi yoktu buzdolabi.

Tup siralari vardi.

• Hala cehapeliyim diye geziyorlar yazık kafanıza biraz utanma olur insanda.

• Bastan soyleyeyim chpli degilim .Kemalist sekuler milliyetci biriyim ve suan benim ideolojimi yansitan bir parti yok mecliste.

Bu ayristirma farkli birine oy verildigi icin veya farkli dusundugu icin degil.Mhplide benden farkli dusunuyor,hdplide,iyi partilide,bilmemne partilide.Bu kiz mhpli ciksa,iyi partili ciksa,hdpli ciksa,chpli ciksa ayni konuyu acmazdim bak yine farkli dusunuyor olurdu benden ama bu konu acilmazdi.

Turkiyede tek akp yok.10 larca parti var hicbiri ile sorunumuz yok ama birtek akplilere karsi varsa hakli bir kin ve ofke.Siz sorgulayin kendinizi.Acaba sikinti bizdemi diye.

Dedigim gibi suan herhangi bir partiyi tutmuyorum ama mesela bir chplinin neden chpye oy verdigini anlayabilirim,bir mhplinin neden mhp ye oy verdigini anlayabiliyorum,bir hdp linin neden hdp ye oy verdigini anlayabiliyorum,ne bileyim bir abudik gubidik partisinin neden ona oy verildigini anlayabiliyorum.

Ama bir insan neden akp ye oy verir.Gram anlamiyorum.

Akp neyi iyi yapti? Ne yapti ? Tek bir cevap bulamiyorum.Bir tanecik bana yaptigi iyi birsey gosterin ,bir tane .Kotu seylerini ise yazsam roman olur.Harbiden bir insan neden akpye oy verir.

Ya art niyetli olmasi lazim.Turk dusmani olmasi lazim.Turkler kendi yurdunda ikinci sinif olsun ,turkiye batsin istesin.

Ya para yiyor olmasi lazim.Yandas kodoman olmasi lazim.

Yada kendinden nefret eden ,arap ozentisi Turk dusmani bir ummetci olmasi lazim.

Yada duz arap olmasi lazim.

Ya islamci kurt olmasi lazim.

Kisaca akpye birinin oy vermesi icin Turk ve Turkiye dusmani olmasi lazim.

Birisi bunlardan biri degilse ve akpye oy veriyorsa aklindan suphe ederim.

Ha bunlardan biri ise zaten akpye oy vermese bile benden uzak dursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 11 Kasım 2021; 16:26:2 >

• Chplide degilim bu arada.

Kemalist ,sekuler ,Turk milliyetcisiyim.

Beni yansitan bir parti yok mecliste.Herkesi kendiniz gibi partizan aktroll sanmayin.

• cübbeli mehmet kullanıcısına yanıt

komikmiş.

• Aman o kızdan uzak dur bir anda göbekli,sakallı dayıya dönüşüp sana; Çıkar telefonunu yeğen diyebilir...

• cübbeli mehmet kullanıcısına yanıt

İşte bahsettiğim klasik zihniyet bu. İçiniz nefret dolu. Sevgisiz, tahammülsüz. Allah etrafınızdakilere sabır versin. Gerçi etrafınızda tek kişi de yoktur.

• por favor kullanıcısına yanıt
    Ya reis iyi güzel diyon da yıllardır biz sizin yanınızda durdukça, bak bu adamlar, kadınlar mağdur, haksızlığa uğradı, onlara saygı duyun dedikçe siz tepemize binip size yapılan haksızlığın aynısını bize yapmaya başladınız. Klasik zihniyet diyorsun da senin eleştirdiğin zihniyet yeri gelince kendi getirdiği adamları indirmesini bildi. E siz artık senelerdir bu ülke kötüye gidiyor, hep beraber batıyoruz görüyorsunuz niye gereğini yapmıyorsunuz da iktidardakilerin sizden olduğunu düşündüğünüz için bize birlikte zulmediyorsunuz? Valla ben bu güne kadar hep kızdım böyle akpli bilmem ne diye insanları eleştirenlere ama artık kızmıyorum. Arkadaş sapına kadar haklı. Direk takılmana bak, alacağını al, yol ver dostum. Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan belli, hiç maceraya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iyiydi..  

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt

Yazdığın şeylerin tamamı yalan yanlış şeyler.

Malum irin medyasını bırakman ve biraz objektif olmaya çalışman gerek diyeceğim ama boşuna diyeceğimi de biliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.